WORKSHOP AGENDA

ook (en actueler) te vinden bij onze Facebook EVENTS

Scroll omlaag voor meer info over deze workshops. Wilt een workshop boeken met een van onze docenten in de PURA YOGA studio voor uw teamuitje, personeelsfeest, vrijgezellendag, etc? Neem dan contact op voor de mogelijkheden via administratie@purayoga.nl

  • ZONDAG 17 NOVEMBER 2019, 10-13 u 
    YOGA BOXING FLOW, Joep aan den Boom
  • ZATERDAG 23 & ZONDAG 24 NOVEMBER 2019, 10-13 & 14-17 u
    ALBERTO PAGANINI met 4 workshops
  • VRIJDAG 13 DECEMBER 2019, 19:15 – 21:30 u
    Eindejaarsworkshop Yoga Adem Healing, Wieneke van der Aa

ZONDAG 17 NOVEMBER, 10-13 u
YOGA BOXING FLOW, Joep aan den Boom

YOGA BOXING FLOW is een combinatie van yogahoudingen, bokstechnieken en ademhaling, gericht op het versterken van je lichamelijke én mentale kracht.

TRAIN LICHAAM EN GEEST

Door ons lichaam en onze bewegingen te volgen van binnenuit – in plaats van er over te denken – raken we in een flow, voelen we ons krachtiger en bewegen we vrijer. Je lichaam wordt sterker, en je hoofd langzaam leeg.

Yoga Boxing Flow verbetert onder andere je balans, verhoogt je lichaamsbewustzijn en scherpt je focus. Het vergroot je lichamelijke én mentale weerbaarheid (niet je ego) en zorgt ervoor dat je – letterlijk – steviger in je schoenen komt te staan.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Je kunt een workshop verwachten die je op verschillende niveaus uitdaagt, en waar je ook daarna écht iets aan hebt. Verwacht een fijne sfeer waarin ruimte is om jezelf uit te dagen en nieuwe dingen te leren. Wees niet bang om je lichaam en geest te ontwerpen aan een stevige ‘work-out’.

Naast het ‘fysieke’ gedeelte van yogahoudingen en bokscombinaties, besteden we aandacht aan meditatietechniek, mindfulnessoefening, yogafilosofie en de geschiedenis en de rol van boksen (het vuistgevecht) in het dagelijks leven.

GESCHIKT VOOR ALLE NIVEAU’S

Geschikt voor alle niveaus, geen bokservaring nodig! Vanuit het boksen gebruiken we de techniek en de bewegingen -we gebruiken geen handschoenen en stoten niet op het lichaam en / of hoofd –Vanuit yoga gebruiken we de asana’s van poweryoga en de filosofie van ashtanga yoga.

Prijs : €35
Docent: Joep aan den Boom, ashtangi en muay thai kickbokser.

Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/1668862

Check ook: https://www.facebook.com/events/285971785398238/


ZATERDAG 23 & ZONDAG 24 NOVEMBER 2019, 10-13 & 14-17 u
ALBERTO PAGANINI met 4 workshops

Kosten: 1 losse workshop = €45 | alle 4 workshops = €170
Aanmeldlink weekendticket: https://club.fitmanager.com/activity/booking/783840
Aanmelden losse workshops, klik op de titel (17 sept beschikbaar)

Zaterdag 23 november 2019
10-13  uur Soepel en sterk in onderrug, heupen en schouders:
Helende Yoga Flow. Nieuwe wegen om de latente levensenergie achter spanningen en blokkades te bevrijden. Oefeningen voor een soepele, sterke wervelkolom, voor het bevrijden van gewrichten, het ontlasten van onderrug en nek en het activeren van schouderbladen. Goed o.a. als heling en/of preventie van knieën-, heupen-,schouders-, ellebogen- en polsproblemen.
14-17 uur Kracht in je core, vrijheid in je hart, helderheid in je hoofd:
Prana en Hart Yoga Flow’s voor:
– kracht en stabiliteit in het onderste gedeelte van ons lichaam, core en ledematen
– opening, vrede en vrijheid in het midden van ons lichaam, hart, longen en borstkas
– helderheid, bewustzijn en rust in ons hoofd en onze geest.
Zo kunnen we in contact met onze ware Zelf komen.


Zondag 24 november 2019

10-13 uur Prana flow voor je constitutie: Vata, pitta, kapha :
Breng jezelf in harmonie. Basiskennis van de ayurvedische constituties en Prana Yoga Flow’s om de energiestroom van elk type te balanceren. Vind je eigen helende manier om te oefenen.
14-17 uur Yin yoga, pranayama, meditatieklankschalen en zalige extra lange ontspanning:
Zachte levensstroom, innerlijke rust, harmonie, vrede en stilte.

Meenemen: eigen matje indien gewenst, flesje water, eventueel handdoek, deken, blok en kussen, vest voor ontspanning, lunch. Er is ook een restaurant in het gebouw aanwezig.
Het adres is: ECI Cultuurfabriek 1.04 (de studio zit boven de hoofdingang), ECI 1 Roermond. Linkje naar Google maps: https://goo.gl/maps/eG5Q1Hz1XZ12
Liefst 15 minuten vantevoren aanwezig zijn.

​Parkeren kan als je de navigatie stuurt naar Dr. Bårstraat Roermond, dit is betaald parkeren. In de buurt rondom de ECI Cultuurfabriek is het overal betaald parkeren. Vanaf het station is het ongeveer 12 minuten lopen. ​

Restitutie kan tot 2 weken vantevoren. Kun je binnen twee weken helaas toch niet deelnemen? Dan kun je een vervangende deelnemer zoeken, wij geven geen geld terug.

​We kijken uit naar het weekend! Heel graag tot dan! ​

Alberto Paganini (yogasoma.be) & Wieneke van der Aa (purayoga.nl)

https://www.facebook.com/events/350719789140131/


VRIJDAG 13 DECEMBER 2019, 19:15 – 21:30 u
Eindejaarsworkshop Yoga Adem Healing, Wieneke van der Aa

De laatste volle maan van het jaar is op 12 december 2019. In twee weken die daarop volgen, wordt het donkerder, de maan wordt kleiner en kleiner om vervolgens een paar dagen helemaal niet aan de hemel te verschijnen.
21 december is de kortste dag, langste nacht: de wereld mag zich even terug trekken, in haar kokon, in rust, ontspanning en afwachting op wat komen gaat. Op 26 december is zij er weer: nieuwe maan, en dat valt toevallig samen dit jaar met het feest van het licht: Kerstmis.
De laatste dagen van het jaar zouden vol vreugde en liefde moeten zitten… afgerond, opgeruimd en een licht gevoel voor het nieuwe jaar 2020. Maar ben jij er wel klaar voor? Voor een nieuwe start? Of zitten er nog gevoelens, gebeurtenissen, verlangens in de weg van afgelopen jaar waar je nog geen vrede mee hebt gesloten?
Deze avond gaan we proberen om los te komen van het oude, en gaan we vol vertrouwen het nieuwe jaar tegemoet. Dit doen we door middel van een milde yogaflow, gericht op loslaten. Daarna is er een adem/healing sessie die Wieneke baseert op de ademsessies van Liquid Breath® waar ze trainer van is en de opleiding ‘Sjamanisme en healing’ die ze momenteel volgt. Het wordt een bijzondere, magische avond.

Je krijgt een week vantevoren een mail met enkele voorbereidingstips en tijdens de avond krijg je ook een werkblad mee voor de laatste dagen van het jaar, zodat je wat er gebeurd is tijdens de workshop thuis nog iets verder kunt uitwerken.

19:15 uur | inloop
19:30 uur | start/ uitleg
19:45 uur | yoga (all levels)
20:30 uur | adem & healingsmeditatie
21:30 uur | werkblad & einde

Locatie: PURA YOGA Roermond
Kosten: €34
Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/1654131

Deel dit event op Facebook: https://www.facebook.com/events/374544859891851/


Vragen? administratie@purayoga.nl