Wekelijkse astrologische voorspelling, 21-27 augustus: getuige zijn van je eigen magie“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer u >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Buiten+.

De komende dagen zijn een tijd om je verbinding met je onmiskenbare aangeboren waarde te verdiepen en te heroverwegen wat je denkt dat je verdient. Wanneer je zelfs je kleinste stappen aanpast ten dienste van je hoogste potentieel, zul je ontdekken dat er een ongekend potentieel is voor een nieuw begin.

Maagdseizoen begint

Onze astrologische kalender wordt vertegenwoordigd door de zon die door elk van de twaalf tekens van de dierenriem beweegt en ongeveer een maand in elk teken doorbrengt. Terwijl de zon elk teken verkent, is er een projectie van die dierenriemvibe op alles.

Op 22 augustus 2022 gaat de zon in Maagd. Hier worden onze levens gekleurd door dit helende, efficiënte en gefocuste archetype. Maagd geeft ieder van ons de intentie en motivatie om helderheid en focus in ons leven te brengen.

Een van de vele eigenschappen van Maagd is zijn scherpe oog. Het kan duidelijk zien wat niet past, wat niet hoort, wat moet worden verplaatst of aangepast en wat moet worden vrijgegeven. Terwijl sommige sterrenbeelden een artistiek en fantasierijk groter geheel zien, concentreert Maagd zich op elk afzonderlijk stukje van die puzzel en is in staat om logisch en intuïtief elke stapsgewijze stap samen te voegen om het geheel te creëren.

Tijdens dit seizoen worden we begeleid om getuige te zijn van de kleine bewegingen in ons leven – de gewoonten, de denkpatronen, de dagelijkse handelingen – en noteren we wat past, wat ons grote geheel dient, wat toevoegt of wegneemt weg van onze ervaring van ons meest levendige en vervulde zelf. Deze keer ligt de nadruk op organisatie, verfijning, zuivering en een focus op alles wat met gezondheid en welzijn te maken heeft.

Uranus retrograde begint

Wanneer een planeet retrograde is, lijkt het alleen achteruit te bewegen vanuit ons gezichtspunt. In werkelijkheid voltooit onze prachtige aarde haar baan rond de zon sneller dan de meeste planeten, en haalt ze daarom periodiek in. Wanneer dit gebeurt, wordt de invloed van de planeet in retrograde naar binnen gekeerd in plaats van naar buiten. Op dezelfde manier worden we geleid om innerlijk de leiding en inzichten die de planeet voor ons in petto heeft, te reflecteren, te herzien en te overdenken.

Op 24 augustus 2022 begint Uranus retrograde in het teken Stier. Uranus is een uitbarsting van enthousiasme, rebellie, evolutie, revolutie en evolutie allemaal op één planeet. Wanneer Uranus-energie sterk is, kunnen we het voelen. Fundamenten barsten open in naam van groei en expansie, en we worden begeleid om nieuwe stappen te zetten, in het onbekende te springen en uit onze comfortzones te stappen.

Met deze innerlijke ervaring van Uranus retrograde kunnen we geleid worden om onze waarden te vernieuwen, ons gevoel van eigenwaarde te reorganiseren en opnieuw te vestigen of de perspectieven die we met ons meedragen in twijfel te trekken. Dit heeft vooral betrekking op alle dingen die met Stier te maken hebben, inclusief onze waarden, zelfgevoel, vaardigheden, behoefte aan rust, bouwen en financiën. Als je weet dat je klaar bent om jezelf in een nieuw licht te zien, om je perspectief bij te werken op een manier die je waarheid weerspiegelt, mediteer dan met deze energie, leg een dagboek bij over alle vaardigheden en wonderen die je naar de tafel brengt, en sta jezelf toe om zie de magie in die dingen.

Mercurius komt Weegschaal binnen

Mercurius, de heerser van alle dingen die te maken hebben met de geest, communicatie, leren, technologie en logica, is een snel bewegende planeet. Het brengt ongeveer drie weken door in elk sterrenbeeld terwijl het onze geest en onze communicatie vormgeeft. Mercurius komt op 25 augustus in het door Venus geregeerde teken Weegschaal en brengt schoonheid, balans, eerlijkheid en een artistieke flair in ons denken en communiceren.

Omdat Weegschaal het teken van partnerschap is, is dit een geschikt moment voor evenwichtige en harmonieuze interacties met onze dierbaren of iedereen met wie we een partnerschap hebben. Weegschaal is een prachtige energie die het midden wil vinden in elke interactie, wetende dat tenzij we alle betrokkenen dienen, we eigenlijk niemand dienen.

Terwijl Mercurius in Weegschaal is, is het een gunstige tijd om over plannen of contracten te onderhandelen, te brainstormen over samenwerkingsideeën, ideeën en intenties te verkennen met uw geliefde, of een beginpunt te bereiken in een zakelijk partnerschap.

Nieuwe maan in Maagd

Als de maan nieuw is, laat ze zich herboren worden. Ze begint opnieuw. Het is een nieuw hoofdstuk. Een nieuwe kans. Een onbeschreven blad waaruit u uw wensen kunt creëren.

De nieuwe maan in Maagd op 27 augustus 2022 is een prachtig nieuw begin dat ons uitnodigt om een ​​ruimte van gezondheid en dienstbaarheid te betreden op een manier die zich natuurlijk uitstrekt van het zien van onze waarde.

Maagd nodigt ieder van ons uit om in ons potentieel te stijgen, alsof het zien van onszelf vanuit het perspectief van dit teken ons herinnert aan onze waardigheid en potentieel. We zwemmen al bijna een week in het rijk van Maagd, dus deze nieuwe maan is een mooie gelegenheid om officieel ja te zeggen tegen de thema’s die voor je opkomen. Of het nu een verlangen was om een ​​nieuwe gewoonte, gewoonte, perspectief, routine te implementeren of ons dagelijks leven op een nieuwe manier te veranderen.

Mars voegt wat vuur toe aan deze nieuwe maan. Het beschikbare medicijn is aarden via de adem, communiceren met het lichaam als een tempel en de methodische energie die Maagd met zich meebrengt. Leun in op wat de geest kan kalmeren, of het nu gaat om beweging, een dagboek bijhouden, meditatie of een wandeling in de natuur. Als iemand weet hoe hij zijn eigen genezer kan zijn, is het Maagd.

Zie ook: Astrologische voorspelling augustus 2022

Jouw uitnodiging

Deze week bevat de uitnodiging om echt voor jezelf te verschijnen op de manier die je verdient. Het kan lijken op kleine stapjes en leven van moment tot moment, zoals de Maagd aanmoedigt, of het herkaderen en helen van hoe je getuige bent van je waarde, zoals overgehaald door Uranus, of het nemen van beslissingen en het aangaan van interacties die jouw waarde weerspiegelen.

Het begint allemaal in jezelf. Heroverweeg wat u denkt te verdienen en wat u denkt dat u in uw ervaring kunt brengen. Houd de intentie vast om elke dag je waarde te zien, om getuige te zijn van de waarde die je toevoegt aan elk van je interacties en ervaringen, en om jezelf door de lens van ontzag te bekijken. We zijn vaak een van de laatsten die onze eigen magie zien. Deze week nodigt uit om daar verandering in te brengen.

Leer meer over de invloed van astrologie op je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en opkomende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en community die Soul onderzoekt door de lens van astrologie, tarot en energetische genezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielengids en vele andere labels die de magie, passie en verlangen die ze heeft om te dienen nooit volledig kunnen bevatten. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor je te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jou in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en kracht.Recent Posts