Wekelijkse astrologische voorspelling, 23-29 oktober 2022: transformeren en opnieuw verschijnen“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer u >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Buiten+.

Het is een intense week in astrologie met tal van uitnodigingen, aanwijzingen en inzichten die onze namen noemen. Schorpioen-energie zal ons diep in onszelf brengen en de week regeren met het begin van het Schorpioen-seizoen, zowel Venus als Mercurius die Schorpioen binnenkomen, en een zeer ingrijpende zonsverduistering die plaatsvindt in Schorpioen.

Ook beëindigt Saturnus zijn retrograde, waardoor er meer bewustzijn en inzicht ontstaat. Ondertussen gaat onze planeet van geluk en expansie, Jupiter, de mystieke wateren van Vissen binnen. We worden er keer op keer aan herinnerd dat het goddelijke altijd binnenin te vinden is.

Zon komt Schorpioen binnen

Terwijl de zon door elk teken beweegt, werkt het als een grote lichtstraal die verlicht wat voorheen ongezien was. Op 23 oktober 2022 zal de zon Schorpioen binnengaan. Gedurende deze tijd draait het allemaal om het ongeziene.

Schorpioen is de delen van het zelf die verborgen zijn in de diepte van onze innerlijke werelden. Het zijn onze kwetsbaarheden, onze angsten, onze diep belichaamde intuïtie en onze diepste psyche.

Tijdens het Schorpioenseizoen worden we uitgenodigd om terug te keren naar de wijsheid van ons lichaam, naar de emoties die wachten om erkend te worden, en in een diepe overgave en vertrouwen in wat we niet kunnen beheersen. Het is een tijd die ons vraagt ​​om de wapenrusting uit te doen die we om ons heen hebben gebouwd en in onze kwetsbaarheden gaan zitten.

Venus komt Schorpioen binnen

Venus is onze vrouwelijke godin van liefde, schoonheid, relaties en eigenwaarde. In astrologie spreekt Venus ook over comfort, plezier, harmonie en overvloed, ook op financieel gebied.

Zoals alle planeten, neemt Venus een andere manier van uitdrukken aan als ze door elk teken van de dierenriem beweegt. Wanneer ze op 23 oktober Schorpioen binnenkomt, zal de energie niets minder dan intuïtief, transformerend en behoorlijk gepassioneerd aanvoelen.

Venus en Schorpioen die samenkomen, geven een intensiteit aan onze relaties en de manier waarop we liefde ervaren. Het is intimiteit en focus. Het is verlangen en potentieel voor diepe innerlijke genezing. Schorpioen is hier niet voor oppervlakkige connecties. Het is hier om alleen op het diepste niveau verbinding te maken.

Venus zal de eerste planeet zijn die ons dit waterige teken binnenleidt, waarna anderen snel volgen.

Saturnus direct in Waterman

In de astrologie is Saturnus de planeet die wordt geassocieerd met verantwoordelijkheid, autoriteit en beperking. Vaak vergeleken met het archetype van de ‘strikte vader’, weet Saturnus dat we het beste leren en groeien door ervaring. We zien onze kracht als we worden uitgedaagd. We leren onze waarde kennen en belichamen wanneer die waarde in het geding komt. We kennen onze grenzeloosheid wanneer ons een beperking wordt gepresenteerd.

Op 23 oktober 2022 maakt Saturnus een einde aan de retrograde die in juni begon, waarmee een hoofdstuk wordt afgesloten dat we lezen sinds Saturnus begin 2020 Waterman binnenging.

Terwijl Saturnus weer tevoorschijn komt uit zijn schijnbaar achterwaartse beweging, krijgen we een nieuw perspectief te zien en worden we uitgenodigd om te onderzoeken hoe onze ontberingen van de afgelopen twee jaar ons hebben gevormd, hoe we zijn gegroeid, wat we over onszelf hebben gerealiseerd en hoe deze uitdagingen zijn ontstaan. onze grootste kansen hebben geboden.

Nieuwe maan zonsverduistering in Schorpioen

De nieuwe maan van deze week zal ook een zonsverduistering zijn in Schorpioen. Het is niet alleen de astrologische gebeurtenis van de week, het is een belangrijk thema van oktober en een van de meest invloedrijke kosmische gebeurtenissen van 2022.

Terwijl de nieuwe maan en zonsverduistering op 25 oktober 2022 een gloednieuw hoofdstuk inluiden, zal het ook worden ondergedompeld in de energie van Schorpioen, die van bevrijding, overgave en metaforische dood is. Zoals alle grote dingen, zal deze zonsverduistering zowel een begin als een einde zijn. Het zal de energie van een nieuwe maan brengen en nog veel meer. Gevuld met het potentieel voor vernieuwing en wedergeboorte, herinnert het ons eraan dat we eerst door de vlammen moeten lopen van alles wat niet langer voor ons is – angsten, verhalen, wonden, patronen – voordat we opnieuw kunnen verschijnen.

Hier zullen we de hoop krijgen die nodig is om alles wat niet onze diepste innerlijke waarheid is radicaal los te laten, zodat we in diepere gemeenschap kunnen komen met alles wat is.

Jupiter retrograde gaat Vissen binnen

Jupiter is onze planeet van groei, geluk, overvloed en geluk. Het heeft een diep intuïtieve relatie met wijsheid en hogere kennis. Het is een planeet die ons eraan herinnert dat het leven aan onze kant staat en dat groei onze natuurlijke staat is.

Jupiter was in Vissen van januari tot april van dit jaar, en op 28 oktober gaat hij terug naar dit mystieke teken terwijl hij retrograde is. Hier kunnen we thema’s van deze eerdere maanden zien die zich opnieuw aandienen voor beoordeling, verkenning en voor meer genezing en groei.

Terwijl in retrograde, keert de uiterlijke en expressieve energie van Jupiter naar binnen. In plaats van expansie naar onze uiterlijke wereld te brengen, breidt het zich uit vanuit het zelf, en brengt het groei naar onze innerlijke wensen en dromen, en onze wijsheid en weten. In Vissen krijgt deze innerlijke verkenning een dromerige energie.

Het is een spirituele tijd waarin onze verbinding met wat we God, het Universum of het Goddelijke kunnen noemen, de plaats is waar onze grootste groei en genezing zal plaatsvinden.

Mercurius komt Schorpioen binnen

In astrologie vertegenwoordigt Mercurius alle dingen die betrekking hebben op de geest. Het is hoe we informatie van om ons heen opnemen, verwerken en uiten. Het is ons denken, leren en communiceren. Terwijl Mercurius door de dierenriem beweegt, begint onze geest de energie, snelheid en intenties over te nemen van de dierenriem waarin hij zit, alsof we een nieuwe dierenriemkleurige bril hebben opgezet, beginnen we de wereld daardoor te verwerken kleur en lens.

Omdat het een planeet is die fysiek veel dichter bij ons staat, wanneer Mercurius naar een nieuw teken gaat, is het een verandering die op een prominente manier in ons dagelijks leven te zien is.

Op 29 oktober voegt Mercurius zich bij zowel de zon als Venus en gaat het teken Schorpioen binnen.

Terwijl Mercurius in Schorpioen is, wordt er een intensiteit in de geest gebracht, een laserfocus op onze gedachten en een diepte en waarheid uitgedrukt door onze communicatie.

Dit is een tijd van het verkennen van onze innerlijke psyche, waar mysterie onze aandacht trekt, en elk woord dat wordt uitgedrukt, bevat een doordringende laag van kracht.

Jouw uitnodiging

Deze week neemt ons bij de hand en dwaalt ons door de diepte van onze innerlijke werelden. We worden gevraagd om getuige te zijn van onze kracht, onze innerlijke kracht, ons gevoel van veiligheid in de wereld en onze verbinding met het goddelijke.

Als Venus Schorpioen binnenkomt, breng dan de waarheid in je relaties. Onderzoek de diepte van je verbinding met een ander, wetende dat het alleen is door alles te dragen wat je bent, dat je geliefd en geaccepteerd mag worden voor alles wat je bent.

Laat je leiden door de intuïtie die diep in je lichaam zit als het seizoen van Schorpioen begint. Het wil je vasthouden waar je liever voor wegrent, je laten zien wat je liever niet ziet, en je in het centrum van elk ongemak plaatsen – allemaal zodat je er recht in en door kunt lopen, zodat je kunt helen, transformeren, weer tevoorschijn komen.

Wanneer Saturnus zijn beweging verschuift en weer vooruit gaat, onderzoek dan of je de verborgen geschenken kunt opmerken die verhuld zijn in uitdagingen die je de afgelopen vier maanden hebt ervaren. Wat voelde als strijd, en welke lessen wachten aan de andere kant om opgemerkt te worden.

Laat de Schorpioen Zonsverduistering alles wegbranden wat niet van jou is, zodat je in echte innerlijke kracht, echte innerlijke veiligheid, echt innerlijk vertrouwen en gevoel van verbondenheid in dit leven kunt stappen. Dit is een geheel nieuw begin in de reis van ons leven.

Er is een directe doorgang naar het goddelijke die alleen binnenin te vinden is, en als Jupiter retrograde Vissen weer binnengaat, sta jezelf toe er doorheen te stappen. Laat deze herverbinding met een gevoel van magie je herinneren aan je eenheid en inherente verbondenheid met het Universum.

Als de week ten einde loopt en Mercurius toetreedt tot de onderwereld van Schorpioen, verken je elk woord dat wordt uitgedrukt alsof het de kracht van de schepping bevat. Gebruik de laser mentale focus van Schorpioen om je innerlijke werelden te verkennen, kijk naar je mentale patronen en alle overtuigingen die niet van jou zijn om te dragen.

Een drukke week in onze lucht en dus ook van binnen, deze week is een kans voor een diepe vernieuwing van onszelf en van ons leven.

Leer meer over de invloed van astrologie op je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en opkomende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en community die Soul onderzoekt door de lens van astrologie, tarot en energetische genezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielengids en presentator van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jou in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts