Wekelijkse astrologische voorspelling, 2-8 juli: spanning achter u laten“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

De deur uit? Lees dit artikel over de nieuwe Outside+ app die nu beschikbaar is op iOS-apparaten voor leden! >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}”>Download de app.

De week begint met spanning in onze lucht terwijl Venus en Uranus met elkaar duwen en trekken, wat ons ertoe aanzet om getuige te zijn van de strijd die ook in ons plaatsvindt. Naarmate de dagen vorderen, biedt de volle maan in Steenbok bevrijding en vernieuwing.

Venus in Leeuw Vierkant Uranus in Stier

Astrologie staat bekend om het volgen van de aardse gevolgen van de beweging van de zon en planeten door middel van de tekens van de dierenriem en de cyclus van de maan door de maanfasen. Een minder bekend aspect van astrologie is hoe de planeten communiceren, samenwerken en uitnodigingen creëren door hun posities ten opzichte van elkaar.

De relaties tussen planeten zijn ons niet vreemd. We voelen hun impact tijdens de maandelijkse transits en we ervaren hun invloed in onze geboortehoroscoop en dus in ons.

Een vierkant aspect doet zich voor wanneer twee planeten drie tekens van elkaar verwijderd zijn. Dit zorgt voor wrijving. Het is het soort spanning dat kan aanvoelen als tegengestelde krachten, aspecten van onszelf, die in eerste instantie het gevoel hebben dat ze nooit bij elkaar zouden kunnen passen, alsof de een met de ander vecht. Dat gevoel houdt aan totdat we ervoor kiezen om naar voren te stappen en bij die spanning te zijn voordat we uiteindelijk ontdekken dat het een van onze grootste sterke punten, motivatoren en doorgangen naar onszelf is.

Pleinen zijn kansen. Ze leiden ons uit zelfgenoegzaamheid en naar verandering. Wanneer we de beslissing nemen om te zijn met wat van ons is, om te genezen wat we koesteren en om de heelheid van onszelf te belichamen, krijgen we kansen – of ze nu van binnenuit worden bewogen of worden aangewakkerd door een uiterlijke ervaring – die door die beslissing worden ingegeven.

In de astrologie vertegenwoordigt Venus wat we belangrijk vinden. In onszelf, in anderen, in de mensen die we kiezen om ruimte in ons leven te houden, en in wat we waarderen in onze omgeving, of het nu gaat om kunst, eten, carrière of schoonheid. Wat we waarderen, weerspiegelt wie we zijn, en de beslissingen die we nemen op basis van die waarden versterken ons zelfgevoel en voldoening. De uitdrukking van Venus, bekend als liefde, komt het duidelijkst naar voren in onze relaties, of ze nu romantisch, vriendschappelijk, zakelijk of anderszins zijn.

Uranus heeft een heel andere toon. Uranus is de kant van ons die vrijheid nodig heeft. Uranus is verandering en revolutie. Het schudt dingen door elkaar en verstoort oude overtuigingen omwille van voorwaartse beweging en het kraken van lang gekoesterde structuren die ons belemmeren.

Terwijl Venus eind juli dichter bij haar retrograde begin komt, fungeert haar ontmoeting met Uranus op 2 juli als een bijna openbarstend beeld van wat we zouden kunnen worden uitgenodigd om verder na te denken, erover na te denken en te herzien tijdens de achterwaartse beweging die ons binnenkort zal ontmoeten. .

Dit vierkant kan voelen alsof er iets in ons opkomt dat klaar is om gezien te worden, of het nu gaat om emoties die we hebben verloochend, verlangens die we in de schaduw hebben geduwd, daden die we hebben ontkend of waarden die we hebben neergelegd in de naam van veiligheid, vrede, gemak of iets anders. Uranus doorbreekt de verdediging die we mogelijk hebben opgezet en brengt wat van ons is naar voren en naar het midden.

Volle Maan in Steenbok

Volle manen zijn een tijd van loslaten. De Maan heeft zichzelf opgebouwd tot het punt van volheid waar de enige richting leegmaken, loslaten en overgeven is. Het is een uitnodiging tot afsluiting.

Steenbok, als archetype, is hier voor de realisatie van ons grootste potentieel. Het is hier voor de reis naar de top van onze berg. Het is hier voor wie we worden tijdens onze reis om de top te bereiken.

Steenbok bouwt ons. Het daagt ons uit. Het vormt ons. En het leert ons. Steenbok herinnert ons eraan dat wat we ook tegenkomen, we de innerlijke middelen in ons hebben om door te gaan, of we er nu bekend mee zijn of dat ze verborgen en onaangeboord zijn. Soms is het pas op het moment dat een obstakel ons tegenhoudt om vooruit te gaan, dat die bronnen ons aanzetten om diep te graven en ze te vinden, zodat we verder kunnen gaan.

Terwijl de Maan in Steenbok staat, staan ​​de Zon en Mercurius er tegenover in Kreeft. Een waterteken, Kreeft is de betekenis die we vinden door onze emotionele wateren en de stromingen van ons lichaam te verkennen. Het is onze innerlijke basis.

De volle maan op 3 juli is een uitnodiging om diep naar binnen te duiken, zodat je het terrein zonder kunt verkennen. Het is een uitnodiging om in je lichaam weg te zinken, je emoties te onderzoeken en je hart te koesteren, net zoals het is om te leunen op de praktische geest, discipline, structuur en verlangens op de lange termijn.

Met dit naar binnen zinken en naar buiten kijken, keren we terug naar de huidige staat van de Maan, die gaat over loslaten. We laten de inzichten toe die diep in onze emoties worden gevonden, koppelen ze aan de verlangens op de lange termijn waarvan we weten dat ze al van ons zijn, en we laten alles los waar we aan vasthouden dat onze reis belemmert. We kijken naar binnen, we kijken rond, en we beginnen het gewicht los te laten dat ons ervan weerhoudt onze berg te beklimmen.

Jouw uitnodiging

Reflectie. Voelde ervaring. Zijn met wat diep in je lichaam ontstaat. Uitdrukken wat je voelt op een manier die je helpt het te begrijpen, of het nu gaat om beweging, kunst, muziek, schrijven of conversatie.

De uitnodiging is aanwezigheid met je ervaring samen met gratie om te voelen wat je ook voelt, zelfs als het tegengesteld is aan wie je gelooft dat je zou moeten zijn, wat je denkt te moeten ervaren, of hoe je aanneemt dat je je leven zou moeten leiden.

Uranus verlangt ernaar de perspectieven open te breken waardoor jij je werkelijkheid hebt gecreëerd. Het laat je zien dat er meer is, dat er anders is, dat er een nieuwe manier is om na te denken. Maar eerst moet je eerst de grenzen verbrijzelen waardoor je hebt waargenomen.

Leun in je Venus en onderzoek wat je waarden zijn, wat je behoeften zijn, welke verlangens diep van binnen uit je komen, en of ze worden vervuld door jou, een ander, je omgeving of je ervaring van de werkelijkheid in het algemeen.

Daarna is er gelegenheid om uit te ademen. Laten gaan. Loslaten. De volle Maan van deze week komt op een moment dat prachtig is voor een somatische bevrijding. Schud de emotie eruit. Beweeg door je terughoudendheid. Laat de rommel in je hoofd los. En geef je over aan je ervaring zonder alles perfect te hoeven begrijpen.

Laat Steenbok je herinneren aan het pad dat van jou is. Het pad dat ervoor zorgt dat je het beste uit jezelf wilt halen. Het pad dat ervoor zorgt dat je wilt blijven opstaan, hoe vaak je ook bent gevallen. Het pad dat de kracht in je naar boven haalt waarvan je niet wist dat je die had. Het pad dat van jou is.

Leer meer over de invloed van astrologie in je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en stijgende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en gemeenschap die Soul verkent door de lens van astrologie, tarot en energiegenezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielsgids en gastheer van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jij in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts