Wekelijkse astrologische voorspelling, 9-15 juli: jezelf voortstuwen“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

De deur uit? Lees dit artikel over de nieuwe Outside+ app die nu beschikbaar is op iOS-apparaten voor leden! >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}”>Download de app.

De week brengt nieuwe uitnodigingen van de binnenplaneten Mercurius en Mars terwijl ze naar nieuwe tekens verschuiven, zich verdiepen in een nieuwe ruimte, een nieuw pad voorwaarts effenen en nieuwe delen van onszelf oproepen om van binnenuit naar boven te komen.

Mars komt Maagd binnen

Terwijl een planeet door de sterrenbeelden van de dierenriem beweegt, wordt de manier waarop het zijn essentie uitdrukt gevormd door het teken waarin het zich bevindt.

Mars vertegenwoordigt in de astrologie wil, motivatie, directe actie en passie. Het is ons innerlijke vuur dat ons voortstuwt in de richting die onze ambitie, verlangen en voorwaartse beweging prikkelt en voedt.

Maagd heeft een prachtig vermogen om de puurheid en heelheid te zien, waar hij ook kijkt. Het moedigt ons aan om de omgeving te creëren, de rituelen, de details en de georganiseerde planning op zijn plaats te zetten om de ontvouwing van die heelheid mogelijk te maken.

Terwijl hij in Maagd is, wordt Mars ‘ruwe passie en drang tot actie geaard. Passie en gedrevenheid zijn aspecten van de menselijke natuur die voor ons allemaal instinctief zijn. Tijdens deze transit wordt ons de combinatie aangeboden van passie met gegronde actie, ambitie met strategie. Het is het samenkomen van dagelijkse stappen in de richting van onze dromen en verfijning van hoe we ons innerlijke vuur en onze ambitie gebruiken. De gaven van Maagd brengen beheersing en zorgvuldige toewijzing aan het vuur van Mars.

Van 10 juli tot 27 augustus worden we uitgenodigd om onze verlangens, doelen en ambities met onderscheidingsvermogen, bruikbaarheid en aandacht voor detail te herzien. De brandstof die ons vooruit helpt, kan op de meest efficiënte en opzettelijke manier worden gebruikt om onze verlangens te ontvouwen tot een tastbare en geleefde realiteit.

Mercurius in Leeuw

Een dag nadat Mars een nieuw hoofdstuk begint in het geaarde teken Maagd, verandert Mercurius in Leeuw.

Mercurius regeert de geest, communicatie, denken, leren en de verwerking van informatie in onze directe omgeving. Mercurius is nieuwsgierig en praktisch, gevoed door leren, delen, converseren en avontuur door alle kennis en informatie die beschikbaar is in ons uitgestrekte bestaan. Terwijl Mercurius een nieuwe dierenriem binnengaat, wordt dat teken de lens waardoor we denken, waarnemen, verwerken en communiceren.

Leeuw wordt geregeerd door de zon. Net als de zon is het hier om te schijnen, uit te drukken en warmte, liefde en vitaliteit te brengen. Het is gedurfd, vrijgevig en oprecht. Leeuw vertegenwoordigt ons zelfgevoel, identiteit, passies en reis waardoor we ons verplaatsen om vollediger onszelf te worden.

Terwijl Mercurius en Leeuw samenkomen op 11 juli, is er een ontbranding van passie in onze mentale sfeer. Duidelijkheid over wat van ons is om te schitteren en een gevoel van opwinding dat tot 27 juli onze realiteit wil binnendringen. Er is een behoefte om te delen en uit te drukken op een manier die het enthousiasme, de warmte en de vreugde overbrengt die ons eigen is. Mercurius binnen de gouden rijken van Leeuw is een uitnodiging om over het zelf te leren, het Zelf te vieren, zodat we het Zelf kunnen uiten.

Jouw uitnodiging

Ondanks de verschillen in de transits deze week, is er een beetje een gedeelde richting in de transits. Maagd, geregeerd door Mercurius, heeft praktische intenties, verfijning en organisatie in het dagelijks leven. Mars en Leeuw bevatten elk de essentie van passie, verlangen, expressie en beweging gevoed door de vonk van vuur.

Maagd verfijnt. Hoe kun je je Mars-vuur verfijnen – je ambitie, je acties in de richting van je dromen – zodat je beweegt in dienst van je visie?

Leo doordrenkt je met jezelf. Wordt uw innerlijke vuur gekanaliseerd op een manier die u ondersteunt, uw richting ondersteunt, uw lichaam ondersteunt en anderen ondersteunt?

Deze week is doordrenkt met verlangen en expressie, passie en ambitie, allemaal in dienst van de belichaming van het Zelf. Beweeg je op een manier die trouw is aan wie je bent, die jouw unieke vonk omvat en je vuur gebruikt op een manier die het meeste haalt uit wat erin wordt gestopt?

Het is een tijd om een ​​ander dagelijks ritueel, routine en langetermijnplan te beginnen om jezelf te ondersteunen bij het realiseren van je verlangens en de praktische planning, verfijning, organisatie en objectiviteit waarmee je je weg daarnaartoe kunt vinden. Hoe kun je jouw unieke verlangens en jouw unieke expressie naar jouw richting en visie brengen? Is je richting trouw aan jou?

Leer meer over de invloed van astrologie in je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en stijgende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en gemeenschap die Soul verkent door de lens van astrologie, tarot en energiegenezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielsgids en gastheer van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jij in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts