Wekelijkse astrologische voorspelling, 20-26 november: geloven dat het geluk aan jouw kant staat“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer je >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Outside+.

Deze week is gevuld met geschenken en groei, vernieuwing en vertrouwen. Het begin van het Boogschutterseizoen brengt een vurige, avontuurlijke, optimistische houding en een gevoel van expansie, spiritualiteit en wijsheid met zich mee. De dag nadat de zon dit vuurteken binnengaat, nodigt de nieuwe maan in Boogschutter een nieuw hoofdstuk in ons leven uit en komt Jupiter uit zijn retrograde om weer vooruit te gaan.

Zon komt Boogschutter binnen

Stel je de zon voor in het centrum van ons melkwegstelsel, onze prachtige aarde aan haar zijde, en elke planeet tussen en om hen heen. De sterrenbeelden creëren een achtergrond van sterren. Deze sterrenbeelden vertegenwoordigen de tekens van de dierenriem, elk met zijn eigen unieke uitdrukking en perspectief van het leven.

Terwijl we in een baan om de zon draaien, lijkt het vanuit ons gezichtspunt op aarde alsof ze langs een pad door elk van deze sterrenbeelden beweegt. De tijd dat de zon in elk teken blijft hangen, wat ongeveer 30 dagen is, staat bekend als een astrologisch seizoen.

Een nieuw astrologisch seizoen begint op 22 november 2022, als de zon uit de waterige diepten van Schorpioen naar het vurige rijk van Boogschutter beweegt. Terwijl de zon door Schorpioen baande, kwamen de mysteries van het leven in beeld. Het was een tijd waarin we een licht op onze schaduwen lieten schijnen in naam van transformatie en genezing.

Terwijl de zon het Boogschutterseizoen binnengaat, begint dit te verschuiven. In de astrologie staat de zon bekend als de leverancier van energie en levenskracht. Het is onze vitaliteit, onze expressie, onze geest en onze kern. Terwijl het in Boogschutter zit, worden zijn intenties versterkt. Onze geest zwelgt in een gevoel van geluk. Onze vitaliteit wordt gevoed door kansen en ervaring. En onze uitdrukking krijgt een lens van geloof, vertrouwen en openheid.

Boogschutter nieuwe maan

De maan verschijnt niet aan ons als ze nieuw is. De zon en haar licht overschaduwen haar, en zo wordt ze voor onze ogen onzichtbaar, donker, en keert ze terug naar haar eigen innerlijke wereld voordat ze weer tevoorschijn komt.

Dit moment van leegte nodigt ons uit om te kiezen wie we hierna zullen worden, net als zij. Het nodigt ons uit om diep adem te halen en onszelf opnieuw te ontmoeten voordat we naar voren stappen.

In de astrologie vertegenwoordigt de zon onze behoeften, terwijl de maan onze behoeften verlicht. Omdat ze samenkomen in hetzelfde teken, doen onze innerlijke wensen en behoeften dat ook. De nieuwe Maan in Boogschutter op 23 november 2022 geeft ons een kans op stilte, wijsheid en voldoende ruimtelijkheid om onze intenties opzettelijk in de ether te plaatsen. Het geeft ons ook de hoop om ze tot een goed einde te brengen.

Vastgehouden door de energie van Boogschutter, draagt ​​deze nieuwe maan de intentie van vernieuwing, creatie, potentieel, hogere kennis, wijsheid, dromen en zelfontplooiing. Het vertegenwoordigt een nieuwe deuropening, een van avontuur, vreugde, groei en getuige zijn van de diepte en magie binnen elke ervaring.

Jupiter direct in Vissen

Op dezelfde dag als deze hoopvolle nieuwe maan beëindigt Jupiter zijn retrograde en begint opnieuw in een voorwaartse beweging te bewegen, opnieuw ontstoken met zijn pad en vol vertrouwen voor de toekomst.

In de astrologie is Jupiter de heerser van Boogschutter. Het bevat datzelfde gevoel van hoop en vreugde, avontuur en dorst naar het leven. Bekend als onze planeet van geluk en expansie, is het ons stralende licht in de kosmos dat ons eraan herinnert dat het leven aan onze kant staat.

Jupiter begon zijn retrograde in juli van dit jaar met de bedoeling nieuwe inspiraties te ontdekken, een vernieuwing van ons gevoel voor spiritualiteit uit te nodigen en ons perspectief en onze overtuigingen van de grotere, bredere en misschien wel ongrijpbare aard van het universum te herstructureren.

Retrogrades herinneren ons eraan dat vernieuwing geen lineair proces is. Het is cyclisch. Het is achteruit en vooruit en op en neer tegelijk. Deze retrograde was onze kans om te evalueren voordat we vernieuwen, om vragen te stellen voordat we tot zekerheid komen, om te pauzeren en rond te kijken, zodat we kunnen beslissen over het pad dat voor ons ligt.

Nu weer op weg naar voren, brengt Jupiter die direct in Vissen draait een hernieuwde expansie en groei in onze verbinding met spiritualiteit, met hoop, met verbeeldingskracht en met algehele overvloed.

Jouw uitnodiging

Deze drie dagen in de kosmos brengen een behoorlijke verschuiving teweeg in onze buitenwereld. Je wordt uitgenodigd om jezelf weer open te stellen, zodat je deze verschuiving ook in je innerlijke wereld kunt ervaren.

Met de golven van verandering en transformatie van het eclipsseizoen en het begin van het Schorpioenseizoen, wordt je begiftigd met de kans op hernieuwde wijsheid, potentieel en vertrouwen in jezelf, in het universum om je heen en in je toekomst.

Er kan een gevoel zijn jezelf opnieuw te ontmoeten in dit nieuwe hoofdstuk van je leven. Deze week spreekt zo mooi tot je toekomst, om te geloven dat dingen mooi voor je kunnen zijn, en om te geloven dat het geluk aan jouw kant staat. Er is een hersteld geloof dat de dingen samen zullen komen op een manier die beter was dan je zelf had kunnen plannen.

En dus nodig jezelf uit om opnieuw te hopen. Vraag jezelf om uit de cocon van het Schorpioenseizoen te stappen en sta versteld van de schoonheid en kansen die je omringen. Laat je verrassen door je nieuwe verlangens voor je leven. Begin je wensen, dromen en grootste visioenen op het levensaltaar te plaatsen. Deze week bevat veel geschenken voor wanneer je er klaar voor bent om ze te ontvangen.

Leer meer over de invloed van astrologie in je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en stijgende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en gemeenschap die Soul verkent door de lens van astrologie, tarot en energiegenezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielsgids en gastheer van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jij in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts