Wekelijkse astrologische voorspelling, 30 april – 5 mei: op weg naar het mysterieuze“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

De deur uit? Lees dit artikel over de nieuwe Outside+ app die nu beschikbaar is op iOS-apparaten voor leden! >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}”>Download de app.

Het is een week die het lawaai onderdrukt en ons uitnodigt om in plaats daarvan naar binnen te keren terwijl Pluto zijn vijf maanden durende retrograde begint en er een onthullende maansverduistering plaatsvindt in Schorpioen. Bereid je voor om de onderwereld van mysterie, overgave, transformatie en vernieuwing te doorkruisen.

Pluto Retrograde in Waterman

Er is een theorie dat we de uitnodigingen en frequenties van planeten die verder van de zon verwijderd zijn, waarnemen als complexer, verkeerd begrepen, mysterieus en subtieler. Pluto, genoemd naar de Romeinse god van de onderwereld en zittend aan de rand van ons bekende zonnestelsel, is geen uitzondering.

Een langzaam bewegende planeet, Pluto gaat eenmaal per jaar retrograde. In tegenstelling tot Mercurius retrograde, die ons terugbrengt naar onze gedachten en communicatie, kan de invloed van Pluto niet alleen met de geest worden begrepen. Het heeft betrekking op het proces van dood, wedergeboorte, transformatie en het onbewuste. Het vertegenwoordigt het ongeziene, het mysterie en de verborgen aspecten van het zelf en de mensheid. Het zijn de diepe reserves in ons die niet vaak worden bereisd, inclusief onze schaduwen, onze duisternis en onze meest kwetsbare ruimtes.

Toen Pluto op 23 maart Waterman binnenging, was dat een langverwachte en invloedrijke verschuiving in onze kosmos, aangezien de planeet van transformatie tussen de 11 en 30 jaar in elk sterrenbeeld doorbrengt en al meer dan 200 jaar niet door Waterman is aangeraakt. Waterman is evolutie. Het is bevrijding, innovatie, technologie en bezig met de vooruitgang en gelijkheid van het collectief.

Vanaf 1 mei gaat Pluto ongeveer een maand retrograde in Waterman voordat hij terugkeert naar Steenbok, waar hij de afgelopen 15 jaar was gestationeerd. Terwijl we ons in de vroege, door Waterman beïnvloede stadia van retrograde bevinden, zullen we worden uitgenodigd om onze relatie tot onafhankelijkheid, macht en angst te onderzoeken op een manier die comfortabel is en op een manier die ongemak, angst en weerstand oproept.

Volle Maan Maansverduistering in Schorpioen

Een maansverduistering komt ons tegemoet wanneer de aarde perfect uitgelijnd tussen de zon en de maan staat. Het is een einde en een begin. Het is het sluiten van de deur voordat een andere opengaat. Het is een gemeenschap met de maanknopen, die in de astrologie doel, bestemming en ontwaken vertegenwoordigen.

6 mei brengt onze tweede zonsverduistering van 2023 die samenvalt met een volle maan in Schorpioen. Schorpioen, geregeerd door Pluto, heeft soortgelijke uitnodigingen als de Romeinse god van de onderwereld. Als archetype kan het niet leven aan de oppervlakte van het leven. Het moet zich terugtrekken, onderduiken, zich door de verborgen duisternis wagen waar anderen bang voor zijn om te reizen. Het houdt zich bezig met de waarheid, het onthullen van alles wat niet kan overleven in het aangezicht van de waarheid, zodat het getransformeerd kan worden.

De maansverduistering van deze week in Schorpioen vertegenwoordigt het hoogtepunt van een 18 maanden durend hoofdstuk van diepgaande transformatie, transmutatie, wedergeboorte en evolutie. De zonsverduistering onthult en onthult diep in wat het betekent om mens te zijn. Het past bij onze emoties, brengt onze angsten naar de oppervlakte, spiegelt waar we ons aan vastklampen en wat we proberen te beheersen. Het verlicht wat in ons zit dat niet echt is, zodat we kunnen blijven toegroeien naar wat is.

Jouw uitnodiging

Zowel Pluto als Schorpioen vertegenwoordigen aspecten van de mensheid die voor velen van ons ongemakkelijk zijn. Door je innerlijke schaduw reizen en onder ogen zien wat er in de afgedankte delen van onszelf zit, is niet gemakkelijk. Het is echter liefdevol. En het is diep helend.

Pluto en Schorpioen zijn de ontbrekende stukjes van de puzzel die ons thuisbrengen in de heelheid van onze menselijke ervaring. Deze week nodigt ons uit om kwetsbaar te zijn. Om de lagen af ​​te pellen en te gaan zitten met wat eronder ligt. Om zelf getuige te zijn van delen die we hebben verloochend en in de schaduw geworpen, allemaal zodat we tot acceptatie kunnen komen en onszelf langzaamaan kunnen terugwinnen.

Terwijl Pluto aan zijn retrograde begint, sta de cyclische reis van je worden en niet worden wat het is. We beginnen aan een vijf maanden durende reis van het transformeren van onze verhalen over vrijheid, macht en onafhankelijkheid – we ontmoeten alles wat geworteld is in iets anders dan de waarheid, zodat we kunnen ontmoeten wat waarheid is. Transformatie, genezing, groei en evolutie kunnen niet worden gecontroleerd, gepland of mentaal worden begrepen. Er wordt gereisd. Het wordt gevoeld. En het voelt vaak alsof het ons overkomt.

Neem tijdens de maansverduistering in Schorpioen even de tijd om te eren wie je de afgelopen 18 maanden bent geworden – hoe je bent veranderd en wat je hebt meegemaakt in naam van transformatie. Deze volle Maan is een hoogtepunt van deze intense reis die we samen hebben afgelegd.

Vraag jezelf af welke definitieve bevrijding er wacht om vrij te zijn, volledig geworteld in de schoonheid van je menselijkheid, bekrachtigd en verliefd op elk moment van je leven?

Leer meer over de invloed van astrologie in je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en stijgende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en gemeenschap die Soul verkent door de lens van astrologie, tarot en energiegenezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielsgids en gastheer van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jij in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts