Wekelijkse astrologische voorspelling: 13-19 november 2022: jezelf toestaan ​​om te durven“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer u >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Buiten+.

Na de zonsverduistering van vorige week vindt minder intense energie zijn weg terug in ons leven en nodigt uit tot inspiratie, avontuur, hoop en geluk wanneer zowel Venus als Mercurius hun weg vinden naar Boogschutter.

De avonturier van de dierenriem, Boogschutter nodigt ons uit om te leren, te groeien en ons te laten veranderen door de wereld om ons heen. Het herinnert ons eraan dat wijsheid in elke ervaring zit.

Met twee planeten die dit vurige teken binnengaan, bieden de komende dagen ons een kijkje in het Boogschutterseizoen, dat ons zal ontmoeten op 22 november 2022. Boogschutter is wijsheid en vrijheid, verkenning en inspiratie, passie en optimisme. Het is een medicijn voor ons hart omdat we worden uitgenodigd om naar onze toekomst te kijken. De week zal aanvoelen als een vonk die ons opnieuw doet ontbranden als we uit de diepten van het eclipsseizoen tevoorschijn komen en een nieuw begin ingaan.

Venus in Boogschutter

In de astrologie is Venus de planeet van de liefde. Ze staat voor harmonie, schoonheid, waarde, plezier en welvaart. Als haar ondersteunende energie vanaf 16 november onder de invloed van Boogschutter valt, verwacht dan dat een bepaald magnetisme de lucht zal vullen. De gemeenschap van deze twee astrologische archetypen wekt passie op op welke manier dan ook in je leven. Een verre cultuur zou je hart kunnen veroveren, avonturen op nieuwe plaatsen kunnen gevoelens van romantiek oproepen, en op het gebied van liefde en relaties is het een mooie en afgestemde tijd om alle intenties vast te stellen die je inspireren om ja te zeggen. Anticipeer op het voelen van vrijheid, vrijgevigheid, waardering, vitaliteit en hoop.

Mercurius in Boogschutter

Mercurius vertegenwoordigt alles met betrekking tot de geest. In astrologie kijken we naar Mercurius om ons meer inzicht te geven in denken, communicatie en leren. Aangezien deze logische planeet op 17 november een partnerschap aangaat met Boogschutter, ligt de nadruk op een minder lineaire benadering van de innerlijke werking van onze geest.

Boogschutter wil groei brengen waar het ook heen gaat, en als het de geest bereikt, kunnen we precies dat verwachten. We zullen begeleid worden om vrijuit vragen te stellen, wijsheid te verkennen en na te denken over mogelijkheden en ideeën. De manier waarop we de wereld om ons heen zien, erover nadenken en verwerken, is klaar om uit te breiden – om breder, wijzer en gevuld met grotere mogelijkheden te worden.

Jouw uitnodiging

Venus en Mercurius in Boogschutter vragen ons om weer verliefd te worden op het leven, om in de wereld om ons heen te springen, om te verkennen en lief te hebben, om getuige te zijn van schoonheid en mogelijkheden, om te leren en te bevragen, en om troost en waardering te vinden in nieuwe ideeën, waarheden , en culturen.

We worden uitgenodigd om onze geest zo te voeden dat onze kijk op de wereld zich kan uitbreiden met nieuwe en andere stromingen, filosofieën en spirituele waarheden. We worden gevraagd om te leren door ons onder te dompelen in nieuwe ervaringen en avonturen.

Terwijl Venus in dit hoopvolle, optimistische, en sommigen geluksteken noemen, zit, kan er deze week een gevoel zijn dat het leven aan jouw kant staat. Als je dat sprankje belofte voelt, sta jezelf dan toe de draad te volgen totdat het helderder en helderder wordt. Deze week nodigt je uit om groot te dromen en te geloven. Er staat je veel te wachten in deze prachtige, uitgestrekte wereld. Terwijl je je tenen in het vuur van Boogschutter dompelt, zul je hieraan herinnerd worden in elke richting die je durft te dwalen.

Leer meer over de invloed van astrologie op je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en opkomende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en community die Soul onderzoekt door de lens van astrologie, tarot en energetische genezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielengids en presentator van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jou in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts