Wekelijkse astrologische voorspelling, 25 september – 1 oktober: Schoonheid binnenbrengen“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer u >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Buiten+.

Deze week brengt nog meer evenwichtige, op schoonheid gerichte, met liefde gevulde energie na het begin van het Weegschaalseizoen vorige week. Deze dagen staan ​​in het teken van ontzag.

Nieuwe maan in Weegschaal

Nieuwe manen vertegenwoordigen een nieuw begin. Het is de maan en de zon die in een nieuwe cyclus zijn uitgelijnd. De maan begint opnieuw vanuit leegte. Er ging een nieuwe deur open.

De Maan weerspiegelt de energie van welk sterrenbeeld dan ook. Als de Maan nieuw is, worden we uitgenodigd om opnieuw te beginnen in alle dingen die het huidige teken vertegenwoordigt. De nieuwe maan in Weegschaal op 25 september 2022 drukt harmonie, partnerschap, geluk en schoonheid uit. Het is een kans om opnieuw te beginnen op een manier die evenwicht in ons leven creëert, om een ​​nieuw hoofdstuk in onze bestaande relaties of een geheel nieuwe relatie te beginnen, en om een ​​leven te creëren dat aanvoelt als een kunstwerk.

Verschillende planeten en bewegingen ondersteunen deze nieuwe maan prachtig. Mercurius en Venus brengen ons hart en onze geest op één lijn, zodat onze gevoelens, gedachten en communicatie een zekere helderheid en harmonie kunnen krijgen. Pluto nodigt ons uit tot diepe innerlijke transformatie en genezing. Jupiter leidt ons naar grote dromen, overvloed, kansen en dankbaarheid. En Neptunus wakkert verbeelding, creativiteit en inspiratie aan.

Venus in Weegschaal

Venus is schoonheid. Het is liefde. Het is creativiteit, artisticiteit en vrouwelijkheid. Terwijl Venus door onze lucht beweegt en onderweg elk sterrenbeeld ontmoet, drukt ze haar energie ook uit door de lens van deze tekens, net als de maan.

In Weegschaal wordt de energie van Venus vergroot, gevierd en ondersteund. Venus regeert Weegschaal, dus ze passen perfect. Als ze samenkomen, is er gemak. Gedurende de ongeveer 30 dagen die Venus in Weegschaal doorbrengt, zullen we gezegend worden met een goed gevoel, overvloed-gevulde, harmonieuze energie. We zullen ook worden uitgenodigd om de schoonheid om ons heen te waarderen, de goedheid die beschikbaar is in ons leven en onze connecties met dierbaren.

Zowel Venus als Weegschaal regeren over onze relaties in astrologie, dus er zal de nadruk liggen op partnerschappen, of het nu romantisch, vriendschap, zaken of familie is. Dit is het moment waarop de sterren op één lijn komen te staan ​​en we een grotere verbinding in onze relaties kunnen creëren. Dit is de energie die harmonieuze en helende gesprekken mogelijk maakt. Dit is waar we worden uitgenodigd om een ​​stap terug te doen en getuige te zijn van de goedheid in de mensen om ons heen.

Jouw uitnodiging

Laat genezing onder de nieuwe maan gemakkelijk voelen. Er is zoveel steun op dit moment. Laat je fantasie je meevoeren in je wildste dromen. Onthoud de lichtheid, het geluk en de stroom die op elk moment beschikbaar is, zelfs als je transformatie ondergaat. Hoe kun je dit binnen laten?

Terwijl Venus Weegschaal binnengaat, observeer je wat creativiteit, overvloed en verbinding voor jou betekenen. Hoe zou een leven van gemak, overvloed, liefde en schoonheid er voor jou uitzien en aanvoelen? Creëer de ruimte om dat in je leven te observeren en te waarderen. Sta jezelf toe om de grenzen te verleggen van hoe uitgelijnd en bevredigend je je de dingen in je leven voorstelt. Stel of vernieuw intenties voor je relaties. Onderzoek gevoelens van overvloed op wat voor manier dan ook voor jou. Word schoonheid en liefde zodat het naar buiten kan rimpelen in elk aspect van je leven.

Leer meer over de invloed van astrologie op je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en opkomende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en community die Soul onderzoekt door de lens van astrologie, tarot en energetische genezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielengids en presentator van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jou in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts