Wekelijkse astrologische voorspelling, 11-17 juni: dansen met transformatie“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

De deur uit? Lees dit artikel over de nieuwe Outside+ app die nu beschikbaar is op iOS-apparaten voor leden! >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}”>Download de app.

De kosmos initieert deze week diepe innerlijke verschuivingen en retrogrades, waarbij elke beweging ons dieper in onszelf en dieper in het leven uitnodigt.

Pluto Retrograde in Steenbok

Pluto bevindt zich aan de rand van ons bekende zonnestelsel. Ver weg van ons bereik en toch diep in ons wezen, vertegenwoordigt Pluto onze innerlijke reserves die niet vaak worden verkend. Het is onze duisternis, onze kwetsbaarheden, ons onbewuste en ons schaduwzelf. Het zijn de spleten binnenin die verborgen en onaangeroerd blijven – dat wil zeggen, totdat de tijd aanbreekt om er mee op reis te gaan.

De buitenplaneet, die tot 21 jaar in een teken kan blijven, kwam in 2008 Steenbok binnen. Als aardeteken houdt Steenbok zich bezig met de materiële wereld en hulpbronnen. Het is onze planeet van autoriteit, ambitie, vastberadenheid en discipline. Het vertegenwoordigt carrière, sociale structuren en traditionele waarden. Het leidt ons naar verantwoordelijkheid en volwassenheid en vraagt ​​ons om het pad te beheersen dat voor ons is om te beheersen. En het laat ons zien dat we daarmee veiligheid voor onszelf creëren.

Pluto transformeert alles wat het aanraakt. Met de dwergplant in Steenbok transformeerden we onze innerlijke en uiterlijke hulpbronnen zodat we op eigen benen konden staan. En we deden dit door eerst de ruimtes aan te raken en uit te graven die zowel individueel als collectief bestonden waar verantwoordelijkheid en volwassenheid niet bestonden, die bestonden waar veiligheid en discipline niet bestonden, die bestonden waar de juiste relatie met materiële middelen niet bestond – allemaal dus we mogen deze gebieden vernieuwen en herbouwen.

Eerder dit jaar ging Pluto voor het eerst sinds de 18e eeuw over in Waterman. Sinds die tijdbepalende beweging is het blijven hangen op de drempel tussen Steenbok en Waterman. Zijn tijd in Waterman is een tijdelijk moment voordat Pluto van 11 juni tot januari 2024 terug retrogradeert naar Steenbok, wanneer we onze transformatiereizen van de afgelopen 15 jaar opnieuw zullen bekijken.

Het kan zijn dat we deze uitnodigingen nog een keer bekijken voordat we echt aan een nieuw hoofdstuk van Pluto in Waterman beginnen. Het is een fijnafstemming van wie je aan het veranderen bent, een versteviging van wie je aan het worden bent, en een verankering van de transformatie die plaatsvond.

Gedurende deze tijd worden we uitgenodigd om na te denken over onze diepste innerlijke transformaties uit het recente verleden. Als terugkijken naar 2008 overweldigend voelt, bedenk dan eens wanneer Pluto voor het laatst achteruitging in Steenbok, dat was oktober 2022. Wat is jouw relatie met verantwoordelijkheid, autoriteit, discipline en volwassenheid? Wat hebben deze levensgebieden je geleerd?

Mercurius komt Tweelingen binnen

Terwijl Pluto onze langzaamst bewegende planeet in de kosmos is, is Mercurius de snelste. Mercurius, een opgewonden, nieuwsgierige, snelle en ondeugende planeet, voegt zich bij de zon en gaat Tweelingen binnen op 11 juni, waar het zal blijven tot 26 juni.

In de astrologie heeft elk teken een of twee corresponderende planeten waarover ze een eigendom en verantwoordelijkheid hebben. Tweelingen is dat voor Mercurius. Ze delen een vergelijkbare aard en afgestemde eigenschappen, intenties en algehele energie. Terwijl Mercurius in Tweelingen is, is hij thuis.

Zowel Mercurius als Tweelingen beheersen de geest, communicatie, leren, informatie, mentale verwerking en informatie. Wanneer het zich kan concentreren op het domein van de geest, fungeert Gemini als een verademing, het opruimen van wat stagneert en nieuw leven inblazen in onze mentale wereld.

Onze geest kan onze hele geleefde ervaring vormgeven. Terwijl Mercurius in Tweelingen staat, worden we uitgenodigd om nieuwsgierig de mentale constructies te verkennen waardoor we onze realiteit filteren.

Voelt je geest open, vrij, gevuld met onderzoek, behendigheid en nieuwsgierigheid? Of voelt het stagnerende, zware, beperkende levenskracht, toe aan een update? Blaas leven in de ruimtes van je geest. Zorg voor nieuwsgierigheid, opwinding en openheid. Deze overgang vraagt ​​om nieuwe onderwerpen, lessen, gesprekken, leren, lezen en delen – alles wat de geest laat ontdekken, bewegen en openen.

Saturnus Retrograde in Vissen

Saturnus heeft eerder dit jaar ook een ingrijpende verandering ondergaan door voor het eerst in 27 jaar naar Vissen te gaan. Deze week begint de eerste retrograde van Saturnus in het waterteken Vissen sinds 1996.

Saturnus verschijnt in onze realiteit als grenzen, structuur, verantwoordelijkheid en discipline. Saturnus nodigt ons uit tot zelfbeheersing en herinnert ons eraan dat het niet kan worden gegeven, noch kan worden overhaast, en het kan niet worden bereikt tenzij het keer op keer wordt uitgedaagd. Saturnus herinnert ons er ook aan, door middel van verschillende beproevingen en beproevingen, dat meesterschap niet alleen door de geest kan worden bereikt. Het moet eerder worden ervaren en geïntegreerd.

Tijdens zijn tijd doorgebracht in het laatste teken van de dierenriem, heeft Saturnus ons uitgenodigd om spirituele en emotionele grenzen, spirituele en emotionele discipline, verantwoordelijkheid voor onze emoties, onze energie en onze goddelijke gevoeligheid te beheersen. Het heeft structuur in onze verbeelding opgebouwd, zodat we het kunnen gebruiken als een hulpmiddel voor creatie, verbinding en eenheid. Het heeft veerkracht in onze psyche opgebouwd, zodat we ermee kunnen samenwerken en de onzichtbare rijken in ons kunnen beheersen.

Tijdens Saturnus retrograde van 17 juni tot 4 november worden we uitgenodigd om de afgelopen maanden van Saturnus in Vissen te bekijken en te bekijken wat we hebben opgebouwd, hoe we volwassen zijn geworden en wat we hebben geleerd over onze emotionele wereld, grenzen , de kracht van onze verbeelding en de kracht die in onze gevoeligheid zit.

Retrogrades brengen een heilige pauze om de reis die we hebben afgelegd te integreren voordat we verder gaan. Sta jezelf toe een stap terug te doen, naar binnen te kijken en te onderzoeken wie je aan het worden bent en wat het voor jou betekent. Wat heeft uw emotionele gezondheid nodig? Hoe is jouw relatie met grenzen? Hoe zorg jij voor je energetische gezondheid? Hoe ondersteunen discipline, verantwoordelijkheid en structuur jou? Wat heeft jouw verbinding met spiritualiteit en eenheid nodig om je te ondersteunen?

Nieuwe Maan in Tweelingen

Aan het einde van de ene week en het begin van een andere, ontmoeten we een Tweeling-nieuwe Maan op 17 of 18 juni, afhankelijk van waar in de wereld je thuis noemt.

Een nieuwe maan is het begin van een nieuwe maancyclus. Ze heeft zichzelf helemaal leeggemaakt zodat ze zichzelf opnieuw kan laten geboren worden. Het is hier dat ook wij onszelf wedergeboorte. Hier planten we de zaadjes die we tot volheid willen brengen. Hier bepalen we de intenties, richtingen en dromen die we tijdens dit nieuwe hoofdstuk willen laten groeien.

Terwijl we in het Gemini-seizoen zitten, voegt de Maan zich bij de Zon en Mercurius in hetzelfde teken, wat nieuwe inspiraties, ideeën, curiosa en een stroom van communicatie uitnodigt. Neptunus maakt ook zijn aanwezigheid bekend en biedt zachtheid aan wat anders een nogal analytische lunatie zou kunnen zijn. Neptunus nodigt ons uit om onze geest naar een hoger bewustzijn te tillen, te dansen met mogelijkheden en het rijk van oneindige ideeën te verkennen. Ook Venus verwelkomt zichzelf in de kunst die deze nieuwe maan is, brengt de geest naar het hart en nodigt uit tot liefdevolle expressie, creativiteit en schoonheid.

Deze nieuwe maan is relationeel. Het is relationeel met de uitverkoren mensen in ons leven en het is relationeel met het Goddelijke. Het is een kans om de schoonheid die ons omringt te zien, de eenheid te voelen met de stroom die het leven is, contact te maken met onze dierbaren en te genieten van de slipstream van ideeën die dansen in het collectieve bewustzijn.

Jouw uitnodiging

Terwijl Pluto verder afdaalt in zijn retrograde terugkeer naar Steenbok, nodigt het ons uit om het traject van de afgelopen 15 jaar te herzien, maar samengevat in een bezoek van zes maanden. Pluto reist diep. Het zinkt er meteen in, gaat eronder en creëert intimiteit als niets anders. Waar heeft Pluto diep in jou gereisd? Waar ben je aan het transformeren? Hoe kun je deze komende zes maanden gebruiken om het beter te begrijpen en te beginnen met het integreren van het intense curriculum van transformatie dat je hebt afgelegd? Kun jij jezelf laten dansen met die transformatie?

Terwijl Saturnus zich retrograde bij Pluto voegt, wordt u opnieuw uitgenodigd tot diepere introspectie terwijl u nadenkt over de laatste paar maanden van Saturnus in Vissen. Wat is er in jou veranderd sinds maart van dit jaar? Welke uitnodigingen hebben zich gepresenteerd? Wat heeft uw emotionele gezondheid nodig? Wat is jouw relatie met grenzen? Hoe zorg jij voor je energetische gezondheid? Hoe ondersteunen discipline, verantwoordelijkheid en structuur jou? Wat heeft jouw verbinding met spiritualiteit en eenheid nodig om je te ondersteunen?

Hoewel retrogrades langzamer kunnen aanvoelen dan de gebruikelijke stroom van voorwaartse impuls, kan Tweelingen in Mercurius met de nieuwe Maan kort daarna verlichting brengen in wat misschien zwaar aanvoelde. Laat deze innerlijke reflectie je inspireren en enthousiasme, nieuwsgierigheid en inzicht opwekken. Laat het nieuwe begin van deze nieuwe maan putten uit en geïnspireerd raken door de onderwereld waar Pluto en Saturnus doorheen reizen.

Terwijl Pluto en Saturnus de serieuzere aard van de mensheid vertegenwoordigen, brengen Mercurius en Tweelingen een lichtheid in de introspectie die plaatsvindt. Ze doen dit terwijl ze ook een verteerbaar, rationeel en toepasbaar begrip bieden van de inzichten die je hebt opgedaan tijdens je duik in de retrograde onderwereld. Mercurius en Tweelingen brengen de lessen in begrip, in de geest en in een formaat dat kan worden gebruikt om de wijsheid in uw dagelijks leven te integreren.

Leer meer over de invloed van astrologie in je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en stijgende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en gemeenschap die Soul verkent door de lens van astrologie, tarot en energiegenezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielsgids en gastheer van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jij in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts