Wekelijkse astrologische voorspelling, 29 januari – 4 februari: Into the Unknown“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer je >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Outside+.

Zonder grote astrologische bewegingen en zonder planeten in retrograde, is het een duidelijk pad voorwaarts als we februari ingaan. Anticipeer deze week op rust en gemak terwijl we de maan van het eerste kwartier ontmoeten.

De betekenis van de maan in de astrologie

In de astrologie vertegenwoordigt de maan onze intuïtieve aard van binnenuit. Zij is het vrouwelijke, het yin, ontvankelijk van aard, de maan staat voor onze diepste persoonlijke behoeften. Ons onderbewustzijn. Ons gevoel van veiligheid en comfort in onszelf. Ons innerlijke kind en tegelijkertijd onze moeder.

De Maan is in een constante stroom van wassen en afnemen, geboorte en sterven, creëren en loslaten. Terwijl ze elke 27 en een halve dag door haar cyclische fasen van vernieuwing gaat, vertegenwoordigt ze de golven van emoties die gepaard gaan met mens zijn. De maan herinnert ons eraan dat ook wij door steeds bewegende interne en externe cycli reizen. We zijn beweging, we zijn energie, we zijn flow, we zijn altijd aan het loslaten en we zijn altijd aan het worden.

Eerste kwartier Maan in Stier

Op 28 januari 2023 hebben we het eerste kwartier Maan ingeluid. Halverwege tussen een nieuwe maan van begin en een volle maan van release, is een maan van het eerste kwartier een opbouwfase. Tijdens het creëren we wie we zijn als reactie op wat er begon bij de nieuwe maan. Het is een uitnodiging om te kijken naar wat er aan het ontstaan ​​is, wat er wordt losgelaten en wie we aan het worden zijn.

We voelen en kennen allemaal het verschil tussen een mentaal misschien en een volledige toewijding aan het lichaam. Als je het weet, ben je all-in, overgegeven aan de rit en klaar om het hoofd te bieden aan wat er ook mag komen. Er wordt van ons gevraagd om bewust een keuze te maken. Zeggen we ja tegen dit nieuwe zelf dat opkomt, deze nieuwe verlangens, dit nieuwe pad dat onze naam roept? Zeggen we niet gewoon ja, maar belichamen we dat het voor ons is? Staan we toe dat iets onbekends in ons leven zich ontvouwt?

Met de invloed van Stier bevat deze energie nog diepere uitnodigingen om te bouwen. Stier is de bouwer van de dierenriem. Het is een archetype dat ons eraan herinnert dat er geen haast is, dat werk in balans moet zijn met plezier, en dat wat waar is de tand des tijds zal doorstaan. Stier leert ons dat toewijding aan de lange termijn duurzaam is en dat is waar we groeien.

Jouw uitnodiging

De Maan is een constante herinnering dat je fasen niet geforceerd kunnen worden. Je wordt bewogen door een innerlijke sturing van actie en rust, beweging en verstilling, duwen en trekken, vertrouwen en overgave. Deze interne begeleiding komt niet voort uit logica of tijdlijnen.

Terwijl de maan haar cycli doorloopt, nodigt ze je uit om de reis die je doormaakt te herzien. Met de invloed van Stier kan dit opkomen door de zintuigen worden gevoeld en kan het lijken alsof het diep van binnenuit jezelf en de aarde komt. Stier nodigt uit tot doorzettingsvermogen door stabiele en gestage acties en nodigt uit tot geaarde en praktische actie.

Het eerste kwartier van de Maan in Stier is een prachtige gelegenheid om aan boord te komen met de innerlijke aantrekkingskracht die ons voor altijd voorwaarts leidt – en om ons te laten leiden.

Leer meer over de invloed van astrologie in je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en stijgende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en gemeenschap die Soul verkent door de lens van astrologie, tarot en energiegenezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielsgids en gastheer van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jij in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts