Wekelijkse astrologie, 4-10 september: toegang tot wat je wenst“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer u >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Buiten+.

Deze week verhuist Venus naar Maagd, waar ze zich bij de zon voegt. Waar Venus ook beweegt, ze brengt schoonheid en waardering, eigenwaarde en verbinding, overvloed en zegeningen. EENer gebeurt metals een planeet of ster overgaat in het huidige zonneteken, zijn deze attributen zal worden versterkt en gezien door de lens van een ordelijke en detailgerichte Maagd. Je kunt verwachten dat ze gemakkelijker toegankelijk worden in alle aspecten van je leven.

Zon in Maagd

De zon blijft tot 22 september 2022 onder invloed van Maagd. Maagd is praktisch. Het wordt aangetrokken tot verfijning van het zelf, de organisatie, gewoonten en gezondheid. Hier nodigt de kosmos ons uit om meer duidelijkheid te brengen in ons leven, onze geest, ons lichaam en onze dagen.

Maagd ruimt het extra geluid op en brengt ons thuis bij de kern van wat belangrijk is, wat we willen en hoe we ervoor kiezen om door de wereld te bewegen. Vervolgens vraagt ​​het ons om systemen te organiseren en te creëren om deze nieuwe manier van zijn te ondersteunen.

Venus komt Maagd binnen

Venus is in astrologie onze harmonieuze planeet van liefde, kunst, overvloed en plezier. Op 5 september 2022 betreedt de planeet van liefde en schoonheid het aardeteken Maagd. Gedurende deze tijd worden de attributen van Venus gevormd door dit teken. Schoonheid en gezondheid komen samen als één. Gewoonten worden koesterende rituelen. Opruimen, schoonmaken en verfijnen worden daden van eigenliefde. Het wordt gemakkelijker om liefdevol noodzakelijke grenzen en systemen te plaatsen uit respect voor jezelf. En je zult merken dat loslaten, emotioneel of fysiek, je vermogen om te ontvangen en te waarderen daadwerkelijk vergroot.

Venus blijft in Maagd tot 29 september 2022. Gedurende deze tijd hebben organiseren, structureren, plannen en berekenen het potentieel om genezing in je leven te brengen. Het is een echt afgestemde tijd om een ​​moment te nemen en duidelijk te krijgen hoe je de resterende maanden van het jaar wilt doorbrengen. Het afstemmen van onze acties en intenties op haar bewegingen opent de mogelijkheid voor die overvloed en zegeningen om in ons leven te stromen.

Jouw uitnodiging

De intenties die je tijdens deze transit maakt, kunnen precies zijn wat je nodig hebt om meer gemak en stroming in je leven te brengen. De routines en gewoonten die je begint, kunnen de deur zijn die opent naar je volgende hoofdstuk van liefde. En de ruimte die je creëert nadat je het onnodige geluid hebt losgelaten, kan het laatste zijn dat toelaat wat je zo graag had willen binnenkomen.

Vraag jezelf af, welke visies heb je voor jezelf en je leven? Breng ze op de voorgrond. Laat ze duidelijk worden door te denken, te mediteren of een dagboek bij te houden.

Welk plan, routine of systeem kun je creëren om je te ondersteunen bij het volgen van je verlangen?

Wat heeft er in ieder geval extra ruis aan je leven toegevoegd dat je kunt loslaten en loslaten?

Leer meer over de invloed van astrologie op je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en opkomende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en community die Soul onderzoekt door de lens van astrologie, tarot en energetische genezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielengids en vele andere labels die de magie, passie en verlangen die ze heeft om te dienen nooit volledig kunnen bevatten. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor je te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jou in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en kracht.Recent Posts