Wekelijkse astrologische voorspelling, 4-10 juni: steeds meer jezelf worden“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

De deur uit? Lees dit artikel over de nieuwe Outside+ app die nu beschikbaar is op iOS-apparaten voor leden! >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}”>Download de app.

Deze week draait alles om jou, Venus en Leeuw. Nu de planeet van het eren van je waarde en individualiteit een zeldzaam verblijf van drie maanden in het vorstelijke vuurteken begint, worden we uitgenodigd om alles te geven wat bijdraagt ​​aan ons zelfgevoel, ons zelfvertrouwen en onze eigenliefde.

Venus in Leeuw

Venus brengt doorgaans ongeveer 20 dagen door in elk sterrenbeeld, hoewel we gezegend zijn met het begin van een verblijf van drie maanden. Deze langer dan gebruikelijke verblijfplaats, vanwege de naderende Venus retrograde in juli, biedt een kans om in de uitnodigingen van het teken weg te zinken en ze te laten doordringen in ons leven, ons zelfbeeld en onze manier van bewegen door de wereld .

In de astrologie is Venus ons gevoel van eigenwaarde en aangeboren waarde. Ze is schoonheid, liefde, welvaart, ontvankelijkheid, magnetisme en vruchtbaarheid. Ze is verlangen, aantrekkingskracht en belichaming. Ze definieert wat we plezierig, mooi en onze tijd, moeite en energie waard vinden. Het is door dit proces van definitie dat we een groter gevoel van individualisering, zelfdefinitie, vervulling en ons thuisvoelen in onze plaats in de wereld bereiken. Venus trekt naar zich toe wat ze verlangt, niet omdat het haar zonder dat ontbreekt. Integendeel, ze belichaamt haar waardigheid, wetende dat alles met gemak en plezier tot haar wordt aangetrokken.

Terwijl Venus door de dierenriem reist, wordt haar essentie uitgedrukt door de specifieke lens van elk teken. Tijdens de afgelopen maand die door het emotionele teken Kreeft ging, was de uitdrukking van Venus naar binnen gericht en ontvankelijk. Terwijl ze naar Leo verhuist, verschuift die innerlijke expressie echter naar buiten. Terwijl de ontvankelijkheid blijft, komt de nadruk evenzeer te liggen op actie ondernemen en geven als op ontvangen. Door onze verlangens te voeden, vergroten we ons magnetisme en trekken we alles naar ons toe wat voor ons bedoeld is.

Dit zijn precies de dingen die Leo verlangt. Leo is hier om compleet en heel te worden. Het is onze zelfexpressie en creativiteit, warmte en vertrouwen. Het is gedurfd, gepassioneerd, gevend, oprecht en liefdevol.

Geregeerd door de zon, is Leo’s richting volledig en volledig gericht op individualiteit, het vaststellen van onze persoonlijke identiteit, zelfgevoel en passies. En, net als de zon, is de zelfexpressie van Leo niet bedoeld voor iemand anders. Leo schittert omdat het zijn aard is om dit te doen. Leeuw geeft en houdt van en onderneemt actie omdat het de aard van het teken is om dat te doen. Leo drukt zijn licht net zo briljant uit in de wereld als de zon, want dat is wat het hier moet doen – en het leert ons dat door te realiseren wie we hier zijn, we vervuld kunnen worden op manieren die onze verbeelding te boven gaan.

Jouw uitnodiging

Er is een mooie en samenhangende samenwerking die plaatsvindt wanneer Venus en Leeuw samenkomen in onze kosmos.

Venus is de lens waardoor we definiëren wat we belangrijk vinden in de wereld. Door ons te verdiepen in wat we waardevol en waardig vinden – of dat nu onze relaties, kunst, werk, huis, gezin, mode, gezondheid, uiterlijk of iets anders is – verdiepen we ons begrip en onze natuurlijke uitdrukking van wie we zijn. Terwijl we gieten in waar we van houden, worden we levendiger, voedt vervulling ons en vinden we duidelijkheid over waarom we hier zijn om te schitteren.

Deze week nodigt uit tot het bezitten van wat belangrijk voor je is en wat je voldoening geeft. Het vraagt ​​je om te leunen op datgene waarvan je weet dat het jouw waarde, tijd, moeite en levenskracht waard is – de dingen die je verlangt diep in je lichaam, de passies die door je heen gaan als vuur en sterren. Terwijl je je voedt met deze passies, voeden ze zich weer met jou.

Deze doorvoer is egocentrisch. Het gaat om jou. Het gaat om het eren van je waarde. Het gaat erom dat je je licht voor jezelf laat schijnen. Het gaat om de verlangens die je hart vullen. Het gaat over je relatie met liefde en de liefde die je voor jezelf hebt. Het gaat om je creativiteit en je verbinding met levenskracht, en het gaat erom te weten dat je het waard bent om rechtstreeks in de dingen te duiken die kleur in je leven brengen.

Uw uitnodiging is om brutaal te zijn. Wees jij. Bedenk waar je waarde aan hecht. Ga na hoe u uzelf waardeert. Eer je uitdrukking. Schijn je licht. Bouw jezelf op. Heb gedurfd lief. Voel je passies volledig. Beheers uw verlangens. Spring naar je dromen. Blijf je voeden met de kunst die jouw leven is, en de kunst die jij bent.

Leer meer over de invloed van astrologie in je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en stijgende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en gemeenschap die Soul verkent door de lens van astrologie, tarot en energiegenezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielsgids en gastheer van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jij in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts