Wekelijkse astrologische voorspelling, 2-8 oktober: je innerlijke wereld verkennen“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer u >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Buiten+.

Duidelijkheid, begrip en inzichten bereiken ons deze week nu twee planeten hun retrograde cycli voltooien.

Mercurius direct in Maagd

Onze intellectuele planeet, Mercurius, voltooit deze week zijn derde, maar niet laatste, retrograde voor het jaar. Mercurius begon zijn schijnbaar achterwaartse beweging op 9 september 2022 en voltooit deze op 2 oktober.

In de astrologie vertegenwoordigt Mercurius onze geest. Het bepaalt onze gedachten en communicatie, ons leren en plannen, en het bepaalt hoe we informatie opnemen en delen.

De afgelopen week heeft Mercurius retrograde plaatsgevonden in het teken Maagd, waar we werden uitgenodigd om onze eigen grootste genezers te worden. Geregeerd door het aarde-element, is Maagd praktisch, logisch, gedetailleerd en geaard. Het spreekt over de kleine stappen die ons leven vormen en stelt ons in staat om na te denken over onze routines en patronen om te begrijpen hoe ze ons leven vormgeven.

Wanneer Mercurius en Maagd samenkomen, worden hun individuele intenties versterkt ter ondersteuning van elkaar. Aangezien Mercurius direct in dit teken gaat, creëert het ruimte voor onze recente reflecties om hun inzichten en afhaalrestaurants te onthullen. Met intentie en ruimte vinden we duidelijkheid over hoe we ons dagelijks leven kunnen verbeteren. We beginnen nieuwe gewoonten die onszelf ondersteunen en helen en we kunnen onze denkpatronen vanuit een nieuw perspectief zien met een mooi en heilzaam effect.

Pluto direct in Steenbok

De tweede planeet die deze week retrograde gaat, is Pluto. Pluto, een buitenplaneet, werkt op een meer collectief niveau dan Mercurius. Het brengt ongeveer 12 tot 31 jaar door in elk teken, wat betekent dat de inzichten, lessen en leringen zijn ontworpen om echt begrepen en geïntegreerd te worden op een diep en belichaamd niveau.

Pluto is in astrologie onze onderwereld. Het is de ziel, het onzichtbare en het mysterie. Het is de duisternis die voor licht zorgt, en de dood die geboorte mogelijk maakt. Het verlangt naar transformatie, zich losmaken van illusies en gehechtheden, zodat het een kans op wedergeboorte kan bieden.

Retrograde sinds april van dit jaar, Pluto ging voor het eerst het aardeteken Steenbok binnen in 2008 en zal daar blijven tot in 2024. Aangezien deze transformerende planeet zijn retrograde voor het jaar voltooit, zijn we begiftigd met de kans om getuige te zijn van alle manieren waarop we hebben getransformeerd, genezen, gegroeid en veranderd in de afgelopen zes maanden. Inzichten in onze innerlijke wereld worden onthuld en we hebben de kans om onszelf op een nieuwe manier te begrijpen.

Met dit nieuwe hoofdstuk van Pluto komt ook een nieuw hoofdstuk in ons leven. Dit is een mooie tijd om een ​​nieuwe fase van onszelf en onze paden te verkennen, vooral in de Steenbok-rijken van carrière, ambitie, zelfdiscipline, langetermijndoelen en aards (lees: materieel) succes.

Jouw uitnodiging

Er wordt gezegd dat astrologen uit de oudheid geloofden dat wanneer een planeet retrograde is, deze door de onderwereld, ons onderbewustzijn, beweegt en verborgen inzichten, berichten, begeleiding en intuïties opgraaft. Als het uit deze onzichtbare rijken tevoorschijn komt, brengt het alles met zich mee dat werd ontdekt, alsof het schatten uit de diepe oceaan naar de oppervlakte brengt om gezien te worden. Het brengt het onderbewuste in het bewuste en het verborgene in ons bewustzijn.

Dit is een mooie week voor zelfonderzoek. Om jezelf vragen te stellen alsof je door je eigen verborgen onderwereld hebt gereisd, alsof je je eigen innerlijke schat hebt ontdekt. Voer gesprekken die diepere lagen van jezelf onthullen met je meest vertrouwde mensen, en druk jezelf uit op een manier die de openbaringen aan het licht brengt die klaar zijn om te verschijnen.

Hoe je jezelf ook verkent – of het nu gaat om dansen, een dagboek bijhouden, spreken, bewegen in yoga, kunst maken of iets dergelijks – ga daarheen. Laat je verrassen over hoe je reis kan verschuiven en wie je kunt worden.

Leer meer over de invloed van astrologie op je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en opkomende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en community die Soul onderzoekt door de lens van astrologie, tarot en energetische genezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielengids en presentator van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jou in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts