Wekelijkse astrologische voorspelling, 6-12 november: eindes en begin“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer u >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Buiten+.

Deze week draait de astrologie om de verdubbeling van de volle maan als een maansverduistering, een gebeurtenis die deze hele zeven dagen en daarna vorm zal geven.

Verduisteringen worden beschouwd als belangrijke astrologische gebeurtenissen. Verduisteringen spreken over voorbestemde verandering, bestemming en herschikking van ons leven. Er is een gevoel van het universum, leven, goddelijkheid, of wat je ook gelooft in het komen en opruimen van wat nooit in overeenstemming was met ons grootste potentieel. Het is een tijd waarin nieuwe deuren worden geopend voor enkele van onze meest memorabele hoofdstukken en bevredigende ervaringen.

Tijdens het eclipsseizoen worden we eraan herinnerd dat er iets groters is dan wijzelf dat naar ons uitkijkt, een intelligentie die synchroniciteiten en kansen orkestreert op een niveau dat we misschien niet volledig begrijpen. Als u zich midden in grote veranderingen en omwentelingen in uw leven bevindt, houd dan dit weten dichtbij: het zal op een dag volkomen logisch zijn.

Volle maan maansverduistering in Stier

Op 8 november 2022 krijgen we een volle maansverduistering in Stier. Maansverduisteringen kunnen worden gezien als volle manen met het volume helemaal omhoog. Ze bevatten de essentie van afrondingen, het afsluiten van hoofdstukken en een algeheel gevoel van loslaten en iets achterlaten.

Terwijl de Maan in Stier staat, zit ze naast de Noordelijke Maansknoop. In de astrologie kan de Noordelijke Maansknoop worden opgevat als ons doel. Het is de weg die we hebben gekozen. De energie roept ons voortdurend vooruit gedurende het hele leven. De reis die perfect op één lijn ligt en het meest bevredigend aanvoelt.

Wanneer we een volle maan ervaren in combinatie met de Noordelijke Maansknoop, kunnen de grootste genezing, geschenken en algemene groei worden gevonden door te leunen op de hogere potentiëlen van het teken waarin ze zich allebei bevinden. Door dat te doen, kan het oude beginnen weg te vallen .

Als Stier binnenkomt om ons dieper te verankeren in ons gevoel van aangeboren waarde, stabiliteit en veiligheid, kunnen we situaties en uitdagingen ervaren waarin we geen andere keuze hebben dan te vertrouwen op die innerlijke waarde. We krijgen misschien een keerpunt te zien en beginnen alleen beslissingen te nemen vanuit een plaats waar we onze waarde kennen. We kunnen zowel de ouder als het innerlijke kind worden, de ontvanger en de bron van stabiliteit. Er kan ons gevraagd worden afscheid te nemen van alles wat niet bij deze manier van zijn past.

Terwijl we ons onderdompelen in de hogere octaven van Stier, worden we geleid om de schoonheid, de geschenken, de schittering en magie te zien in onze fysieke zintuigen, in de wereld om ons heen en in wat we eerder als alledaags beschouwden. We worden uitgenodigd om vanaf de grond af ons eigen gevoel van innerlijke veiligheid en stabiliteit op te bouwen tot een plaats van echte waardigheid en verbondenheid.

Jouw uitnodiging

Terwijl er een grote transformatie plaatsvindt – en terwijl we door de onderbuik van genezing, loslaten en veranderen lopen – zit de Noordelijke Maansknoop in Stier met een uitnodiging om de schoonheid van het leven je te laten ondersteunen. Om de fundamentele genezing van de aarde je te laten vasthouden en je eraan te herinneren dat je wordt ondersteund tijdens deze overgang. Om je lichaam dieper dan ooit je thuis te laten worden en je eraan te herinneren dat je erbij hoort. Om thuis te komen in de menselijkheid van je ervaring en jezelf te wortelen in diezelfde menselijkheid. Door ja te zeggen tegen de menselijke ervaring, krijg je een gevoel van een groter doel.

Deze maan herinnert je eraan dat je goddelijkheid diep in je menselijkheid is ingebed. Misschien is het niet zoeken naar iets buiten jezelf dat je diepere gemeenschap met het leven brengt, maar eerder wegzinken in je dagelijkse ervaring. Misschien is het door je te verdiepen in de zegening van je vijf zintuigen – de gave om je fysieke wereld te kunnen zien, aanraken, horen, ruiken en proeven – dat je zesde zintuig je zal vinden. Misschien is het in het zien van de gaven van het alledaagse dat de magie verschijnt.

Terwijl we de Noordelijke Maansknoop van doel en potentieel ervaren met een volle Maan van loslaten en eindes, hebben we een moment in de tijd dat voor ieder van ons bestaat om het oude los te laten en in te stappen in wie we altijd bedoeld waren te zijn.

Leer meer over de invloed van astrologie op je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en opkomende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en community die Soul onderzoekt door de lens van astrologie, tarot en energetische genezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielengids en presentator van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jou in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts