Wekelijkse astrologische voorspelling, 19-25 februari: uw wensen omzetten in werkelijkheid“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer je >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Outside+.

Deze week neemt ons mee naar het rijk van verbeelding, inspiratie, geest en eenheid. De nieuwe Maan in Vissen brengt de energie van overstroming en van onszelf uitstorten in onze verlangens. Venus in Ram geeft ons dan nog meer energie om ja te zeggen tegen die hoop en dromen en stappen te ondernemen om ze waar te maken.

Vissen Nieuwe Maan

Nieuwe manen initiëren een nieuw begin. Vanaf het punt van leegte, waar de maan nergens te zien is aan onze nachtelijke hemel, begint ze te bouwen, zichzelf te vullen, te groeien in grootte, vorm en licht totdat ze compleet is. Hoe ze bouwt en waar ze zelf mee bouwt, wordt bepaald onder de leegte van de nieuwe maan.

Hetzelfde gebeurt in ieder van ons. We groeien en bloeien in de richting, vorm en ervaring van de zaden van verlangen en intentie die we in ons eigen hart hebben geplant.

De Nieuwe Maan van Vissen komt ons tegemoet op 20 februari 2023, in het teken Saturnus. Onze tweede nieuwe maan van het jaar biedt zowel flow als structuur, fantasierijke dromerigheid en gegronde bruikbaarheid. Het leeft in de liminale ruimte waar het ongeziene en het geziene samenkomen, waar energie en materie elkaar ontmoeten.

Vissen, het laatste teken van de dierenriem, is de mysticus. Het is diep afgestemd op de stromen van energie, emotie, gevoel en intuïtief weten die misschien niet voor iedereen zichtbaar zijn.

Saturnus, die onder deze lunatie dicht bij de zon en de maan staat, is de meester van de kosmos en legt zijn invloed van structuur op deze dromerigheid. Saturnus brengt bruikbaarheid in de verbeelding. En deze week biedt het de ruimte voor de inspiratie van Vissen om werkelijkheid te worden op een logische manier.

Volgende maand gaat Saturnus Vissen binnen en blijft daar meer dan twee jaar. Deze nieuwe maan is een mooie gelegenheid om een ​​kijkje te nemen in de uitnodigingen die vanaf maart kunnen verschijnen en die de komende jaren grote verschuivingen zullen ondergaan.

Venus in Ram

Venus komt een paar uur na de nieuwe Maan in Vissen in samenwerking met Ram. Venus is onze planeet van schoonheid en sensualiteit, harmonie en aantrekkingskracht, kunst en liefde. Venus vertegenwoordigt de vrouwelijke aard van ontvankelijkheid. Waar ze ook in onze lucht reist, ze brengt balans, zegeningen en schoonheid.

Ram, het eerste teken van de dierenriem, bevat de essentie van passie, vertrouwen, onafhankelijkheid, inwijding en zelfexpressie. Ram vertegenwoordigt het Zelf. Het is het ‘ik’ in ‘ik ben’.

Deze overgang biedt een kans voor een prachtige liefdesrelatie met het Zelf. Het nodigt ons uit om alles wat Venus vertegenwoordigt in ons leven te brengen en wie we zijn op dit moment. Het geeft meer schoonheid aan onze verlangens, onze hoop en elk aspect en moment van elke dag. Het herinnert ons eraan dat onze wensen expres zijn en dat we, om het creatieve proces om die in ons leven te brengen, te voeden, intern over voldoende middelen moeten beschikken. Ons ware Zelf – vol leven, gevoed, gekoesterd, levend en zelfverzekerd – is waar we het vermogen vinden om verandering teweeg te brengen.

Jouw uitnodiging

Sta jezelf toe getuige te zijn van de verlangens, dromen en mogelijkheden waartoe je je aangetrokken voelt met toewijding. Sta deze tijd toe om die verlangens te onderzoeken, om die opwindende plaatsen te nemen waar je verbeelding je naartoe brengt en begin ze in je fysieke realiteit te brengen. Saturnus zal je laten zien hoe ze kunnen worden gestructureerd en tot leven kunnen worden gebracht. Dromen, voorstellen, plannen en creëren. Dit zijn de uitnodigingen van deze nieuwe Maan.

Leer meer over de invloed van astrologie in je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en stijgende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en gemeenschap die Soul verkent door de lens van astrologie, tarot en energiegenezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielsgids en gastheer van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jij in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts