Wekelijkse astrologische voorspelling, 5-11 februari: de grenzen van uw denken uitdagen“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer je >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Outside+.

Het is een week van een stap vooruit naar een grotere afstemming met de volle maan die culmineert in verandering en Mercurius die uitnodigt tot bevrijding van de geest wanneer deze overgaat in Waterman.

Volle Maan in Leeuw

In de astrologie is de maan onze interne wereld. Het is onze intuïtie, het is hoe ons lichaam tot ons spreekt via onze fietsende emoties. Halverwege de cyclische 28-daagse reis van de maan worden we begiftigd met zijn volheid en bijbehorende helderheid.

Voor de maan is er geen angst om vol, kwetsbaar en volledig zichtbaar te zijn aan de nachtelijke hemel. Er is alleen aanwezigheid. Met een diepe intuïtieve stroom in haar bewegingen, weet ze dat het niet haar pad is om iets anders te zijn dan waar ze is en zoals ze is. En het is met deze aanwezigheid en volledige acceptatie van haar huidige zelf en het huidige moment dat ze in staat is om los te laten en te veranderen. Zoals Carl Jung zei: “De merkwaardige paradox is dat wanneer ik mezelf accepteer zoals ik ben, ik kan veranderen.”

Geregeerd door Leeuw en zittend in een strak en gespannen aspect van Uranus, brengt de volle Maan ons deze week naar een rand, een hoogtepunt, een keuzepunt. Het fungeert als een doorgang naar genezing, bevrijding en een belangrijke innerlijke aankomst als we er eenmaal doorheen stappen. Het is het soort deuropening waar we, als we er eenmaal doorheen lopen, geen stap meer voor terugdeinzen of terugdeinzen.

Uranus leidt ons naar onze toekomstvisie – onze hoop en dromen op de lange termijn – en nodigt ons uit om uit de bekende en geaccepteerde manieren van zijn te stappen. De Maan en Leeuw nemen ons naar binnen en naar achteren in de naam van reflectie, bewustzijn en bevrijding. We kunnen niet loslaten wat we niet in ons bewustzijn hebben gebracht, wat we niet hebben geaccepteerd, wat we nog niet in ons lichaam hebben gevoeld en in ons hart hebben doorgemaakt. Ze brengen ons terug zodat we onze reizen kunnen verwerken en elke stap vooruit kunnen zetten op een manier die aansluit bij onze onmetelijke innerlijke waarde.

Mercurius in Waterman

Terwijl we door het Waterman-seizoen blijven zweven, voegt Mercurius zich op 11 februari 2023 bij de zon in het vooruitstrevende en innovatieve luchtteken. In de astrologie is Mercurius onze geest. Het is ons denken, mentale verwerking, communicatie en leren. Het geniet van Waterman. Hier kunnen onze geesten voorbij het beproefde en geteste springen om ons eigen gevoel van waarheid, authenticiteit en originaliteit te verkennen door middel van onze gedachten en onze communicatie.

Het samenkomen van Mercurius en Waterman betekent nieuwe ideeën. Radicale ideeën. Vonken van intellectuele energie die onze geest in staat stellen om grenzen op een nieuwe manier te onderzoeken – ze in twijfel te trekken, verder te kijken – zodat we ze kunnen doorbreken.

Jouw uitnodiging

Deze week staat in het teken van bevrijding, waarheid, openbreken en het vrijgeven van alle kooien die ons gevangen houden en ons klein houden. Leo is allesbehalve klein. Het is trots en expressief, moedig en gepassioneerd. Waterman is authentiek en innovatief, niet bezig met de status quo of beperkingen van het verleden.

Er is genezing beschikbaar als we ons verbinden met deze volle maan, genezing die voortkomt uit ja zeggen tegen het zelf, tegen onze innerlijke waarde, en alles loslaten dat niet overeenkomt met die waarde. Onder de volle Maan deze week, word je uitgenodigd om die beslissing te nemen en die stap te zetten. Handel volledig vanuit je hart, vanuit je verlangens en je passie, vanuit je behoefte om te zijn wie je bent. En de uitnodiging is om dit te doen zonder angst om jezelf te uiten.

Terwijl Mercurius door Waterman reist, trekt het de gordijnen open, waardoor je een nieuwe manier van denken, zijn, leren en waarnemen van de wereld om je heen kunt ervaren. Het is een kans om echt het meeste te halen uit wat Aquarius te bieden heeft: voorwaartse impuls, waarheid, bevrijding en een nieuwe manier van doen, zijn, zien en denken.

Aquarius wil dat je verbinding maakt met je originaliteit en innovatie. Terwijl zowel de zon als Mercurius er doorheen reizen, kun je het gevoel krijgen dat je een hogere dimensie van het zelf aanboort, een dimensie die al in je toekomst leeft, waar je al hebt losgelaten wat nooit van jou was om te dragen. Waar je het volledige spectrum van wie je bent al hebt omarmd.

Sta Mercurius in Waterman toe om je de grenzen van je denken te laten zien – of het nu gaat om je eigen identiteit, wat je gelooft dat mogelijk is voor jou en je leven, wat je verlangt, hoe je kunt creëren wat je verlangt, en nog veel meer – dus dat u kunt beginnen met het neerhalen van die barrières en kunt zien hoeveel er wordt aangeboden.

Leer meer over de invloed van astrologie in je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en stijgende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en gemeenschap die Soul verkent door de lens van astrologie, tarot en energiegenezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielsgids en gastheer van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jij in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts