Wekelijkse astrologische voorspelling, 11-17 september: je innerlijke mysticus vinden“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer u >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Buiten+.

Dit is een van die weken die je herinnert aan de magie van binnen. Terwijl je naar je innerlijke wereld neigt, zal je uiterlijke realiteit dat weerspiegelen.

Mercurius retrograde in Weegschaal

De derde Mercurius retrograde van het jaar ontmoette ons vorige week op 9 september 2022. Hij ging deze fase in vanuit het evenwichtige en op partnerschap gerichte teken Weegschaal.

In de astrologie is Mercurius onze geest. Het is snel in beweging, net als onze gedachten. Het is ook lineair en logisch en regeert over onze communicatie en leren. De schijnbaar achterwaartse beweging van Mercurius retrograde beïnvloedt ook onze geest en ons dagelijks leven.

De bedoeling van Mercurius retrograde is niet om simpelweg onze dagen te verwoesten, het is eerder om ons de tijd, ruimte en aanwezigheid te geven om opzettelijk de gedachten te kiezen die we toestaan, de stappen die we nemen en de richting die we zelf inslaan.

Weegschaal is een sterrenbeeld dat onze relaties vertegenwoordigt, of het nu romantisch, vrienden, familie of werk is. We werken samen met elke persoon met wie we elke dag contact hebben. Weegschaal wil deze interacties en verbindingen in evenwicht brengen met gelijk geven en ontvangen, liefhebben en bemind worden.

Met Mercurius retrograde in Weegschaal kunnen we de thema’s van de planeet in onze relaties zien spelen. Het is een tijd om meer intentie en aanwezigheid in onze relaties te brengen, een uitnodiging om getuige te zijn van de energiedynamiek die plaatsvindt in onze interacties, een kans om te onderzoeken. Voel je je gevoed door alles wat je geeft? Is er een evenwicht, een harmonie en een gelijkheid?

Dit is een mooie tijd om jezelf vragen te stellen, over je intenties na te denken, om genoeg ruimte in je geest, hart en leven te creëren om ofwel de energie binnen je connecties en pad voorwaarts met je dierbaren te vernieuwen, of om veranderingen aan te brengen, om laat bepaalde aspecten in het zelf los die een schadelijke invloed hebben op je partnerschappen, of om liefdevol elk hoofdstuk af te sluiten dat er klaar voor is.

Volle maan in Vissen

Volgens de astrologie spreekt de maan tot onze intuïtie. Niet als iets buiten ons, maar eerder als een intern kompas, een intuïtie die diep in ons lichaam bestaat – ons hart dat tot ons spreekt, ons lef dat ons adviseert, ons weten dat voortkomt uit een reserve die ergens buiten de logica bestaat. Ze begeleidt ons bij elke actie.

De volle maan is een tijd van loslaten, overgave en het onbekende. Het is het hoogtepunt van de maancyclus. Vanaf nu zal ze blijven loslaten en afnemen totdat ze leeg is en klaar om over twee weken opnieuw te beginnen.

We voelen nog steeds de aanhoudende effecten van de magisch aanvoelende volle maan van Vissen die plaatsvond op 10 september 2022. Vissen is een diep intuïtief teken. Het laatste teken van de dierenriem, het herinnert eraan dat we allemaal met elkaar verbonden zijn, dat we allemaal een vonk van het goddelijke dragen, en dat we allemaal worden ondersteund, vastgehouden door en meebewegen met de stroom van het universum. Het is de mysticus in ieder van ons.

Vissen leeft in het rijk van het grenzeloze. Het vertegenwoordigt het vervagen van de lijnen tussen het zelf en de ander, tussen het zelf en al wat is. Onder deze invloed is er minder onderscheid tussen geaard en ingebeeld, energie en materie.

Het medicijn in deze grenzeloze natuur is ons vermogen om oneindig potentieel te zien, om eraan herinnerd te worden hoe grenzeloos we allemaal zijn, en de uitgebreide mogelijkheden die ons omringen. Wanneer we deze gave gebruiken, beginnen we het eindige en oneindige, het zichtbare en het onzichtbare, de materie en energie te overbruggen.

Nadat de maan in haar volheid is gekomen, kunnen we de barrières, twijfels en ongeloof die we hebben die ons wegleiden van grenzeloze schepping, loslaten. We kunnen dit gebruiken om een ​​einde te maken aan alle gedachten die ons doen geloven dat we beperkt zijn, dat we niet in staat zijn, of dat we onze meest overvloedige dromen allesbehalve waard zijn. We kunnen deze staat van puur potentieel gebruiken om te manifesteren.

Jouw uitnodiging

Het is een interne week. Een trage week. Een intuïtieve week. Een week die het gefluister uit je lichaam uitnodigt om luider te worden dan het geschreeuw van wat tot de buitenwereld behoort.

Herbekijk uw relaties, projecten of patronen uit het verleden en knoop losse eindjes aan elkaar, of u ze nu opfrist, herkadert of hernieuwt, of u zegt vaarwel en laat ze los.

Vertraag je geest en laat meer ruimte, tijd en zorg in je gedachten, plannen en intenties komen. Vraag je af wat je ooit dacht dat zeker was. Hierdoor kun je opnieuw kiezen, draaien of opnieuw afstemmen op een nieuwe richting – deze keer van harte.

De Volle Maan heeft het potentieel voor prachtige genezing. Voor emotionele bevrijding. Voor innerlijke verzorging. Voor een verhoogde verbinding met alles wat is en zou kunnen zijn. Het is een enigszins mystieke, dromerige, herverbinden-met-zelf soort week. Houd een dagboek bij, adem in, ga op het gras liggen en spreek tot de aarde. Steek een kaars aan in toewijding aan jezelf. Denk na over het pad dat je bewandelt en het leven dat je aan het creëren bent. Breng een rustig tempo en aanwezigheid naar elk moment. Vergeef jezelf en vergeef anderen. Laat de stappen die je zet van binnenuit komen. Kies je leven.

Leer meer over de invloed van astrologie op je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en opkomende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en community die Soul onderzoekt door de lens van astrologie, tarot en energetische genezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielengids en vele andere labels die de magie, passie en verlangen die ze heeft om te dienen nooit volledig kunnen bevatten. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor je te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jou in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en kracht.Recent Posts