Wekelijkse astrologische voorspelling, 30 oktober – 5 november: vertragen en opnieuw beoordelen“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer u >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Buiten+.

Wanneer er een astrologische nadruk ligt op een bepaalde energie, luisteren we. Elke transit binnen de astrologie is een uitnodiging om te herinneren, te belichamen, te groeien en terug te keren naar het zelf door een heel specifiek thema of een bepaalde lens die door die transit wordt benadrukt. Er is deze week één thema in de astrologie, en het is het begin van Mars retrograde in Tweelingen.

Terwijl Mars gewoonlijk ongeveer 45 dagen in elk teken van de dierenriem doorbrengt, blijft hij zeven maanden in Tweelingen. Het begint retrograde te gaan op 30 oktober 2022 en blijft zo tot 12 januari 2023. Nadat het rechtstreeks is gegaan, zal de planeet tot 23 maart 2023 in Tweelingen blijven hangen.

Mars retrograde in Tweelingen

In tegenstelling tot de overtuigingen van onze voorouders, beweegt een planeet die retrograde is, niet echt achteruit. Onze prachtige aarde voltooit haar kortere baan rond de zon sneller dan veel andere planeten, en haalt ze daarom periodiek in. Wanneer de aarde deze planeten inhaalt, lijkt het, vanuit ons perspectief, alsof ze achteruit bewegen.

Net zoals de natuur ons eraan herinnert dat een langzamer tempo mogelijk en vaak de voorkeur heeft, doet astrologie hetzelfde met retrogrades. Ze zijn een uitnodiging om de schijnbaar achterwaartse beweging van een planeet na te bootsen, om onze aandacht naar binnen te richten en om genoeg te vertragen om opnieuw onze innerlijke leiding te horen.

Elke planeet en elk sterrenbeeld heeft een bepaalde rol als leraar. Mars, in astrologie, is onze krijgerplaneet. Het is allemaal passie en gedrevenheid, motivatie en kracht. Mars is het vuur dat ons voortstuwt in de richting die onze naam roept. Het spoort ons aan om in de richting van onze doelen te gaan, stappen te ondernemen en de veranderingen aan te brengen waarvan we weten dat ze voor ons bedoeld zijn.

Tweelingen, een teken dat wordt geregeerd door de planeet Mercurius, spreekt tot de geest, communicatie en informatie. Hij houdt van afwisseling, beweging, snelheid en leren. Het is flexibel, divers, veranderlijk en diep nieuwsgierig. Het is niet gebonden aan één manier om de wereld te zijn of te zien. Het verschuift en verandert, beweegt en transformeert.

Van alle planeten gaat Mars het minst vaak achteruit. Wanneer het in retrograde is, vertraagt ​​​​de invloed van deze actiegerichte planeet. Ons innerlijke vuur dat ons voortstuwt, begint te doven. Terwijl onze moderne cultuur is gebouwd op beweging, groei, uiterlijke beweging en doen, vraagt ​​Mars in retrograde om een ​​geheel nieuw niveau van vertrouwen, genoeg vertrouwen in het leven en in onszelf om te vertragen.

Hier wordt ons gevraagd in te gaan tegen de manier van leven die ons is geleerd. We worden gevraagd om te beoordelen in plaats van te springen. Vragen in plaats van doen. Rust in plaats van racen. Focus op onze innerlijke werelden in plaats van te bezwijken voor de verheerlijkte staat van constante output.

Mars retrograde herinnert ons eraan dat we, net als de aarde, seizoenen hebben. Terwijl sommige van onze innerlijke seizoenen gericht zijn op groei en beweging, vragen andere ons om de stilte en rust te vertrouwen.

Jouw uitnodiging

Met Mars retrograde in dit dynamische teken, wordt ons gevraagd om een ​​nieuwe relatie met vragen te creëren. Misschien hebben vragen meer voor ons dan hun antwoorden. Laat vragen je vriend zijn, zonder jezelf onder druk te zetten voor onmiddellijke antwoorden. Zit in het mysterie van je vragen. Laat ze deuren openen naar nieuwe manieren van denken, waarnemen en zijn.

Geef jezelf de kracht om na te denken over de acties die je hebt ondernomen en hoe deze hebben bijgedragen aan het leven dat je vandaag leidt. Denk na over je relatie met actie. Komt uw actie voort uit zelfopgelegde druk om bij te blijven? Zich waardig voelen? Hoe voelt afgestemde en geïnspireerde actie voor jou in vergelijking met actie vol druk en verwachting?

Breng de ruimte in je geest die nodig is om je geloofssystemen, je communicatiestijlen, of misschien identiteiten die je hebt gecreëerd met betrekking tot je mentale capaciteit, intellect of communicatiestijl, in twijfel te trekken. Voelen deze identiteiten, deze verhalen over wie je bent, nog steeds relevant? Geven ze vrijheid en groei of voelen ze zich klein en beperkend?

Laat ook je relatie met stilte in het geding komen. Hoe voel je je zonder constante beweging, actie en snelheid? Hoe kun je emoties, angsten of weerstand koesteren die zich in stilte kunnen voordoen?

Wanneer Mars vertraagt, is het onze kans om een ​​stap terug te doen en te beoordelen in welke richting we ons bewegen. Deze retrograde is een herinnering dat we het verdienen om in een richting te gaan die onze vreugde, vervulling en visies die we voor ons leven verlangen, dient. Mars wil dat zijn vonk wordt aangewend voor een leven dat is uitgelijnd in plaats van een richting die ons verder van onze waarheid verwijdert.

Leer meer over de invloed van astrologie op je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en opkomende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en gemeenschap die Soul onderzoekt door de lens van astrologie, tarot en energetische genezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielengids en presentator van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jou in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts