Wekelijkse astrologische voorspelling, 2-8 april: vertragen en voelen“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

De deur uit? Lees dit artikel over de nieuwe Outside+ app die nu beschikbaar is op iOS-apparaten voor leden! >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}”>Download de app.

Deze week verwelkomt een vertraging van onze geest en een herverbinding met ons lichaam als Mercurius Stier binnengaat en de volle Maan in Weegschaal plaatsvindt.

Mercurius gaat Stier binnen

Mercurius is een snel bewegende planeet die de geest, communicatie, intellect en leren vertegenwoordigt. Het besteedt over het algemeen geen tijd aan een bepaald teken en bootst de snelheid en beweging van onze geest van de ene gedachte naar de andere na.

In het geaarde aardeteken Stier zal Mercurius echter beginnen te vertragen. Op 3 april gaat Mercurius Stier binnen voordat het zijn tweede retrograde van het jaar begint van 21 april tot 15 mei. Het blijft in Stier tot 11 juni.

Stier is methodisch, doelgericht, geduldig en volhardend. Het is productief en stabiel, trouw aan zijn visie en heeft geen haast. Het herinnert ons eraan om de schoonheid van de reis te herkennen en vraagt ​​ons evenveel te genieten van elke stap onderweg als van onze aankomst op de bestemming.

Wanneer Mercurius Stier ontmoet, krijgen we tijd, ruimte en een langzamer tempo. We worden uitgenodigd om onze neiging om informatie terzijde te schuiven aan te vechten door te snel te gaan. In plaats daarvan wordt ons gevraagd om te blijven hangen bij wat we ook denken, leren of communiceren.

Dit betekent stukje bij beetje bij onze gedachten zijn, tijd met ze doorbrengen en ze in ons lichaam laten zinken waar ze ervaringsgericht kunnen worden gevoeld. Met de invloed van Stier gaat het niet alleen om de woorden die worden gedeeld of ontvangen of om de informatie die wordt geleerd. Het gaat ook over hoe ze ons laten voelen, welke zintuigen ze in ons lichaam verlevendigen en hoe we ze geduldig kunnen integreren in onze realiteit.

In navolging van het versnelde tempo van Mercurius in Ram de afgelopen weken, zal dit een prachtige gelegenheid zijn om de vele ideeën die in maart ontstonden, te gebruiken en ze te gronden door middel van praktische planning en toepassing.

Volle Maan in Weegschaal

Volle manen zijn momenten in de maancyclus waarop iets piekt, wanneer de uitdrukking van energie op zijn best is, zodat we het duidelijk kunnen zien en erbij kunnen zijn. Net zoals het licht van de volle maan ’s nachts niet kan worden genegeerd, kan dat ook niet alles wat het in ons verlicht.

Deze week staat de volle Maan in Weegschaal. Vertegenwoordigd door schalen, herinnert het luchtteken ons eraan dat we niet in evenwicht kunnen komen als er ruimtes in ons zijn die we niet kunnen aanraken, zien, erkennen, verzorgen of accepteren. Net als de volle maan zullen we deze nacht allemaal te zien zijn – de delen die we omarmen, de delen die we accepteren en de delen die we nog leren te erkennen.

Weegschaal verbindt ons met elkaar. Het is liefde, partnerschap, samenwerking en kameraadschap. Onder deze volle maan is liefde het medicijn dat ons pantser verzacht en ons uitnodigt om te zorgen voor alle pijn die zich onder de oppervlakte verbergt.

Relaties bevatten de sleutels tot onze genezing. Soms vinden we alleen in een ander de woorden die we willen horen, de zachtheid die we willen ontvangen en het perspectief dat we willen accepteren en ons open laten barsten. En soms is het alleen door liefde aan een ander te geven dat we er zelf toegang toe krijgen.

Jouw uitnodiging

Terwijl we de inzichten van de astrologische transits deze week tot rust laten komen, wordt ons gevraagd acht te slaan op de thema’s vertragen, terugkeren naar het lichaam, liefde beschouwen als medicijn en genezing in partnerschap.

We zijn begaafd met de uitnodiging om onze ideeën, inspiraties en verlangens te gronden in een reis die ons niet alleen in staat stelt om die realiteiten te creëren en te manifesteren, maar ook om te genieten en te genieten van elke stap van dat proces.

We krijgen de weegschaal aangereikt om balans in ons leven te cultiveren. Zoals Stier ons uitnodigt om zowel van het bouwproces als van het eindresultaat te genieten, herinnert Weegschaal ons eraan dat een evenwichtig leven de integratie vereist van zowel actie als rust, geven en ontvangen, werk en spel, integratie en toepassing.

We worden uitgenodigd om te verzachten. Zowel Stier als Weegschaal worden geregeerd door Venus, onze planeet van liefde, schoonheid, ontvankelijkheid, kunst, harmonie en schoonheid. Hoe kun je deze energieën in je dag brengen? Hoe kun je ze toestaan ​​om je dromen te ondersteunen? En hoe kun je ze in staat stellen om je meest genezende bondgenoten te zijn?

Leer meer over de invloed van astrologie in je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en opkomende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en gemeenschap die Soul verkent door de lens van astrologie, tarot en energiegenezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielsgids en gastheer van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jij in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts