Wekelijkse astrologische voorspelling, 26 maart – 1 april: geniet van uw potentieel“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

De deur uit? Lees dit artikel over de nieuwe Outside+ app die nu beschikbaar is op iOS-apparaten voor leden! >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}”>Download de app.

Deze week sluit astrologisch een van de drukste maanden van het jaar af. Hoewel er geen grote transits plaatsvinden, zijn er twee aspecten die het vermelden waard zijn. Terwijl Mercurius en Jupiter samenkomen in Ram en Venus paren met Uranus in Stier, bestaat de kans dat het een soort van ‘gebeden worden beantwoord’-week wordt.

Mercurius Conjunct Jupiter

In de astrologie is een conjunctie wanneer twee of meer planeten binnen een paar graden van elkaar komen in hetzelfde teken. Een partnerschap ontstaat met elkaar. Deze planeten drukken zich niet langer individueel uit. Integendeel, ze versmelten en smelten samen, elkaars eigenschappen, energieën en intenties wederzijds ondersteunend.

Op 28 maart 2023 komt Mercurius in een exacte conjunctie, of bijna in dezelfde graad, met Jupiter in het vurige teken Ram. Mercurius is onze geest. Het is de planeet van communicatie, mentale verwerking, leren, rationeel denken, planning, technologie en reizen. Jupiter is onze planeet van expansie. Waar Jupiter ook beweegt, hij laat een spoor van groei, geluk, kansen en potentieel achter. En Ram is ons sterrenbeeld van inspiratie, ideeën, passie, moedige actie en een begin met een focus op het individuele zelf en het unieke pad dat ieder van ons te wachten staat.

Op deze dag zullen we een samenwerking van gedachten, kansen en begin ervaren. Communicatie, groei en inspiratie. Mentale verwerking, expansie en actie. Het is een samenkomen van nieuwe ideeën in dienst van het zelf. Het is een deuropening naar het potentieel in onze communicatie en onze geïnspireerde acties.

Als deze drie archetypen samenkomen, is er kracht in onze stemmen. Een kracht die ons uitnodigt om onze passies, ideeën, potentiële nieuwe beginnen en zingeving te delen. Terwijl we dat doen, kan het lijken alsof we voortdurend op het juiste moment op de juiste plaats zijn, de juiste dingen op de juiste manier delen met de juiste mensen, omstandigheden en kansen in de juiste afstemming.

Deze combinatie zal de focus brengen op wat we nodig hebben, op onze eigen grootste vervulling, op het vullen van onze beker tot een staat van overlopen. Deze kosmische gebeurtenis kan worden gevoeld alsof er een venster in de tijd is geopend, waardoor we toegang hebben tot moed, begeleiding, duidelijkheid, ondersteuning, passie en afgestemde ideeën. Als je het gevoel hebt dat er verandering op handen is, is deze conjunctie een gunstige tijd om de stappen die nodig zijn een voor een te nemen.

Venus Conjunct Uranus in Stier

We eindigen de maand met Venus en Uranus die op 30 maart 2023 in een exacte conjunctie komen, in het aardse teken Stier.

Venus is schoonheid, liefde, kunst, plezier, ontvangen en harmonie. Uranus is verandering, originaliteit, vrijheid, innovatie en evolutie. Net als Jupiter spreekt Venus ook over zegeningen. De harmonie die Venus met zich meebrengt, zorgt voor een gevoel van gemak, ontvangen en toestaan.

Stier, waarin deze twee planeten samenkomen in samenwerking, is een geduldig, betrouwbaar, stabiel, geaard en weloverwogen teken van de dierenriem. Net als Venus is het ook artistiek, sensueel en een liefhebber van alles wat met schoonheid te maken heeft.

Deze combinatie is de overbrugging van gemak en evolutie op een gegronde manier. Ontvankelijkheid en bewuste verandering. Liefde, kunst en authenticiteit – met de nadruk op eigenliefde. Het is de radicale, vooruitstrevende essentie van Uranus die samengaat met plezier, harmonie en gestage actie. Het is een kans om in ons lichaam te komen zoals Stier en Venus dat wensen, en de groei te brengen waar we klaar voor zijn, originaliteit te brengen in hoe we onszelf behandelen, en daarom wat we toestaan ​​als kansen in ons leven.

Jouw uitnodiging

Er is de essentie van nieuwe kansen en trajecten die zich deze week voor je openen. Het is alsof de kosmos je in de gaten houdt, je naar voren duwt, deuren opent en je bij elke stap ondersteunt.

Dit is een week om af te stemmen op je verlangen en doel. Vertrouw erop dat als je in mogelijkheden leunt, geïnspireerde actie onderneemt en de dromen blijft dromen die uniek zijn voor jou, het leven zal beantwoorden. Deze week is er een waarin je geloof in jezelf en gedurfde, moedige actie samengaan met een zoete, zoete ontrafeling van ontvangen.

Leer meer over de invloed van astrologie in je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en stijgende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

GERELATEERD: Wat uw zonneteken u wel en niet kan vertellen

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en gemeenschap die Soul verkent door de lens van astrologie, tarot en energiegenezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielsgids en gastheer van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jij in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts