Wekelijkse astrologische voorspelling, 28 mei – 3 juni: sluiting zoeken“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

De deur uit? Lees dit artikel over de nieuwe Outside+ app die nu beschikbaar is op iOS-apparaten voor leden! >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}”>Download de app.

Terwijl we door de poorten van juni stappen en de nieuwe week ingaan, zien we op 3 of 4 juni 2023 een verlichtende Boogschutter volle maan, afhankelijk van je locatie. De themas van wijsheid, waarheid, conclusies en afsluiting zullen zich zeker aandienen.

Volle Maan in Boogschutter

Elk teken van de dierenriem vertegenwoordigt een andere uitdrukking van wat het betekent om te leven. Terwijl we elk van deze archetypen verkennen, verkennen we tegelijkertijd nieuwe hoeken van onszelf, ontdekken we nieuwe diepten en geven we ons over aan de kosmos die binnenin ons bestaat.

Naarmate we dieper ingaan op de uitnodigingen van elke astrologische transit, verdiepen we ons in onze individuele menselijke ervaring. Het leven is enorm, veelzijdig, tegenstrijdig, complex, breed, gevarieerd en ondoorgrondelijk in reikwijdte. In ons bestaat elke frequentie. In ons wacht elk geluid. Elke emotie. Elke kleur. Boogschutter nodigt ons uit om onszelf te verkennen en bij ons te zijn.

Boogschutter herinnert ons eraan dat terwijl we de landen om ons heen doorkruisen, we tegelijkertijd de werelden in ons verkennen. Terwijl we ons onderdompelen in verschillende culturen, filosofieën, overtuigingen, kennis of wijsheid, ontmoeten we de verschillende uitdrukkingen van wie we zijn.

De maan danst dezelfde dans, cyclisch van aard, zolang de mensheid haar heeft vastgelegd. Beginnend bij een nieuwe maan en geboren uit stilte, duisternis en niets, bouwt ze en bouwt en bouwt ze totdat ze culmineert in een volle maan. Op het hoogtepunt van haar reis bereikt ze een plaats van volheid en finaliteit en voltooiing, om vervolgens alles wat ze is geworden los te laten, zodat ze opnieuw het niets kan vinden waaruit ze kwam ter voorbereiding op een wedergeboorte.

Een volle maan is dus een hoogtepunt van wat begon onder een nieuwe maan. In november 2022 wenkte een nieuwe Maan in Boogschutter ons vooruit naar de schepping, het initiëren van een nieuwe verkenning, het begin van een nieuwe reis, op zoek naar waarheid en wijsheid, en een gewillig avontuur naar de realiteit. Terwijl we in het midden van het jaar zitten en de volle maan van deze week in Boogschutter ontmoeten, komt deze cyclus die we hebben verkend tot een einde.

Volle manen lichten op. Volle manen onthullen. Volle manen eindigen. Vrijlating van volle manen. Onder deze Boogschutter volle Maan worden we uitgenodigd om een ​​stap terug te doen en het licht van de Maan te laten onthullen wat voorheen voor ons zicht verborgen was. Om te zien welke waarheid of perspectiefverschuiving heeft gewacht om zichzelf te onthullen, fungerend als een laatste stukje van de puzzel. Wat heb je geleerd tijdens je reis door het leven? Welke waarheden heb je gezien? En welk verhaal vertelt het?

Jouw uitnodiging

Aangezien de zon in Tweelingen tegenover de volle maan in onze kosmos staat, wordt u uitgenodigd om te neigen naar beide uiteinden van het spectrum dat de Tweelingen- en Boogschutter-as vertegenwoordigt: leren en informatie verzamelen, en wijsheid en hogere waarheid.

Met de zon die door de lens van Tweelingen verschijnt, wordt je uitgenodigd om alle elementen die je hebt verzameld samen te brengen en een stap terug te doen en de volheid te zien van wat je hebt gecreëerd, stap voor stap, stukje bij beetje. Het kan moeilijk zijn om de puzzel te begrijpen door elk stuk afzonderlijk te bekijken. Kun je je in plaats daarvan terugtrekken en het volledige plaatje laten zien?

Laat uw waarheidsverzameling, verkenning, avontuur, menselijke levensreis zijn wijsheid aan u onthullen. Laat de foto samenkomen. En laat deze foto de enorme schoonheid, filosofieën en kosmologieën onthullen die ook in jou bestaan. Laat het je iets leren over wie je bent en wat je rol is in deze uitgestrekte wereld.

Terwijl de volle maan de week ten einde loopt, ronden we een hoofdstuk af in de wetenschap dat elk einde een nieuw begin is. Er ligt veel in het verschiet. Er staat ons veel te wachten op onze verkenning. Er wacht veel om ontdekt en genoten te worden, van binnen en van buiten.

Leer meer over de invloed van astrologie in je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en stijgende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en gemeenschap die Soul verkent door de lens van astrologie, tarot en energiegenezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielsgids en gastheer van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jij in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts