Wekelijkse astrologische voorspelling, 12-18 februari: toestaan ​​in plaats van forceren“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer je >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Outside+.

Deze week brengt een nieuw astrologisch seizoen, een seizoen dat uitnodigt tot vergeving en bevrijding, intuïtie en rust. Terwijl we het Vissen-seizoen binnenstappen, wacht genezing.

Vissen seizoen

Er zijn twaalf tekens waaruit de dierenriem bestaat, die elk een bepaald archetype en een bepaalde manier van leven, zijn, waarnemen, doen en uiten vertegenwoordigen. Elk teken heeft een unieke frequentie en zijn eigen uitnodigingen die ons uiteindelijk naar meer van onszelf leiden. Elk van deze twaalf dierenriemtekens bestaat in ons en we kunnen de verschuiving in deze frequenties en uitnodigingen voelen terwijl de zon door de tekens reist en onze perceptie vormt, de manier waarop we ons verhouden tot de wereld om ons heen, en onze focus en interesses elke maand .

18 februari 2023 brengt een van deze verschuivingen met zich mee wanneer de zon van Waterman naar Vissen gaat. Het is gedurende deze tijd dat de Vissen in ons naar boven komen en ons wezen doordringen, en onze realiteit en zelfgevoel vormgeven.

Een waterteken, Vissen heeft betrekking op de etherische, spirituele en mystieke rijken. Het is de dromer en de intuïtieve. Het is de waterdruppel die niet kan worden gescheiden van de hele oceaan, de vonk van energie die wordt vastgehouden door de trillingsstroom van het bestaan. Het is ook het laatste van de twaalf sterrenbeelden. Als zodanig vertegenwoordigt het de laatste reis van het astrologische jaar voordat de zon op 21 maart 2023 naar Ram, het eerste teken van de dierenriem, gaat en een nieuwe cyclus begint.

Vissen heeft een manier om de grenzen tussen zichzelf en alles wat is te vervagen. Wanneer de zon – die in de astrologie ons gevoel van eigenwaarde, identiteit en individualiteit vertegenwoordigt – in het rijk van water komt, wordt onze gestructureerde identiteit uitgenodigd om te ontspannen en uiteindelijk op te houden te bestaan, zodat wanneer de tijd daar is, deze kan worden herboren en gecreëerd. opnieuw.

Dit seizoen raakt de wateren waaruit vele mystieke, religieuze en transcendente bewegingen zijn geboren. Het brengt een ontlediging van het Zelf teweeg om samen te smelten met een schepper en onthult ons de goddelijke paradox van het overgeven van het Zelf, alleen om te ontdekken dat zijn waarheid grenzeloos, vormloos en één is met alles wat is. Het is tegelijkertijd het loslaten van elk gedefinieerd Zelf en het realiseren van het Zelf is alles.

Jouw uitnodiging

Deze week en gedurende het hele Vissenseizoen is de uitnodiging om alle barrières die tussen jou en het leven staan ​​op te heffen. Deze week begint een reis van een maand naar het opnieuw gevoelig maken van onszelf nadat een groot deel van de wereld ons heeft geleerd om ongevoelig te worden. Het is een tijd om je hart te openen en liefde, schoonheid, kunst, geluid, genezing, energie, gebed, vergeving en ontvankelijkheid binnen te laten. Het is een lens waardoor we worden uitgenodigd om te kijken en ons te herinneren dat je open moet zijn om volledig te leven.

Het laatste seizoen van het astrologische jaar staat voor afsluiting. Het is de grensruimte in de tijd die het verleden en de toekomst overbrugt, een moment voor ons om na te denken, te voltooien, te genezen, te vergeven en los te laten op de reis die we sinds april 2022 hebben gemaakt. Nu dit nieuwe seizoen begint, worden we uitgenodigd om uit te rusten . Naar binnen gaan en nadenken. En om terug te keren naar onze intuïtieve begeleiding die het meest voedzame pad van voorbereiding op het nieuwe astrologische jaar kent.

Geluid en muziek. Zachte beweging en gebed. Artistieke expressie en meelevende omgang. Intuïtief weten en mystiek herinneren. Vergeving, loslaten en alles wat je dichter bij het goddelijke brengt. Dit zijn onze metgezellen gedurende deze tijd. Dit is waar grote genezing kan plaatsvinden.

Voel gedurende dit seizoen de ware aard van het Zelf dat verder gaat dan het fysieke, het tastbare, het logische en het bekende. Verken het onbekende dat buiten tijd en ruimte bestaat, zodat wanneer je wordt uitgenodigd om herboren te worden in het Ram-seizoen, je aanwezig bent en bestaat in het bewustzijn van alles dat is.

Leer meer over de invloed van astrologie in je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en stijgende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en gemeenschap die Soul verkent door de lens van astrologie, tarot en energiegenezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielsgids en gastheer van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jij in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts