Wekelijkse astrologische voorspelling, 9-15 oktober: Heilige genezing“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer u >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Buiten+.

Deze week brengt een significante volle maan in Ram en vindt Mercurius opnieuw in beweging, dit keer in Weegschaal. Het potentieel voor heilige genezing en harmonieuze herbalancering bestaat, maar eerst moeten we onszelf ontmoeten, zelfs de delen die we in het donker verborgen hebben gehouden.

Volle maan in Ram

Een van de gaven van astrologie is bewustzijn. Het vermogen om het grotere doel te zien in de golven van emotie die we ervaren en om de emotie te voelen en tegelijkertijd de grotere uitnodiging te kennen die plaatsvindt. Door de taal van de kosmos te ontwarren, kunnen we uitzoomen, het hele proces zien – dood, wedergeboorte en alles daartussenin – zodat we niet alleen een andere versie van onszelf in de ervaring vinden, maar ons ook overgeven aan het proces.

De volle Maan van deze week in Ram op zondag 9 oktober 2022 arriveert met de bedoeling van diepe innerlijke genezing. Maar eerst brengt het ons naar onze rand. Het nodigt ons uit om verder te gaan dan waar we eerder zijn geweest. Om getuige te zijn van onze angsten en hen mededogen te geven. Om onze duisternis te ontmoeten en vergeving te bieden. Om acceptatie te brengen in de hoeken van onszelf die eerder alleen afwijzing hebben ervaren.

Onder de volle maan zitten de zon en de maan recht tegenover elkaar vanuit het gezichtspunt van de aarde. De maan zelf straalt geen licht uit, maar baadt eerder in het licht van de zon, wat ons het visuele spektakel geeft waarvan we elke maand gezegend zijn.

In astrologie vertegenwoordigt de maan onze innerlijke werelden, ons onderbewustzijn en onze emoties. Daarom hebben we onder een volle maan een verlichtend licht dat op onszelf wordt geworpen. Dit omvat die aspecten die we eerder in het ongewisse hebben gehouden. We ontmoeten nieuwe of voorheen onbekende delen van onszelf, zodat we ze kunnen accepteren, genezen en liefhebben.

Actief in de hemel naast deze lunatie is Chiron, die ons eraan herinnert dat het door overgave is dat we genezen. Niet door te forceren, te controleren of te pushen om te repareren. In plaats daarvan worden we geleid om te vergeven waar we kritisch zijn geweest over onszelf en leunen we op mededogen, empathie en erbij horen door onze wonden te zien als onze manier om te genezen en te erkennen dat ze één op dezelfde zijn.

Mercurius komt Weegschaal binnen

Mercurius komt overeen met alle dingen die te maken hebben met de geest, communicatie, leren, technologie en logica. Een snel bewegende planeet, het brengt slechts drie weken door in elk sterrenbeeld en vormt onze geest en communicatie door de energie van het teken waarin het wordt gevonden.

Wanneer Mercurius op 11 oktober Weegschaal opnieuw bezoekt, worden we uitgenodigd om te onderzoeken hoe we meer balans en schoonheid in ons leven kunnen brengen en hoe we meer vrede voor onszelf en onze relaties kunnen creëren. Door trouw te blijven aan de Weegschaal-energie, zal Mercurius een artistieke flair geven aan ons denken en communiceren en een gevoel van logica en balans geven aan onze emoties. Hier willen we dat elke interactie eerlijk en harmonieus is voor alle betrokkenen. Gedurende deze tijd zullen onze partnerschappen geweldige kansen voor ons bieden.

Jouw uitnodiging

De uitnodiging deze week is om je ervaringen bewust te maken. Getuige zijn van de grotere intentie van de emoties die naar de oppervlakte komen. Om de heilige genezing te eren die erom vraagt ​​plaats te vinden. Je kunt niet genezen wat onbekend is. Je kunt niet herschrijven wat je nog moet zien.

Sommige astrologische bewegingen zijn zacht in hun aanraking en andere zijn streng en rechtlijnig. Deze volle maan is de laatste, die ons zo duidelijk laat zien waar we aan vasthouden dat we niet langer nodig hebben en dat we niet zullen missen. Herinner jezelf eraan dat je wordt vastgehouden en ondersteund door het leven, en dat deze kosmische bewegingen bestaan ​​voor je grootste voordeel.

Met Mercurius die slechts twee dagen na deze emotioneel belangrijke volle maan in Weegschaal komt, laat de energie van Weegschaal je ondersteunen. Leun in schoonheid. Druk je creativiteit uit door middel van kunst en beweging en kleur. Maak contact met uw dierbaren en kijk objectief naar uw leven. Waar kun je meer balans, harmonie en schoonheid voor jezelf creëren?

Leer meer over de invloed van astrologie op je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en opkomende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en community die Soul onderzoekt door de lens van astrologie, tarot en energetische genezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielengids en presentator van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jou in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts