Wekelijkse astrologische voorspelling, 18-24 september: het leven creëren dat je wilt“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer u >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Buiten+.

Deze week, terwijl de zon in Weegschaal komt en de aarde haar tweede equinox van het jaar beleeft, worden we ingewijd in de tweede helft van ons dierenriemjaar. We betreden een hoofdstuk waarin de lens waardoor we de wereld zien wordt gevormd door verbinding, harmonie, samenwerking en liefde.

Herfst-equinox

Op 22 september 2022 vindt de herfst- of herfst-equinox plaats op het noordelijk halfrond en de lente- of lente-equinox op het zuidelijk halfrond. Als de aarde in een balans komt van licht en donker, dag en nacht, worden we uitgenodigd om de polariteit in ons te eren.

Het is op deze dag dat we kunnen overbruggen met wie we zijn geweest met wie we worden, maar alleen als we de delen van onszelf kunnen eren die we hebben geleefd, uitgedrukt en opgevoed, terwijl we de delen van onszelf integreren die we nog steeds ontdekken, naar kennen en leren liefhebben. Het is een kans om getuige te zijn van elke stap die ons heeft gebracht waar we nu zijn en te erkennen dat elk moment ons leidt naar wat nog moet komen.

De equinox initieert een tijd om het medicijn binnenin te ontdekken. Om door je innerlijke landschap te bewegen en te blijven terwijl het uiterlijke landschap begint te vertragen. Het is een kans om te helen door te voelen door patronen, overtuigingen, emoties en identiteiten los te laten om ruimte te creëren voor nieuwe gewaarwordingen. Sta deze tijd toe om je een heel andere ervaring van jezelf te geven.

Zon komt Weegschaal binnen

Het Weegschaalseizoen begint op dezelfde dag als de quinox. Weegschaal is het sterrenbeeld van verbinding, samenwerking, liefde en schoonheid en brengt ons een seizoen van schoonheid, balans, partnerschap en gelijkheid. Weegschaal probeert harmonie te brengen in alles wat het doet, en het heeft een intuïtief vermogen om de balans, of onbalans, in energie eromheen te voelen, of het nu gaat om een ​​gesprek over een partnerschap, het huis, de werkplek of het zelf.

Terwijl de zon in Weegschaal zit, is het een mooie gelegenheid om te ontdekken hoe balans eruitziet en aanvoelt voor ieder van ons als individu. Terwijl het Maagdseizoen ons aanmoedigde om ons terug te trekken, te verfijnen, lawaai los te laten en echt duidelijk te worden over prioriteiten, initieert het Weegschaalseizoen een nieuw hoofdstuk van het leven dat voortkomt uit die verfijning en onze gekozen prioriteiten. Dit is onze kans om te leren hoe we een balans kunnen vinden tussen wat we in dit nieuwe hoofdstuk hebben gebracht.

Mercurius retrograde in Maagd

Mercurius begon twee weken geleden aan zijn derde retrograde van het jaar en zal tot begin oktober retrograde blijven. Hoewel het retrograde ging in het teken Weegschaal, zal Mercurius op 23 september in Maagd gaan.

Maagd is een geaard, praktisch en gedetailleerd aardeteken. Het spreekt over de kleine stappen waaruit ons leven bestaat: onze gewoonten, routines, patronen, denken en cycli. Het is van nature een genezend teken en herinnert ons eraan dat al onze handelingen het potentieel hebben om onszelf van dienst te zijn… of niet.

Terwijl Mercurius zijn retrograde energie door de lens van de Maagd richt, wordt u uitgenodigd om uw gewoonten en routines, de niet-onderhandelbare zaken in uw leven en de manier waarop u uzelf van dienst bent nader te bekijken. Het vraagt ​​je om duidelijk te krijgen hoe je verbinding wilt maken met en zorg wilt dragen voor je lichaam, je gedachten en je intenties, en, bij uitbreiding, hoe je stappen zet in de richting van je grootste verlangens.

Jouw uitnodiging

De komende zes maanden, tot de maart-equinox en het astrologische nieuwe jaar, kleuren het tapijt van je leven. Weegschaal is een thema, een energie en een uitnodiging voor de lange termijn om letterlijk de vorm van de manier waarop we het leven ervaren te veranderen. Die uitnodiging is van innerlijke verkenning, verbinding met stilte en een vertraging ter voorbereiding op de duisternis van de winter.

Het Weegschaalseizoen is ook een mooie tijd om een ​​leven te creëren dat eruitziet en aanvoelt als een kunstwerk. Om een ​​stapje terug te doen en getuige te zijn van het canvas van ons leven dat we schilderen, elke dag met elke gedachte, beslissing en actie. Mercurius in Maagd geeft ons de opdracht om over diezelfde aspecten van het zelf na te denken. Wat dragen wij bij aan het kunstwerk van het leven? Wat is elke stap, gewoonte en routine die wordt toegevoegd of gecreëerd?

Voel de energie om je heen stromen. Is er een bepaald aspect van ons leven dat meer aandacht nodig heeft? Misschien heeft een deel van het canvas van je leven wat meer verf nodig? Of een nieuwe kleur? Is er een categorie in je leven die te veel aandacht heeft gekregen? Heb je je pad bekeken met tunnelvisie en realiseer je je dat je de lens moet vergroten om het hele plaatje te kunnen zien? Evenwicht. Harmoniseren. Creëren.

Leer meer over de invloed van astrologie op je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en opkomende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en community die Soul onderzoekt door de lens van astrologie, tarot en energetische genezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielengids en presentator van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jou in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts