Wekelijkse astrologische voorspelling, 11-17 december: jezelf op een nieuwe manier zien“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer je >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Outside+.

Deze week komen de zon en Neptunus in relatie en ontbranden een nieuwe manier om onszelf te zien, terwijl Mercurius en Uranus spreken over nieuwe ideeën en onze toekomstige planning.

Zon vierkant Neptunus

Neptunus beëindigde onlangs zijn retrograde en begon weer vooruit te gaan. Op 14 december 2022 zal deze spirituele en ongrijpbare planeet een vierkant aspect maken met de Zon.

Een aspect in de astrologie laat ons zien hoe de planeten met elkaar omgaan en samenwerken. Een vierkant aspect doet zich voor wanneer planeten drie sterrenbeelden van elkaar verwijderd zijn. Deze relatie fungeert als een punt van wrijving om ons uit zelfgenoegzaamheid naar verandering te leiden. De zon in Boogschutter (9e dierenriem) en Neptunus in Vissen (12e dierenriem) nodigen ons uit tot meer zelfbewustzijn, genezing en innerlijke kracht.

Neptunus fungeert als een doorgang naar ons onderbewustzijn. Het is het onzichtbare en het ongrijpbare. Wanneer we in een vierkant aspect zijn, hebben we de mogelijkheid om die deur te openen en rond te kijken met het licht van de zon. Hier kunnen we inzicht krijgen in innerlijke onbewuste patronen, overtuigingen, twijfels, ervaringen uit het verleden die het heden dicteren. We zullen een aantal manieren te zien krijgen waarop we onszelf beperken, ons licht dimmen en aan onszelf twijfelen.

We krijgen dit allemaal te zien, zodat we stappen naar genezing kunnen gaan zetten. Met de Zon in Boogschutter is er een algeheel gevoel van groei, expansie, optimisme en dankbaarheid en dit kan een mooie steun zijn terwijl we getuige zijn van, accepteren en compassie hebben voor delen van onszelf die we voorheen misschien achter gesloten deuren hielden.

Mercurius driehoek Uranus

Een driehoeksaspect gebeurt wanneer planeten vier sterrenbeelden van elkaar verwijderd zijn en dus in hetzelfde element. Wanneer Mercurius in Steenbok staat, staat Uranus in Stier, wat aardelementen zijn. Hier kunnen de planeten elkaar ondersteunen. Een driehoek bevat een essentie van stroom, van geluk, van een deuropening.

We kennen Mercurius. Het is de planeet die onze mentale processen, gedachten, communicatie en technologie beheerst. Mercurius is lineair en georganiseerd.

Uranus daarentegen is niet zo ordelijk. Uranus is excentriek en ontwrichtend. Het staat voor verandering en revolutie. Het is hier om dingen op te schudden in naam van waarheid en authenticiteit.

Wanneer de planeten driehoek zijn op 17 december 2022, zal het een mooie tijd zijn om de kracht van je geest aan te boren, om de sluizen van ideeën te openen. Het is een uitnodiging om te brainstormen over nieuwe ideeën, op geheel nieuwe manieren te denken en zo ver buiten de gebaande paden te kijken dat je vergeet dat er ooit een heeft bestaan.

Jouw uitnodiging

Deze week brengt een mengelmoes van richtingen. Er is een spanning die je uitnodigt om in een diepere relatie met jezelf te staan ​​dan ooit tevoren. En er is een opwindende stroom van nieuwe ideeën en plannen voor uw toekomst. Deze ogenschijnlijk afzonderlijke uitnodigingen vullen elkaar eigenlijk perfect aan. Deze week zou precies kunnen zijn wat nodig is in de overgangsperiode voor het nieuwe jaar.

Met de heilzame uitdrukking van de zon, Neptunus, Boogschutter en Vissen samengebracht op de 14e, wordt je uitgenodigd om expansie, avontuur, dromen en mededogen te ervaren. Je zult een gezond zelfgevoel en een mooie verbinding met de geest voelen. En je zult creativiteit en geloof vinden. Je wordt eraan herinnerd dat dit is wat je in je leven kunt hebben.

De uitnodiging van deze transit is om jezelf zonder oordeel te zien. Misschien ga je zelfs nog een stap verder en begin je jezelf met mededogen te zien. Een dagboekoefening en een langzame yogastroom passen prachtig bij de Zon vierkant Neptunus. Denk zacht, liefdevol en gemakkelijk op deze dag.

Op de 17e mag je het volume hoger zetten. Uranus wil dat je in de toekomst kijkt en jezelf bevrijdt van alle beperkingen. Mercurius brengt dan alles wat je hebt ontdekt in een mooie, logische en lineaire stroom van ideeën, planning en stappen. En Steenbok en Stier, aardetekens die niet bang zijn voor langdurige verbintenissen, verankeren dit allemaal in realiteit en helpen het waar te maken.

Leer meer over de invloed van astrologie in je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en stijgende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en gemeenschap die Soul verkent door de lens van astrologie, tarot en energiegenezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielsgids en gastheer van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jij in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts