Wekelijkse astrologische voorspelling, 16-22 oktober: waag een kans op jezelf“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer u >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Buiten+.

De komende week vraagt ​​je om initiatief te tonen en het leven dat van jou is om te ervaren in beweging te zetten. Het is tijd om een ​​kans op jezelf te nemen.

Een over het hoofd gezien planetair aspect van astrologie

Astrologie legt vaak de nadruk op de maancyclus en de beweging van de zon en planeten door de tekens van de dierenriem. Maar een andere manier waarop we getuige kunnen zijn van de invloed van astrologie is door te kijken naar hoe de planeten communiceren, samenwerken en frequenties creëren door hun posities ten opzichte van elkaar.

Zon driehoek Mars

Een driehoek vindt plaats wanneer een planeet of ster vier tekens verwijderd is van een andere planeet en beide zich in tekens van hetzelfde element bevinden. Hier ondersteunen en versterken de planeten de positieve eigenschappen van elkaar. Het is een positief en harmonieus aspect om gevierd en gewaardeerd te worden.

17 oktober 2022 brengt de Zon en Mars samen om een ​​driehoek te vormen waarbij de Zon in het luchtteken Weegschaal zit en Mars zich in het luchtteken Tweelingen bevindt. In astrologie vertegenwoordigt de zon onze vitaliteit, onze levenskracht, onze geest. Het is een inspiratiebron die uiterlijke expressie aanmoedigt.

In de astrologie is Mars onze krijgerplaneet. Het is allemaal passie en gedrevenheid, motivatie en kracht. Mars is het vuur dat ons voortstuwt in de richting die onze naam roept. Het spoort ons aan om in de richting van onze doelen te gaan, stappen te ondernemen en de veranderingen aan te brengen waarvan we weten dat ze voor ons bedoeld zijn.

Wanneer de zon en Mars elkaar in een driehoek ondersteunen, vonken twee energiekrachten samen vanuit onze unieke geest, die ons aanmoedigen om iets gunstigs voor onszelf te laten gebeuren. We worden uitgenodigd in het zelfvertrouwen dat het onze is om te claimen.

Zon conjunct Venus

Een conjunctie treedt op wanneer een planeet in hetzelfde teken staat als een andere. Dit stelt de energieën van de twee planeten in staat om in harmonie samen te smelten en bijna een unieke uitdrukking te worden.

Op 22 oktober 2022 ontmoeten de zon en Venus elkaar in de hemel op exact dezelfde graad, waar ze thema’s die met henzelf en het beïnvloedende teken geassocieerd zijn, zullen harmoniseren en versterken.

De zon, zoals eerder opgemerkt, spreekt tot de kern van onze ervaring. Het is onze geest en onze inspiratie. Venus vertegenwoordigt onze vrouwelijke energie. Het is schoonheid, verbinding en gunstige relaties en samenwerkingen.

Deze conjunctie vindt plaats in het luchtteken Weegschaal, dat wordt geregeerd door Venus. Terwijl de planeet van schoonheid, kunst en liefde zich in dit evenwichtige en harmonieuze teken bevindt, zal de essentie van zowel Weegschaal als Venus nog verder worden verhoogd.

Als de zon en Venus samenkomen, zullen onze relaties in de schijnwerpers komen te staan ​​en het potentieel hebben om een ​​grote impact te hebben op het pad dat we bewandelen. Schoonheid zal worden aangeboden als medicijn voor het hart, en zelfzorg zal ons dieper dan ooit tevoren voeden.

Terwijl de zon, Mars en Venus door onze hemel razen, krijgen we de kans om ons zelfvertrouwen op te wekken, ons gevoel van eigenwaarde te verdiepen en kansen te vinden in onze relaties.

Jouw uitnodiging

Laat deze week inspiratie je kompas zijn en laat je opwinding je groene licht zijn om een ​​stap voorwaarts te zetten. Neem dan deze inspirerende energie en deel het niet alleen met je dierbaren, maar neem deze vonk en bedank jezelf door middel van zelfzorg, in welke vorm je ook nodig hebt.

Zonnedriehoek Mars is een astrologisch aspect dat je vraagt ​​om een ​​kans op jezelf te nemen en initiatief te nemen om het leven dat van jou is om te ervaren in beweging te zetten. Het is de open deur die je naar zelfvertrouwen brengt.

Zon conjunct Venus is uw toestemming om te leunen in alles wat Venus te bieden heeft – aanwezigheid, plezier, liefde, verbinding en schoonheid.

Als je verbinding maakt met je verschillende relaties, heb je het potentieel om een ​​nieuw niveau van begrip of waarde te bereiken in bestaande partnerschappen of zelfs een nieuw partnerschap of samenwerking te laten wachten.

Als je je aandacht op het zelf richt, krijg je de kans om je gevoel van eigenwaarde en waarde te verdiepen, iets wat je hoogstwaarschijnlijk heel laat zou moeten ervaren.

Leer meer over de invloed van astrologie op je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en opkomende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en community die Soul onderzoekt door de lens van astrologie, tarot en energetische genezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielengids en presentator van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jou in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts