Wekelijkse astrologische voorspelling, 14-20 mei: momentum vinden“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

De deur uit? Lees dit artikel over de nieuwe Outside+ app die nu beschikbaar is op iOS-apparaten voor leden! >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}”>Download de app.

De studie van de sterren en onze connectie met hen gaat duizenden jaren terug. Of het nu gevonden wordt in filosofie, mystiek, wetenschap, inheemse culturen, religie of vroegere beschavingen, het idee dat we één zijn met de natuur maakt al zolang we weten deel uit van ons begrip van wat het betekent om mens te zijn. Oude culturen begrepen dat als we de natuur observeren, we onszelf observeren.

Deze week in de kosmos komt Mercurius retrograde tot een einde, wat gemak en duidelijkheid brengt. Terwijl Mercurius direct in Stier beweegt, kondigen een nieuwe Maan en Jupiter in datzelfde aardeteken ook zegeningen aan. Deze week fungeert als een opening, een kans, een inwijding van een nieuw begin en een welkom in een ander hoofdstuk.

Mercury Direct in Stier

Mercurius begon zijn retrograde in Stier op 21 april en zal op 15 mei direct stationeren. Gedurende deze retrograde is er een uitnodiging geweest om onze relatie met langzaam en stabiel, onze waarden, ons gevoel van veiligheid en onze eigenwaarde te onderzoeken. Het was een tijd van bezinning, herschikking, heroverweging en hernieuwde toewijding. Het is een heilige pauze geweest die de integratie van onze reis tot nu toe mogelijk maakt.

Retrogrades nodigen uit tot meer inzichten, perspectieven en zelfbewustzijn. Ze verwelkomen wijsheid en diepere zelfkennis. Ze doen dit zodat wanneer we vooruit beginnen te gaan, we dit met meer duidelijkheid, intentie en doel kunnen doen.

Terwijl Mercury-stations direct in Stier staan, sta je perspectieven toe om bij te werken. Wat heeft deze heilige pauze je geopenbaard? Wat kwam er in je bewustzijn? Wat merkte je dat je in twijfel trok of opnieuw bezocht?

Terwijl Mercurius vooruitgaat, ervaren we ook een voorwaarts momentum in onszelf. Dit is onze uitnodiging om fysieke actie te ondernemen op alles waar we in onze gedachten over nadenken.

Jupiter gaat Stier binnen

Voor het eerst in 12 jaar gaat Jupiter Stier binnen op 16 mei, waarmee een nieuw eenjarig hoofdstuk in ons leven wordt ingeluid.

Er is een stroom die Jupiter met zich meebrengt, alsof een stroomafwaartse rivier ons op ons gemak naar geluk en overvloed drijft, terwijl we ons op elk moment van de weg met wijsheid en vrijgevigheid ondersteunen. Als we ja zeggen tegen de uitnodigingen van deze planeet, gaan deuren open, ontvouwt zich gemak en worden onze dromen gerealiseerd.

Stier is een vast aardeteken. Het is aardend en stabiliserend, betrokken bij de natuurlijke en materiële wereld en beweegt zich in een tempo dat geduldig, volhardend en gestaag is. Stier is hier om langdurige schoonheid te creëren en verliefd te worden op de hele reis rond die creatie.

Jupiter heeft de afgelopen 12 maanden in Ram doorgebracht, waar we werden uitgenodigd om nieuwe ideeën te planten, gedurfde stappen te zetten en actie te ondernemen. Terwijl het in Stier verschuift, waar het tot mei 2024 zal blijven, verschuift de focus van het planten van ideeën naar het koesteren ervan. Wat hebben je dromen nodig om tot bloei te komen? Welke omgeving moet worden gecultiveerd voor duurzame bloei?

Naarmate Jupiter van Ram naar Stier gaat, vertraagt ​​het tempo en wordt het duurzamer. In de afgelopen 12 maanden waren we begaafd met de vonken van Ram’s passie om ideeën te initiëren die op ons hart lagen. Nu worden we uitgenodigd om ze echt te maken. Terwijl Ram bestaat in potentieel en ideeën, grondt Stier en materialiseert. Wanneer Jupiter in Stier staat, zijn we begaafd met toewijding en doorzettingsvermogen. Waar kies je voor om deze energie in te gieten? Wat is klaar om werkelijkheid te worden?

Terwijl we met Stier dansen, betreden we ook het rijk van financiën, vaardigheden en waarde. Dit is een mooie tijd om aanwezig te zijn met uw huidige staat van en relatie tot uw financiën en uw langetermijndoelen. Als er een vaardigheid, carrière, opleiding of kwalificatie is die je naam heeft genoemd, is het betreden van die stroomafwaartse rivier als je daarin stapt tijdens deze jarenlange overstap.

Nieuwe Maan in Stier

Het eclipsseizoen in april en mei was gevuld met transformatie, loslaten en verandering. Bij onze eerste lunatie na de zonsverduistering zullen we nieuwe landen zijn binnengestapt. De nieuwe maan op 19 mei is een samenkomst van planeten, energieën en uitnodigingen ter ondersteuning van het verkennen en cultiveren van het land waarop we zijn aangekomen.

Terwijl de maan haar nieuwe cyclus begint in het geaarde teken Stier, worden we uitgenodigd voor een nieuw begin, helderheid, stabiliteit, langzame en toegewijde beweging en het consistent opbouwen van onze verlangens. Als aardeteken is Stier geworteld in onze tastbare realiteit. Het wil je verlangens voelen, zien, aanraken, ruiken en horen. Het wil aanwezig zijn in de geleefde ervaring van je verbeelding, doel, ideeën en dromen.

Deze nieuwe maan is een open deur om je leven doelbewust te ervaren.

Mars komt Leeuw binnen

Een dag na de nieuwe Maan op 20 mei zal Mars verschuiven naar Leeuw, waar hij tot 10 juli zal blijven.

Mars is onze strijdersplaneet. Het vertegenwoordigt onze passie en gedrevenheid, motivatie en kracht. Het is het vuur dat ons voortstuwt in de richting die onze naam roept, ons aanspoort om onze doelen te bereiken, stappen te zetten en de veranderingen aan te brengen waarvan we weten dat ze voor ons zijn.

Leeuw is een creatief, moedig, enthousiast en expressief teken. Het is koninklijk, trots, vastberaden en loyaal. Ook een vuurteken, het beweegt en creëert met passie, waarbij het zijn hele hart in elke onderneming steekt. Zoals alle planeten, wordt het vuur van Mars met gemak en ondersteuning uitgedrukt in sommige sterrenbeelden, en met meer moeite in andere. Als het in Leeuw is, is er compatibiliteit, synergie, opwinding en een wederzijds ondersteunende relatie. Zowel Mars als Leo zijn hier om zich uit te drukken en te creëren, achtervolgingen aan te gaan en vol vertrouwen dromen te volgen.

Terwijl Mars de komende zeven weken in Leeuw staat, worden we uitgenodigd om initiatief te nemen, ons hart, onze energie, tijd en passie te steken in alles wat ons vooruit roept, en vrijmoedig te zijn in onze expressie, creativiteit, plezier en leven.

Jouw uitnodiging

Deze week opent deuren. Het verwelkomt je in een nieuw territorium. Het nodigt uit tot de verandering, transformatie, herschikking en herziening die de afgelopen weken en maanden heeft plaatsgevonden om onder je te aarden en in je realiteit te verankeren. Er is een element van ondersteuning in de kosmos, gevuld met gefluister van aanmoediging, begeleiding, groei en enthousiasme.

Terwijl de Mercurius-stations richting geven, Jupiter Stier binnengaat en de nieuwe Maan je ontmoet, is er de uitnodiging om helderheid, duidelijkheid, consistentie en stabiliteit te bereiken rond wie je bent, wat je waardeert en wat je wilt bouwen in je leven – en om vanuit deze helderheid te gaan leven.

En als Mars Leeuw binnenkomt, ben je begaafd met een instroom van opwinding, gedrevenheid en overlopende passie om van ganser harte te springen in wat voor achtervolging dan ook je naam roept. Moge deze week je een doel geven, je eraan herinneren wat je waard bent, je verwelkomen terwijl je meer in jezelf stapt en een nieuw begin uitnodigen.

Leer meer over de invloed van astrologie in je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en stijgende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en gemeenschap die Soul verkent door de lens van astrologie, tarot en energiegenezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielsgids en gastheer van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jij in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts