Wekelijkse astrologische voorspelling, 23-29 april: overgave aan het lot“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

De deur uit? Lees dit artikel over de nieuwe Outside+ app die nu beschikbaar is op iOS-apparaten voor leden! >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}”>Download de app.

Er is momenteel geen overvloed aan astrologische bewegingen, waardoor we ons kunnen vestigen op de effecten van vorige week, inclusief de zonsverduistering op de nieuwe maan, het begin van het Stierseizoen en het begin van Mercurius retrograde. In de komende dagen zal de zon op één lijn liggen met de Noordelijke Maansknoop, wat een gevoel van doelgerichtheid, inzicht, evolutie en bewustzijn uitnodigt.

Zon Conjunct Noordelijke Maansknoop

De maanknopen in de astrologie zijn geen hemellichamen zoals planeten of asteroïden. Integendeel, de noord- en zuidknopen zijn geografische punten in onze kosmos, berekend op basis van de baan van de aarde, de zon en de maan.

In de astrologie vertegenwoordigen de maanknopen het doelpad dat we bewandelen. Ze spreken over thema’s als het lot, het lot en karma. We hebben elk onze eigen maanknooppunten volgens onze geboortehoroscoop, daarom ervaren we onze unieke bestemming tegelijkertijd terwijl we de effecten voelen van de collectieve plaatsingen van de maanknooppunten en het gedeelde lot van de mensheid.

De afgelopen 15 maanden stond de noordelijke knoop in het geaarde teken Stier. Het heeft ons, als collectief, opgeroepen om onze gedeelde relatie met onze aarde, eigenwaarde, financiën en fysieke lichamen te helen en opnieuw te creëren.

Dit hoofdstuk zal eindigen in juli wanneer de noordelijke knoop overgaat in Ram. Voordat die verschuiving plaatsvindt, zal de Zon samenkomen met de noordelijke knoop in Stier op 24 april 2023, en fungeren als een laatste schijnwerper op deze gedeelde reis die we allemaal hebben afgelegd.

De zon, zowel in ons zonnestelsel als in ons begrip van astrologie, staat centraal. Het is de bron van het leven, de vonk die onze Geest is en de gever van vitaliteit. Telkens wanneer de Zon samenkomt met een planeet – of in dit geval een specifieke locatie – in onze kosmos, wordt deze vitaliteit en levenskracht gedeeld met de betreffende thema’s.

Terwijl de zon samenkomt in combinatie met de noordelijke knoop, zijn we begaafd met inzicht, vitaliteit en noodlottige gebeurtenissen die in het collectieve doel, pad en bestemming van de noordelijke knoop in Stier stromen.

Op deze dag en de dagen erna is er een uitnodiging om stil te staan ​​bij jouw relatie met stabiliteit, zekerheid en financiën – allemaal thema’s van Stier. Het is een ontmoeting in de kosmos die je reis met je fysieke lichaam, je zintuigen en sensualiteit, je basis voor het heden en de toekomst, en je verbinding met duurzaam bewegen door het leven en de natuur belicht.

De maansknopen herinneren ons eraan dat de bewegingen die we maken, de emoties die we belichamen en de stappen die we zetten deel uitmaken van dit collectieve pad van het lot. Terwijl je geneest, voedt en evolueert in een bepaalde richting, doet de mensheid dat ook.

Jouw uitnodiging

Terwijl de zon op één lijn staat met de noordknoop, nodig je tijd en ruimte uit om na te denken over je reis met de Stier-thema’s die je de afgelopen 15 maanden hebt ervaren. Overweeg hoe u bent veranderd door de volgende journaalprompts:

Hoe voelt veiligheid en geborgenheid voor jou? Hoe wordt dit vertegenwoordigd in jullie materiële wereld?

Wat is jouw relatie met de aarde? Kun je je gesteund, gesteund en vastgehouden voelen door de natuur?

Wat is jouw relatie met je fysieke lichaam? Hoe is deze relatie klaar om te evolueren?

Wat is uw perspectief van overvloed en de beschikbaarheid van hulpbronnen? Hoe kun je deze relatie ondersteunen?

Hoe voelt langzame en aanhoudende beweging in je lichaam? Voel je je veilig of wil je vooruit haasten?

Wat kan de natuur, en je lichaam, je vandaag leren?

De zon fungeert als een gever van ruimte, licht, inzicht, begrip en levenskracht voor de noordelijke knoop, zodat je kunt blijven lopen op dit voorbestemde pad dat je altijd vooruit roept. Het is door deze reflectie dat doorbraken, genezing, bewustzijn en groei kunnen worden gevonden.

Leer meer over de invloed van astrologie in je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en stijgende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en gemeenschap die Soul verkent door de lens van astrologie, tarot en energiegenezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielsgids en gastheer van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jij in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts