Wekelijkse astrologische voorspelling, 16-22 juli: naar voren komen als je ware zelf“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

De deur uit? Lees dit artikel over de nieuwe Outside+ app die nu beschikbaar is op iOS-apparaten voor leden! >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}”>Download de app.

Deze week biedt ruimte voor verandering. Terwijl de maanknopen een nieuw hoofdstuk van evolutie van 18 maanden beginnen, begint de maan een nieuwe cyclus in de wateren van Kreeft. En terwijl Venus aan haar zes weken durende retrograde begint, gaat de Zon vooruit naar Leeuw.

Nieuwe Maan in Kreeft

De maan spreekt in de astrologie tot onze intuïtie. Iets dat eerder uit onze innerlijke reserves komt dan buiten ons. Een intern kompas dat ons in elke richting leidt. Een weten diep in ons lichaam. Ons hart dat tot ons spreekt. Ons gevoel dat ons adviseert.

Kanker, als een sterrenbeeld, trekt ons in onze emotionele ervaring zodat we kunnen horen, voelen, ontvangen en erbij kunnen zijn. Kanker zorgt er vervolgens voor dat ons bewustzijn zich vertaalt in de veranderingen die onze emoties en de kosmos ons leiden om te verkennen.

De Maan is thuis in Kreeft. Er is een natuurlijke ontvankelijkheid en harmonie tussen de Maan en Kreeft, en dit gevoel van gekoesterd en ondersteund te worden wordt weerspiegeld in de uitnodigingen voor de nieuwe Maan van deze week op 17 juli 2023.

Wanneer de Maan opnieuw begint in het waterteken Kreeft, nodigt ze ons uit om te dromen en te bewegen, te voelen en te genezen, open te breken en aan te vullen, en te reflecteren en te sluiten zodat we naar voren kunnen stappen.

Er zijn andere planetaire invloeden die de uitnodigingen en aanbiedingen van deze nieuwe maan vormgeven, waaronder Pluto, die uitnodigt tot een diepe innerlijke reis in onze schaduwen en ons vraagt ​​om liefde te gieten in de ruimtes die er wanhopig naar verlangen. En Neptunus, die toegang biedt tot de uitgestrektheid van de geest, de allesomvattende energie van liefde. En Uranus, die een innerlijke bereidheid tot verandering weerspiegelt en ons ondersteunt met een boost van inspiratie, innovatie en rusteloosheid in afwachting van iets nieuws.

Maansknopen Voer Ram en Weegschaal in

Onder de nieuwe Maan van deze week vindt een heilige overgang plaats. Bij het afsluiten van een cyclus van 18 maanden en het begin van een nieuwe, veranderen de maanknopen hun plaatsing op 17 juli 2023. De noord- en zuidknopen – die het doel, de groei van de ziel, het lot en de collectieve evolutie vertegenwoordigen – zullen Stier en Schorpioen verlaten, waar ze zijn sinds januari 2022 en gaan Ram en Weegschaal binnen, waar ze tot januari 2025 zullen blijven.

De verschuiving in de maanknopen, die de collectieve richting van evolutie en doel vertegenwoordigt, nodigt ons uit om nieuwe thema’s van bewustzijn, genezing en groeipotentieel te verkennen. Terwijl de noordelijke knoop door Ram reist, stappen we allemaal in een nieuwe fase van onafhankelijkheid, moed, verlangen en zelfzucht terwijl we thema’s als ongezonde passiviteit, behagen, en angsten en overtuigingen dat we niet heel en capabel zijn, van ons afschudden.

Venus retrograde

In de oude astrologie zag men dat als een planeet retrograde binnenging, deze afdaalde naar de onderwereld, of het onbewuste, zodat we ons kunnen herenigen met verloren stukjes van onszelf. Vanaf 22 juli 2023 daalt Venus af in haar retrograde in Leeuw.

Venus is het aspect van onszelf dat zich bezighoudt met liefde, intimiteit, partnerschap, verbinding, schoonheid en verlangen. Venus staat voor plezier, kunst en romantiek. Het is de waarde en waarde die we onszelf en anderen toekennen. En terwijl we in retrograde zijn, zijn dit de thema’s die in ons leven naar voren komen en vragen om te worden herzien, gezien, opnieuw ingekaderd, bezocht en genezen, vernieuwd.

Tijdens deze zes weken van Venus retrograde worden we uitgenodigd om naar de diepten van ons hart te reizen, zoals geregeerd door Leo, om getuige te zijn van alle ruimtes in ons die geliefd en onbemind, gekoesterd en verwaarloosd hebben gevoeld. Er wordt ons gevraagd om de ruimte vrij te houden voor een oordeelsvrije verkenning van onze behoeften en of daaraan wordt voldaan, of het nu gaat om een ​​partnerschap, intimiteit, de manier waarop we onszelf waarderen of hoe een ander ons waardeert.

Deze tijd nodigt uit tot een reflectie van onze relatie met geld en inkomsten, de waarde die we hechten aan onze vaardigheden en creativiteit, hoe we kunst en schoonheid waarderen, en de manieren waarop we ons veilig genoeg voelen in onszelf, of niet, om uit te drukken wie we zijn .

Zon gaat Leeuw binnen

Op dezelfde dag dat Venus haar retrograde begint, gaat de Zon naar hetzelfde teken, waarmee het Leeuw-seizoen begint. Terwijl de zon door de sterrenbeelden beweegt, brengt hij in ieder van ons de essentie tot leven van welk teken dan ook dat hem beïnvloedt. Het vraagt ​​ons om op onze eigen manier het teken in kwestie te worden. Door de diepe innerlijke wateren van Kreeft te verlaten om Venus te vergezellen in het vuur van Leeuw, dwingt de zon onze expressie en motivatie om van binnen naar buiten te gaan.

Net zoals de nieuwe maan deze week in zijn thuisteken Kreeft staat, gaat de zon zijn thuisteken binnen. Geregeerd door de zon en net als de zon, is Leo hier om te schitteren, uit te drukken en warmte, liefde en vitaliteit te brengen. Het is een dierenriem die je unieke persoonlijke identiteit vertegenwoordigt, brandend van binnenuit. Het vereist alleen dat we reizen om volledig en volledig onszelf te worden door onze passies te worden, ons moedig uit te drukken en volledig lief te hebben.

Jouw uitnodiging

Er lijken twee verschillende hoofdstukken te zijn voor deze mooie week die voor ons ligt. Terwijl de nieuwe maan haar cyclus begint en de maanknopen naar hun nieuwe domein verschuiven, is het tijd om de aangeboden steun te accepteren, zodat je meer in je lichaam getrokken kunt worden. Je kunt dus voelen dat de nodale verschuiving in je plaatsvindt. Dus je kunt nieuwsgierig de innerlijke Ram verkennen die in je leeft. Dus je weet misschien hoe het in dit nieuwe hoofdstuk naar voren wil komen.

Ram is onafhankelijkheid, vuur, inspiratie, actie, intrinsiek verlangen en gericht doel, moed en felle vastberadenheid. Wat is jouw relatie met deze thema’s? Hoe voelen ze aan in je lichaam? Welke emoties roepen ze op? En hoe kun je de groei van deze energieën vanuit je emotionele lichaam ondersteunen, jezelf troosten, koesteren en ondersteunen terwijl je aan dit deel van je reis begint?

Terwijl Venus in haar retrograde verbinding maakt met de zon onder het gedeelde teken Leeuw, komt er een element van zelfbewustzijn naar de oppervlakte. Als de zon schijnt in hetzelfde teken als de planeet van liefde die op haar schreden terugkeert, kan dit een stillere uitdrukking van het Leo-seizoen opleveren dan normaal, een meer interne. Maar het zal ook fungeren als een boodschapper voor de onderwereldreis van Venus en alles wat klaar staat om ons bewustzijn te bereiken.

Dit Leo-seizoen en Venus retrograde fluisteren inzichten in ervaringen uit het verleden met relaties, geld en zelfexpressie en hoe deze de huidige dynamiek in je leven kunnen blijven creëren. Welke wonden of ervaringen uit het verleden beïnvloeden je heden? Welke patronen en verhalen rond liefde, intimiteit, waardigheid of schoonheid ben je klaar om liefde te brengen, te helen en te herschrijven?

Er vindt veel reflectie plaats deze week en daarna. De uitnodiging is aanwezigheid en ruimtelijkheid, zodat wat dat allemaal voor jou is, mag worden onthuld.

Leer meer over de invloed van astrologie in je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en stijgende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en gemeenschap die Soul verkent door de lens van astrologie, tarot en energiegenezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielsgids en gastheer van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jij in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts