Wekelijkse astrologische voorspelling, 25 juni – 1 juli: de sluier oplichten“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

De deur uit? Lees dit artikel over de nieuwe Outside+ app die nu beschikbaar is op iOS-apparaten voor leden! >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}”>Download de app.

Deze week initieert traagheid, reflectie, genezing, helderheid en het zijn met onze emoties. Nu de Zon en Mercurius in Kreeft en Neptunus retrograde gaan, is er een onthullend aspect aan de dagen dat een verhelderend besef van waarheid en realiteit brengt.

Mercurius in kanker

Mercurius vertegenwoordigt de geest, communicatie, intellect en leren. Als een snel bewegende planeet besteedt het over het algemeen niet veel tijd aan een bepaald teken, schijnbaar de snelheid en beweging van onze geest nabootsend van de ene gedachte naar de volgende.

Na de afgelopen weken in zijn thuisteken Tweelingen te hebben doorgebracht, heeft Mercurius onze geest en denkpatronen nieuw leven ingeblazen en ons naar onze nieuwsgierigheid en intellectuele opwinding getrokken. Het is een zeer mentale tijd geweest, een druk hoofdstuk voor onze gedachten en verbeeldingen.

Wanneer Mercurius echter Kreeft binnengaat, verwelkomt het een diepte van bewustzijn die van ons vereist dat we ons langzaam in aanwezigheid nestelen. Een waterteken, Kreeft vertegenwoordigt onze emotionele ervaring. Het is voedend en helend, intuïtief en gevoelig. Terwijl Mercurius van 26 juni tot 11 juli door de wateren van Kreeft dwaalt, worden we uitgenodigd om naar binnen te keren, onze persoonlijke en emotionele ervaringen te overwegen, contact te maken en te communiceren met dierbaren, en uit te drukken wat klaar is om uitgedrukt te worden. Het is een hoofdstuk van genezende muziek, gesprekken, schrijven, delen en luisteren. Het is een tijd van emotionele reizen en helende familiale en voorouderlijke patronen. Het is aanwezigheid in gesprekken die verbinden en voeden. Het is de stem horen die diep van binnen leeft en een dialoog openen om die te koesteren en jou te laten koesteren.

Neptunus Retrograde

De beweging van de planeten en sterren kan niet los worden gezien van de werelden die in ons leven. De planeten bestaan ​​als archetypen, als uitnodigingen, kleuren, schakeringen, tonen en manieren van zijn. Hun bewegingen in de kosmos veranderen iets in ons, subtiel of openlijk, stil of luid. Wanneer deze hemellichamen even de tijd nemen om te pauzeren, uit te ademen en hun schijnbaar achterwaartse retrograde beweging te beginnen, worden ook wij uitgenodigd om te pauzeren, uit te ademen en naar binnen te pendelen.

Neptunus is een buitenplaneet, zittend op de rand van wat we al weten en wat we nog moeten ontdekken. Het is een planeet die heerst over het ondefinieerbare en ons meeneemt naar het ongeziene, naar het rijk van de verbeelding. Neptunus is abstract, subtiel, medelevend en intuïtief. Het is het vervagen van de grenzen tussen het Zelf en Al Dat Is. Neptunus is de stroom die we ervaren binnen creatieve expressie. Het is het verlies van onszelf, onze identiteit en onze positie door middel van zang. Het is de eenheid die wordt ervaren in meditatie en de manier waarop de ene yogahouding op de een of andere manier naadloos overgaat in de volgende, niet te onderscheiden waar de ene begint en de andere eindigt.

Terwijl hij van 30 juni tot 6 december retrograde is, trekt Neptunus de mist op. Het geeft duidelijkheid zodat we de realiteit kunnen herzien van het pad dat we hebben bewandeld en de relatie die we hebben opgebouwd met onszelf, onze creativiteit, ons doel en onze perceptie van geest en waarheid. Terwijl de droomstaat van Neptunus op zijn schreden terugkeert, wordt de sluier opgelicht waar wat we eens niet konden zien nu duidelijk zichtbaar wordt, waar wat we als waarheid waarnamen zich openbaart als iets anders.

Jouw uitnodiging

Kanker nodigt je uit om diep in je emotionele wateren te duiken. Het trekt je naar beneden, naar binnen en naar achteren, waarbij het je jongere jaren, familiale dynamiek en voorouderlijke patronen die diep in je wezen zijn ingebed, terugvoert. Terwijl we toestaan ​​dat deze Kreeft stroomafwaarts ons naar binnen stuurt, houdt Neptunus spiegels van helderheid voor. Het toont de illusies waaraan we hebben vastgehouden en die onze opvattingen hebben gevormd en onze ervaring van de werkelijkheid hebben veranderd. Het verduidelijkt de patronen waaronder we hebben gewerkt.

Neptunus vertegenwoordigt het rijk van het bestaan ​​waar alles één is. Terwijl het in retrograde is, nodigt het je echter uit tot volledig bewustzijn van de menselijke ervaring, waar er een gezonde en krachtige afscheiding en een gevoel van ‘ik’ is. Het is een tijd om naar duidelijkheid te leunen, je gevoel van individuele identiteit te ontwikkelen en na te denken over waarheid, spirituele overtuigingen en liefdevol onderscheidingsvermogen. Neptunus retrograde initieert diepe innerlijke verschuivingen, terwijl Kreeft fungeert als de koesterende en liefdevolle veiligheid die ons de hele tijd vasthoudt.

Neptunus gaat de komende zes maanden retrograde, hoewel Mercurius in Kreeft maar twee mooie weken duurt. Laat de geschenken van de overlappende tijd diep naar binnen sijpelen. Er is grote genezing, intuïtie, verbinding en vervulling te vinden binnenin.

Leer meer over de invloed van astrologie in je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en stijgende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en gemeenschap die Soul verkent door de lens van astrologie, tarot en energiegenezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielsgids en gastheer van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jij in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts