WORKSHOP AGENDA

ook te vinden bij onze Facebook EVENTS

Scroll omlaag voor meer info over deze workshops. Wilt een workshop boeken met een van onze docenten in de PURA YOGA studio voor uw teamuitje, personeelsfeest, vrijgezellendag, etc? Neem dan contact op voor de mogelijkheden via administratie@purayoga.nl

 • ZONDAG 8 DECEMBER, 19:30 – 21:30 u
  YIN XL, Mindful Pauline
 • VRIJDAG 13 DECEMBER 2019, 19:15 – 21:30 u
  Eindejaarsworkshop Yoga Adem Healing, Wieneke van der Aa
 • VRIJDAG 10 JANUARI 2020, 20:00 – 21:30 u
  YOGA NIDRA, Floor Schmeitz
 • ZATERDAG 18 JANUARI 2020
  YOGA BOXING FLOW, Joep aan den Boom
 • VRIJDAG 24 JANUARI 2020, 19:30 – 21:30
  YOGA FLOW XL, Wieneke van der Aa


zondag 8 december

Yin XL met soundhealing – Mindful Pauline

Een lekkere lange YIN les van onze voormalige docente Pauline. Laat je lekker meevoeren de houdingen, op de klanken van de ocean drum en ontspan op een diep niveau.

Tijd: 19:30 – 21:30 uur

Kosten: €20 pp

Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/1790748 


VRIJDAG 13 DECEMBER 2019, 19:15 – 21:30 u
Eindejaarsworkshop Yoga Adem Healing, Wieneke van der Aa

De laatste volle maan van het jaar is op 12 december 2019. In twee weken die daarop volgen, wordt het donkerder, de maan wordt kleiner en kleiner om vervolgens een paar dagen helemaal niet aan de hemel te verschijnen.
21 december is de kortste dag, langste nacht: de wereld mag zich even terug trekken, in haar kokon, in rust, ontspanning en afwachting op wat komen gaat. Op 26 december is zij er weer: nieuwe maan, en dat valt toevallig samen dit jaar met het feest van het licht: Kerstmis.
De laatste dagen van het jaar zouden vol vreugde en liefde moeten zitten… afgerond, opgeruimd en een licht gevoel voor het nieuwe jaar 2020. Maar ben jij er wel klaar voor? Voor een nieuwe start? Of zitten er nog gevoelens, gebeurtenissen, verlangens in de weg van afgelopen jaar waar je nog geen vrede mee hebt gesloten?
Deze avond gaan we proberen om los te komen van het oude, en gaan we vol vertrouwen het nieuwe jaar tegemoet. Dit doen we door middel van een milde yogaflow, gericht op loslaten. Daarna is er een adem/healing sessie die Wieneke baseert op de ademsessies van Liquid Breath® waar ze trainer van is en de opleiding ‘Sjamanisme en healing’ die ze momenteel volgt. Het wordt een bijzondere, magische avond.

Je krijgt een week vantevoren een mail met enkele voorbereidingstips en tijdens de avond krijg je ook een werkblad mee voor de laatste dagen van het jaar, zodat je wat er gebeurd is tijdens de workshop thuis nog iets verder kunt uitwerken.

19:15 uur | inloop
19:30 uur | start/ uitleg
19:45 uur | yoga (all levels)
20:30 uur | adem & healingsmeditatie
21:30 uur | werkblad & einde

Locatie: PURA YOGA Roermond
Kosten: €34
Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/1654131

Deel dit event op Facebook: https://www.facebook.com/events/374544859891851/


~ vrijdag 10 januari 20:00 – 21:30 uur €15

YOGA NIDRA vollemaan sessie – Floor Schmeitz

Diep, diep, diep ontspannen doe je met yoga nidra! Floor Schmeitz geeft deze avond een yoga nidra les. Het enige wat jij hoeft te doen is liggen en je overgeven aan haar stem, de visualisaties en affirmaties.

Deze Yoga Nidra sessie staat helemaal in het teken van de maan. De volle maan is perfect voor loslaten, alles wat je niet meer nodig hebt. Je gaat diep ontspannen en je onderbewuste neemt het over. Dus alles gaan vanzelf. Daarna voel jij je lichter, rustiger en gewoon relaxed. Pura vida.

In de drukte van alledag vragen we ons vaak af: hoe vind ik meer rust? Een betere balans? Hoe krijg ik meer energie? Hoe leer ik los te laten? Yoga Nidra, de slaap van de yogi’s en koningin van de ontspanningstechnieken kan jou hierbij helpen.
In een les van ruim 1 uur komen je hersenen in een diepe slaap toestand, een hele diepe ontspanning. Iedereen kan het: je hoeft alleen maar lekker te liggen en ervaren.

Elke keer als je Yoga Nidra beoefent, laat je iets los en leer je over jezelf. Je komt als het ware dichter bij jezelf, maar dan wel een lichtere, meer ontspannen versie. Wie wil dat nou
niet?


ZATERDAG 18 JANUARI 2020 14-17 u
YOGA BOXING FLOW, Joep aan den Boom

YOGA BOXING FLOW is een combinatie van yogahoudingen, bokstechnieken en ademhaling, gericht op het versterken van je lichamelijke én mentale kracht.

TRAIN LICHAAM EN GEEST
Door ons lichaam en onze bewegingen te volgen van binnenuit – in plaats van er over te denken – raken we in een flow, voelen we ons krachtiger en bewegen we vrijer. Je lichaam wordt sterker, en je hoofd langzaam leeg.

Yoga Boxing Flow verbetert onder andere je balans, verhoogt je lichaamsbewustzijn en scherpt je focus. Het vergroot je lichamelijke én mentale weerbaarheid (niet je ego) en zorgt ervoor dat je – letterlijk – steviger in je schoenen komt te staan.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Je kunt een workshop verwachten die je op verschillende niveaus uitdaagt, en waar je ook daarna écht iets aan hebt. Verwacht een fijne sfeer waarin ruimte is om jezelf uit te dagen en nieuwe dingen te leren. Wees niet bang om je lichaam en geest te ontwerpen aan een stevige ‘work-out’.

Naast het ‘fysieke’ gedeelte van yogahoudingen en bokscombinaties, besteden we aandacht aan meditatietechniek, mindfulnessoefening, yogafilosofie en de geschiedenis en de rol van boksen (het vuistgevecht) in het dagelijks leven.

GESCHIKT VOOR ALLE NIVEAU’S

Geschikt voor alle niveaus, geen bokservaring nodig! Vanuit het boksen gebruiken we de techniek en de bewegingen -we gebruiken geen handschoenen en stoten niet op het lichaam en / of hoofd –Vanuit yoga gebruiken we de asana’s van poweryoga en de filosofie van ashtanga yoga.

Prijs : €35
Docent: Joep aan den Boom, ashtangi en muay thai kickbokser.

Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/1668862

Check ook: https://www.facebook.com/events/285971785398238/


~ vrijdag 24 januari

YOGA FLOW XL – Wieneke van der Aa

Een 2 uur durende yoga flow les met een rustige opbouw, energiek & dynamisch hoogtepunt,

meditatie en ontspannen einde, op muziek…. zoals alleen Wieneke een flow kan geven. Enjoy!

Tijd: 19:30 – 21:30

Kosten = abonnement inclusief, leskaart 2 strippen, losse les €20

Direct aanmelden!


Vragen? administratie@purayoga.nl