Wekelijkse astrologische voorspelling, 9-15 april: uitlijning“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

De deur uit? Lees dit artikel over de nieuwe Outside+ app die nu beschikbaar is op iOS-apparaten voor leden! >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}”>Download de app.

Deze week brengt wat wordt beschouwd als de gelukkigste dag van het jaar in astrologische termen. Wanneer de zon en Jupiter dicht bij elkaar komen op 11 april 2023, wees dan klaar voor overvloed, mogelijkheden, verbinding en die momenten waarop alles samen lijkt te komen.

Jupiter Cazimi (de gelukkigste dag van het jaar)

De zon heeft altijd centraal gestaan ​​in de astrologie. Het is de gever van leven en vitaliteit. Het vertegenwoordigt de vonk die onze geest en ons individuele zelf is, de motiverende kracht achter alle beweging en expressie.

Wanneer de zon bijna op één lijn komt met een planeet, staat deze bekend als een cazimi, wat is afgeleid van een Arabische term die ‘in het hart van de zon’ betekent. Een cazimi is een bijzonder moment in de tijd dat de nadruk legt op de specifieke thema’s van die planeet.

De ene planeet is meer favoriet dan de andere. Wanneer Jupiter cazimi is, wordt het begrepen als de meest gunstige dag van het jaar. Jupiter, vaak de planeet van expansie genoemd, brengt groei waar het ook gaat. Het is onze planeet van geluk, overvloed en kansen. Die thema’s worden versterkt als het op 11 april in verband komt met de zon.

Terwijl de zon de frequenties van Jupiter opneemt en ze versterkt en uitdrukt door middel van zijn stralen, krijgen we een diep gevoel van optimisme, mogelijkheid, dankbaarheid en enthousiasme. Denk groots, geloof in jezelf, vier je groei en nodig nieuwe kansen uit.

Venus in Tweelingen

In de astrologie is Venus onze planeet van liefde. Ze vertegenwoordigt schoonheid, harmonie, plezier, ontvankelijkheid en waarde. Overal waar Venus door onze kosmos reist, brengt ze zegeningen, schoonheid en gemak.

Tweelingen is een sociaal luchtteken van communicatie, afwisseling en nieuwsgierigheid. Het is hoe we ons verbinden en omgaan met de omgevingen, situaties, mogelijkheden en personen om ons heen.

Als Venus op 11 april in Tweelingen komt, zullen speelsheid en gemak de lucht vullen. Venus in Tweelingen laat ons zien dat schoonheid, waarde en verbinding te vinden zijn op verschillende plaatsen, ruimtes en zielen. Het is ook een harmonieuze tijd voor ruimtelijkheid bij het verkennen van een verscheidenheid aan verschillende kunstvormen, lokale gemeenschappen en organisaties, boeken, kunst, theater of natuurlijke ruimtes. Laat het leuk zijn.

Venus blijft tot 7 mei 2023 in Tweelingen. Sta tijdens deze transit toe dat uw communicatie een voertuig is voor de uitdrukking van liefde. Nodig je woorden uit om je met anderen te verbinden. Verwelkom een ​​gevoel van spel, schoonheid en nieuwsgierigheid in je dagen. Gedurende deze tijd is er een prachtige gelegenheid om via je gedachten contact te maken met anderen, liefde en romantiek te delen door middel van woorden, en je geest en lichaam in harmonie te brengen.

Jouw uitnodiging

Je kunt het geluk noemen, je kunt het afstemming noemen, je kunt het magie of zegeningen noemen. Wat het ook is, je bent deze week uitgenodigd om het te vieren. Je wordt ook gevraagd om je groei bij elke stap onderweg te vieren, zodat je op elke plek onderweg kunt vieren wie je bent geworden.

Terwijl de zon en Jupiter samenkomen, zeg je ja tegen wat je opwindt. Jupiter nodigt altijd meer uit. Nodig jezelf uit om verder te gaan dan de grenzen van wat je voor jezelf mogelijk acht. Misschien wacht er iets heerlijks net buiten je zicht.

Vier Venus door de schoonheid te zien die je omringt door je ervaring van spel, kunst, het verbinden en creëren van gemeenschap met mensen, en vreugde. Expressie is wat ons allemaal bij elkaar houdt en ons in staat stelt een kijkje te nemen in de schoonheid van de geest van een ander.

Nu Venus in Tweelingen komt, kan onze expressie essentieel zijn om de kansen en mogelijkheden te ervaren die de Jupiter cazimi ons uitnodigt om te ervaren.

Leer meer over de invloed van astrologie in je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en stijgende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en gemeenschap die Soul verkent door de lens van astrologie, tarot en energiegenezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielsgids en gastheer van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jij in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en in liefde.Recent Posts