Wekelijkse astrologische voorspelling, 8-14 januari: meer volledig jezelf herleven“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer je >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Outside+.

Deze week verwelkomt een golf van energie, motivatie en vitaliteit nu Mars wordt bevrijd van zijn retrograde en opnieuw vooruitgaat in het teken Tweelingen.

Mars rechtstreeks

In de astrologie vertegenwoordigt Mars onze innerlijke moed, passie en gedrevenheid. Het is de generatieve levenskracht die ons voortstuwt naar onze doelen. Het is het zelfbepalende aspect van onze aard dat ons in staat stelt beslissingen te nemen in ons hoogste belang.

Telkens wanneer er een beweging is met Mars, is er een verschuiving in de manier waarop we omgaan met, onze impulsen belichamen en uiten. Mars geeft vorm aan de manier waarop we onze verlangens najagen, actie ondernemen, woede ervaren en werken met ambitie.

De ongeduldige planeet is sinds oktober 2022 in retrograde. Gedurende deze tijd is het archetype dat draait om actie ondernemen, voorwaartse beweging, zelfdefinitie en gedrevenheid, uitgenodigd om te vertragen, ondergronds te gaan, na te denken in plaats van te handelen, in plaats daarvan te rusten van ras, en vraag in plaats van doen. Dit is het ongemak dat Mars heeft ervaren.

Op 12 januari 2023 zal Mars zijn schijnbaar achterwaartse draai beëindigen en weer opduiken in zijn voorwaartse baan. Dit zal worden weerspiegeld in hoe we de diepte van vertrouwen kunnen beginnen te zien die van ieder van ons is gevraagd toen we werden uitgenodigd om in te gaan tegen de constante beweging, productiviteit, snelheid en actie waarvan ons is geleerd dat deze intrinsiek zijn aan onze waarde en leun in plaats daarvan in een langzamer tempo, onzekerheid over ons pad dat voor ons ligt, vragen waar onze drive vandaan komt, en bewustzijn of onze verlangens authentiek zijn.

Dit waren de uitnodigingen van Mars in retrograde. En als het ten einde loopt, krijgen we de kans om de inzichten die we hebben ontdekt te integreren en weer verder te gaan.

Mars in Tweelingen

Terwijl de planeten ons laten zien wat er in onze kosmos gebeurt, onthult de dierenriem hoe het gebeurt.

Terwijl Mars doorgaans ongeveer 45 dagen in elk teken van de dierenriem doorbrengt, blijft hij zeven maanden in Tweelingen nadat hij in augustus 2022 het luchtteken is binnengegaan. We werken al een tijdje met deze energie, dus we zijn niet nieuw in de inzichten, wijsheid of uitnodigingen van Mars in Tweelingen. En we hebben nog een paar maanden om ons te verdiepen in de lessen voordat de planeet van oorlog in maart 2023 naar Kreeft gaat.

Tweelingen, geregeerd door Mercurius, is onze geest. Het is communicatie, informatie, leren en mentale verwerking. Het houdt van afwisseling en beweging en is niet gefixeerd op een bepaalde manier van zijn of de wereld zien. Het verschuift en verandert, beweegt en neemt veel identiteiten aan zonder zich te diep aan een ervan te hechten.

Jouw uitnodiging

Terwijl de passie en gedrevenheid van Mars samenwerken met nieuwsgierige en nieuwsgierige Tweelingen, worden we bij de hand genomen en geleid tot een verlangen naar kennis, het absorberen van informatie en het delen door middel van gesprekken. We zijn in deze tijd begaafd met scherpte van geest, die kan worden uitgedrukt door middel van besluitvorming, planning, logica en lineair denken.

Terwijl Mars in retrograde was, zijn we misschien uitgenodigd om de uitdrukking van woede te onderzoeken door middel van gesprekken, doordachte analyse, en zelfs het doel van deze emotie in twijfel te trekken. We hebben misschien gewerkt met het stellen van grenzen, het aangaan van moeilijke maar noodzakelijke gesprekken, onze overtuigingen of de afstemming van onze woorden op onze acties. En we hebben misschien nagedacht over onze zelfdefinitie en de relatieve zekerheid van ons pad dat voor ons ligt.

Nu deze retrograde ten einde loopt en Mars weer vooruit gaat, zullen we begaafd zijn met de mentale kracht om ook vooruit te gaan, met de inzichten die we uit deze tijd van reflectie hebben opgedaan. Alle stukjes die tijdens de retrograde in de lucht waren, beginnen in elkaar te vallen en logisch te worden.

We hebben de mogelijkheid om ons zelfgevoel opnieuw op te bouwen, onze verlangens en motivaties te verduidelijken, sterkere grenzen af ​​te dwingen en ons duidelijk uit te drukken. We worden allemaal uitgenodigd om ons zelfgevoel te gronden, onze gedrevenheid en passie nieuw leven in te blazen en een nieuwe, gezonde en afgestemde relatie te smeden met actie en met expressie.

Deze transit kan voelen alsof ons innerlijke vuur opnieuw is ontstoken en er is weer opwinding die ons dit nieuwe jaar zal voortstuwen. En nu Mercurius volgende week zijn retrograde beëindigt, zal het gevoel dat de deuren opengaan en alle lichten op groen staan ​​alleen maar sterker worden.

Leer meer over de invloed van astrologie in je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en stijgende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en gemeenschap die Soul verkent door de lens van astrologie, tarot en energiegenezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielsgids en gastheer van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jij in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts