Wekelijkse astrologische voorspelling, 12-18 maart: Moeiteloze acceptatie van uw schoonheid“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer je >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Outside+.

De komende week valt midden in een astrologisch volle maand en luidt belichaming, herschikking en overvloed in.

Venus gaat Stier binnen

In de astrologie “regeert” elke planeet ten minste één sterrenbeeld. De planeet en haar partner delen dezelfde perspectieven, voorkeuren en intenties. Wanneer ze ook dezelfde ruimte aan de nachtelijke hemel delen, is er een zekere harmonie en gemak in hun uitdrukking. Er is ook een krachtig magnetisme dat die gedeelde intenties tot leven kan brengen.

Op 16 maart 2023 gaat Venus Stier binnen. Beiden hebben een diepe eerbied voor het lichaam, schoonheid, kunst, plezier, ontvankelijkheid en overvloed. Ze hebben de neiging om te bewegen in een tempo dat ondersteunend is, dat sensaties eert en hen in staat stelt om als gids te fungeren, of dat nu betekent om te vertragen of erin te duiken.

Deze kosmische koppeling heeft het vermogen om de schoonheid en waarde die om ons heen bestaat te zien en te waarderen. Het is kunst. Het is plezier. Het is overvloed. Dit vermogen om die schoonheid te herkennen en met gemak te ontvangen, vloeit voort uit een diep gevoel van eigenwaarde, iets dat Venus in Stier ons bewust maakt.

De doorvoer opent een deur naar integratie, aarding en zelfverzorging die voortkomt uit het eren van onze aangeboren waarde. Het stelt ons ook in staat om overspoeld te worden met herinneringen aan deze waarde – hetzij door een ander mens, de steun van de aarde, de schoonheid van een schilderij of andere zintuigen en materiële dingen.

Stier, een aarde-element, is verankerd in het fysieke rijk. We bevinden ons nog steeds in het Vissenseizoen, wat een element van zweven in het mystieke kan brengen, hoewel deze overgang ons in staat stelt om onszelf te aarden in ons lichaam, in de aarde en in deze tijd-ruimte-realiteit. Zie Venus in Stier als je buitenwereld die een spiegel voorhoudt van je waarde en verbondenheid en je innerlijke wereld vraagt ​​om mee te doen.

Uw uitnodigingen

Als elke astrologische transit ons een geschenk zou bieden, zou Venus in Stier een herinnering zijn aan de schoonheid die je omringt en in je is. Het zou de steun van de natuur zijn. Het zou een gevoel van stabiliteit zijn, van verankering in jezelf, ongeacht hoeveel je jezelf of de omstandigheden om je heen voelt veranderen.

Te midden van deze overvloedige geschenken is de uitnodiging om jezelf te zien vanuit een lens van overvolle waardering en om terug te geven aan jezelf op een manier die jouw waarde ondersteunt. Terwijl de verschuiving in de kosmos deze week activeert en gevuld is met verandering, biedt het ook de ruimte om te integreren wie je aan het worden bent door terug te gaan naar de basis van hoe je jezelf kunt koesteren.

Deze tijd spreekt over ontvangen op een manier die aan je behoeften voldoet. Wat heb je nodig om je gesteund te voelen, je mooi te voelen, je overvloedig en verliefd op jezelf te voelen? Wat stelt je in staat om in een staat van overflow te bestaan? Venus in Stier nodigt je uit om die behoeften te eren, wat ze ook mogen zijn, en jezelf open te stellen om die geschenken te ontvangen.

Het vervullen van deze behoeften hoeft geen inspanning van uw kant te vergen, hoewel u wel toestemming heeft om vrijmoedig een ander of Venus in Stier om uw behoeften te vragen. Wenst u meer ondersteuning van een partner? Hoe zou dit eruit zien en hoe kun je het uitnodigen? Bent u klaar voor meer financiële steun? Hoe zou dit voelen in je lichaam, en hoe kun je de wereld laten weten dat je klaar bent om op deze nieuwe manier te ontvangen?

Wees niet bang om uw behoeften en verlangens aan de wereld kenbaar te maken. En wees niet bang om jezelf een nieuw niveau van zelfzorg en liefde aan te bieden. Het is tijd om te zien wat je waard bent.

Leer meer over de invloed van astrologie in je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en stijgende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en gemeenschap die Soul verkent door de lens van astrologie, tarot en energiegenezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielsgids en gastheer van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jij in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts