Wekelijkse astrologische voorspelling, 21-27 mei: verwen uw speelse kant“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

De deur uit? Lees dit artikel over de nieuwe Outside+ app die nu beschikbaar is op iOS-apparaten voor leden! >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}”>Download de app.

Deze week markeert de wisseling van de seizoenen van de ene manier van zijn naar de andere. Terwijl de zon van Stier naar Tweelingen gaat, gaan we van het lichaam naar de geest. We worden uitgenodigd om te communiceren, te leren, na te denken, te verkennen, te socialiseren, te spelen en ons te verdiepen in onze vele curiositeiten.

Zon in Tweelingen

Als het centrum van ons zonnestelsel speelt de zon een sleutelrol in de astrologie. Het is onze levenskracht, onze vitaliteit, onze geest. Terwijl de zon door de kosmos beweegt en elk van de twaalf tekens van de dierenriem ontmoet, begint de levenskracht die in ons beweegt tot uitdrukking te komen door de essentie van elk teken.

Elk astrologisch jaar begint de zon in Ram, gaat Stier binnen en komt dan aan in Tweelingen, ons derde sterrenbeeld. Onder invloed van Stier gingen we langzaam en gestaag door het leven en ervoeren we het leven. Het ging over schoonheid, belichaming en bezig zijn met het tastbare.

Terwijl de zon op 21 mei in Tweelingen verschuift en daar blijft tot 21 juni, is het alsof diezelfde geest in ons de uitnodigingen en interesses van dit luchtteken op zich neemt. In zekere zin worden we de komende maand of zo de levende en ademende belichaming van Tweelingen.

Er is een zekere speelsheid die het archetype van Tweelingen bezit. Het heeft een nieuwsgierigheid naar mentale verkenning die nooit volledig kan worden bevredigd. Het ziet de wereld door de ogen van een opgewonden kind. Het neemt gretig alle informatie op die het kan, zodat het deze informatie vervolgens in zoveel mogelijk richtingen kan delen via het gesproken of geschreven woord. Het verzamelt en verspreidt. Het verzamelt en deelt. Het fungeert als een helder vat en laat kennis er vrij doorheen bewegen.

Tweelingen is een veranderlijk luchtteken. Net zoals lucht snel, vrij en grenzeloos beweegt, zo ook Gemini. Gedurende dit seizoen zal de uitnodiging voor onze geest zijn om ons in elke richting, elke richting, zonder grenzen, vrij rond te dwalen. We kunnen begaafd zijn met nieuwe interesses en opwindende nieuwe onderwerpen om te leren en te verkennen – boeken, cursussen, gesprekken, lessen, schrijven, spreken, nieuwe ervaringen of andere mensen. Het leven is een speeltuin voor de geest en Gemini wil die ervaring ten volle benutten.

Net zoals lucht stagnerende energie kan opruimen en nieuw leven kan inbrengen, zo kan Gemini dat ook. Het biedt de gave om op te ruimen wat sluimerend, levenloos, vastgelopen of gewoon klaar om te vertrekken voelt, als een luchtstroom die door een kamer stroomt. Het Tweelingseizoen nodigt ons uit om ons leven te luchten en nieuwe energie te verspreiden. Het brengt nieuw leven in door interesse te wekken. En dat doet ze door nieuwsgierigheid en enthousiasme voor alles wat er te leren valt.

Jouw uitnodiging

Woorden zijn een geschenk. Ze zijn een van de vele manieren waarop we onze wereld en onze ervaring ervan begrijpen. Evenzo is communicatie een geschenk. Het is een van de manieren waarop we ons begrip en enthousiasme over de wereld kunnen delen en verbindingen kunnen leggen.

Tweelingen is als een lijm die ons samenbindt door middel van woorden. Het verbindt. Het brengt de puntjes bij elkaar. Het stelt ons in staat om onze menselijke ervaring mentaal te begrijpen, zowel in onze geest als in ons sociale leven met elkaar. Het haalt overal informatie en kennis vandaan, proeft van de enorme en geschikte uitnodigingen die het leven biedt, en brengt het dan allemaal samen op één plaat van begrip.

Tweelingen is spelen. Als je hiermee bezig bent, weet dan dat het spel lichter wordt. Lachen brengt energie in beweging. Opwinding spat ervan af. Lachen brengt energie in beweging. Joy kraakt open wat vastzit. Nieuwsgierigheid zet aan tot verandering. Interesse doet het licht aan in een ooit donkere kamer. Deze week initieert een seizoen van lichtheid, beweging, opruimen, spelen, nieuwsgierigheid en vonk. Net als die windvlaag, nodigt Gemini je uit om los te laten wat vastzit en te verwelkomen wat er daarna komt. Net als de wisseling van seizoenen nodigt het je uit om te transmuteren.

Tweelingen is de essentie van verandering omdat het de beweging zelf is. Dit seizoen herinnert ons eraan dat we kneedbaar zijn, constant in beweging en voortdurend veranderende vormen, vormen, interesses en identiteiten. We zijn zo luchtvrij, veranderlijk, ongrijpbaar, in beweging, overal waar we geleid worden.

Laat je nieuwsgierigheid dit seizoen je poolster zijn. Laat spel je meest helende en koesterende staat van zijn zijn. En leun in de schoonheid van woorden alsof ze je enige voedsel zijn.

Communiceren. Deel jezelf. Deel wat je opwindt. Wees getuige van de opwinding en inzichten die anderen te delen hebben en laat juist die interacties je veranderen. Laat alles wat beschikbaar is in de wereld om je heen je veranderen.

Leer meer over de invloed van astrologie in je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en stijgende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en gemeenschap die Soul verkent door de lens van astrologie, tarot en energiegenezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielsgids en gastheer van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jij in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts