Wekelijkse astrologische voorspelling, 1-7 januari:“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer je >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Outside+.

Het kan contra-intuïtief aanvoelen om het jaar te beginnen met een volle maan, die wordt beschouwd als een einde en afsluiting. Aangezien we echter ook Mercurius en Mars retrograde ervaren, komt de Volle Maan in Kreeft perfect overeen met de nadruk op herzien en loslaten. Hoewel de Maan in Kreeft een emotionele tijd kan zijn, kan het geschenk van Venus in Waterman ons helpen situaties met meer objectiviteit waar te nemen.

Venus gaat Waterman binnen

Onze eerste beweging aan de hemel tijdens het nieuwe jaar zal zijn dat Venus op 2 januari 2023 Waterman binnengaat. Venus is schoonheid. Ze is vrouwelijkheid, harmonie en rechtvaardigheid. Ze regeert over onze partnerschappen en spreekt tot ons gevoel van overvloed en zegeningen.

Terwijl Venus in Waterman staat, zal de lens waardoor ze opereert worden gevormd door het intellectuele luchtteken. In de astrologie heeft het element lucht betrekking op de uitwisseling van informatie en gedachten. Er is vrijheid in de beweging van woorden. Het doel van Venus gedurende de komende 30 dagen zal voornamelijk gaan over communiceren, delen, interactie en verbinding maken. We kunnen een onderbreking verwachten van de overdreven geaarde en gestructureerde invloed van het Steenbokseizoen en een grotere nieuwsgierigheid naar het soort gesprekken dat we willen voeren.

Waterman spreekt ook tot onze langetermijnvisies, wensen en dromen. Dit kan een mooie kans zijn om op een onbelemmerde manier te ontdekken wat we van het leven willen. We kunnen ons laten inspireren door bepaalde mensen.

Volle Maan in Kreeft

6 januari 2023 brengt onze eerste volle maan van het jaar. Kreeft is een sterrenbeeld dat bekend staat om comfort, voeding, verbondenheid en veiligheid.

Geregeerd door de maan, vraagt ​​​​Kreeft ons om ons over te geven aan emotie als onze manier van genezen. Het waterteken heeft een intrinsieke en intuïtieve verbinding met de maan, een planetair lichaam dat onze innerlijke wateren, aangeboren behoefte om gekoesterd te voelen en diepste kwetsbaarheden vertegenwoordigt. Het is de intuïtie die diep in ons lichaam huist.

De volle maan fungeert als een spiegel, waardoor we licht kunnen brengen in de duisternis in onszelf die we voorheen niet konden waarnemen, inclusief ongeziene emotionele banden die ons verbinden met onze familie, zelfs degenen die zich over meerdere generaties uitstrekken. Het nodigt uit tot een emotionele ontlading. Het vraagt ​​ons om diep in ons lichaam te gaan en onze grootste bron van veiligheid, voeding, verbondenheid en genezing te zijn, op welke manier dan ook.

Jouw uitnodiging

Deze archetypen – lucht en water – fungeren als je bondgenoten. Als je ondersteuning nodig hebt, kun je een beroep doen op een van beide voor balans, harmonie en koestering. Hoewel je misschien niet de golf van energie voelt die een nieuw jaar met zich meebrengt, krijg je een prachtige kans om je hoop, dromen en wensen te verkennen door de inspirerende mensen om je heen.

Je krijgt ook de omstandigheden voor een diepe emotionele ontlading. De volle maan, die ons kort na de vakantie ontmoet, fungeert als een spiegel om getuige te zijn van het innerlijke zelf als het gaat om gevoelens, overtuigingen en patronen met betrekking tot gezinsdynamiek. Beschouw dit als een tijd om elke emotionele overloop los te laten die verband houdt met familiepatronen die niet langer van jou zijn.

Leer meer over de invloed van astrologie in je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en stijgende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en gemeenschap die Soul verkent door de lens van astrologie, tarot en energiegenezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielsgids en gastheer van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jij in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts