Wekelijkse astrologische voorspelling, 22-28 januari: Voorbij zelfbeperkende overtuigingen“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer je >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Outside+.

Het is een katalyserende week van zegeningen en ontwaken nu we aan een drie maanden durend, retrogradevrij hoofdstuk beginnen.

Uranus direct in Stier

In 1781 brak het begrip van ons zonnestelsel door oude bewustzijnsniveaus met een ontdekking die onze geaccepteerde concepten van de kosmos voor altijd zou veranderen. Die openbaring was de waarneming van de planeet Uranus.

Uranus is een planeet van revolutie. Het staat voor verandering, ontwaken, rebellie, vrijheid en authenticiteit. Wanneer Uranus-energie sterk is in onze kosmos, blijft dat niet onopgemerkt.

Net zoals zijn ontdekking deed voor de astrologie, breekt de visionaire Uranus onze fundamenten open in naam van groei en vrijheid. We zullen begeleid worden om nieuwe stappen te zetten, in het onbekende te springen en voorbij onze comfortzones te stappen.

De katalyserende planeet is sinds 2018 in een dans met Stier en zal zijn duet voortzetten tot 2026. We zijn geen onbekende voor de uitnodigingen nadat we de afgelopen jaren een relatie met hen hebben gehad. Hoewel wanneer Uranus in retrograde is, zoals het is sinds augustus 2022, we een venster in de tijd hebben om te pauzeren, te verwerken en de vele veranderingen te begrijpen die deze planeet ons de afgelopen vijf jaar heeft geschonken.

Uranus zal op 22 januari 2023 direct stationeren. Terwijl het opnieuw in een voorwaartse beweging begint te bewegen, nodigt Uranus in het door Venus geregeerde teken Stier uit tot het ontwortelen van alles dat muf is geworden. Het is hier om frisse lucht, visionaire ideeën en golven van ontwaken in ons leven te ademen.

Het einde van Uranus retrograde brengt ook het begin met zich mee van een periode van drie maanden zonder planeten in retrograde.

Venus in Vissen

Op 27 januari 2023 zullen we een gunstige, medelevende en dromerige kosmische verschuiving ervaren als Venus uit Waterman en in Vissen beweegt.

Venus is onze planeet van harmonie en eigenwaarde, plezier en onze waarden. Waar Venus ook gaat, schenkt ze geluk, liefde, overvloed, schoonheid en zegeningen.

Vissen is het laatste teken van de dierenriem. Het is een teken van spiritualiteit, eenheid en creativiteit. Zie het als een dromer, die de grenzen vervaagt tussen het geziene en het ongeziene, het fysieke en het mystieke, realiteit en dromen.

Als Venus in verbinding komt met Vissen, is het een samenkomen van warmte en vrouwelijkheid, mededogen en vergeving. Het gezelschap van Venus en Vissen voegt een vleugje magie toe en nodigt ons uit om in het mysterie van magie te stappen, in het ongeziene dat overgaat in het geziene, in de moeiteloze staat van ontvankelijkheid. Het is ook een tijd waarin vergeving onze genezer is, dromen ons doen is en liefde voor zowel onszelf als anderen het medicijn is waarop we hebben gewacht.

Jouw uitnodiging

Terwijl Uranus zijn ontwaken ontketent en vrijheid in ons leven stuwt, moet u ver buiten de gebaande paden denken. Sta jezelf toe om alle zelfbeperkende identiteiten, overtuigingsstructuren of plannen voor je leven af ​​te leggen en laat deze revolutionaire planeet je bij de hand nemen en je laten zien hoeveel meer er mogelijk is. Laat het je laten zien hoe authentiek, waar en vrij je je kunt voelen. Laat je verrassen. Zoals een slang zijn huid vervelt, zoals de maan steeds opnieuw en opnieuw begint, laat u ook vernieuwen. En laat het gemakkelijk zijn. Geniet van je worden – Venus verlangt dit zo voor je.

Venus in Vissen nodigt je uit in het dromenland van de sterren, herinnert je aan de magie die je omringt, fluistert herinneringen aan inherente waardigheid, mededogen en eenheid met al het leven. Het medicijn van deze transit is de uitnodiging om ontvankelijk te zijn en jezelf toe te staan ​​open te staan ​​voor zegeningen, bewondering, liefde, overvloed, dromen en vergeving.

Deze week brengt elementen van vrijheid, ontwaken en authenticiteit en koppelt ze aan magie, ontvankelijkheid, dromen en genezing. Het nodigt uit tot visie en voorwaartse beweging en brengt gemak en zegeningen.

Het is een week om je te bedanken. We zijn door wat modderige kosmische energieën gegaan terwijl we door de poorten van dit nieuwe jaar stapten, maar als we vooruit kijken, wordt de weg duidelijk, uitnodigend en gevuld met zegeningen.

Leer meer over de invloed van astrologie in je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en stijgende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en gemeenschap die Soul verkent door de lens van astrologie, tarot en energiegenezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielsgids en gastheer van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jij in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts