Wekelijkse astrologie, 28 augustus – 3 september: Kwetsbaarheid in relaties vinden“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer u >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Buiten+.

Het is een rustige week in de astrologie, aangezien augustus ten einde loopt en het Maagdenseizoen doorgaat. Er vindt echter één aspect in onze kosmos plaats dat opmerkelijk is, en dat is Venus tegenover Saturnus.

Venus in Leeuw tegenover Saturnus retrograde in Waterman

Een oppositie, zoals de naam al doet vermoeden, is wanneer twee planeten tegenover elkaar staan, of 180° uit elkaar. Tegenstellingen in astrologie nodigen ons over het algemeen uit om balans te vinden tussen de tegenstellingen en een gevoel van harmonie binnen polariteit.

Waar Venus relaties is, is Saturnus grenzen. Waar Leo romantiek en hartenergie is, is Waterman diep onafhankelijk en objectief. Terwijl Venus voorwaarts gaat op haar pad, gaat Saturnus retrograde en vraagt ​​je om te pauzeren, terug te kijken en na te denken. Waar sta je, hoe ben je hier terechtgekomen en welke omleidingen zijn nodig?

Het thema van deze oppositie wijst rechtstreeks naar je relaties en heeft het potentieel om een ​​diep verhelderend moment te zijn. De uitnodiging draait om het duidelijk krijgen van wat je een gevoel van verbondenheid in je relaties geeft – waardoor je je verbonden en één met elkaar kunt voelen, maar ook vervuld en heel op jezelf.

Terwijl je door deze uitnodiging reist, zul je merken dat je van het ene uiterste naar het andere slingert en deze tegengestelde aspecten in jezelf en in je relaties onder ogen ziet. Deze uitnodiging kan een uitdaging zijn.

Zoals bij alle astrologische bewegingen, ligt de gave in overgave aan wat er ook in je opkomt. Als je dat doet, ontvouwt de les die je in een oppositie vindt zich in een grotere integratie, een verenigd enkelvoudig concept en een begrip van hoe twee schijnbaar tegengestelde krachten elkaar daadwerkelijk kunnen ondersteunen en vasthouden.

Jouw uitnodiging

Er wordt van je gevraagd om de grenzen die je hoog houdt neer te leggen in een poging je individualiteit, je vervulling en je liefde te beschermen. En je wordt uitgedaagd om je fundament in jezelf te verstevigen, wat het enige is dat je de moed zal geven om je liefde volledig te uiten en kwetsbaarheid binnen je verbindingen toe te staan.

Dit aspect kan enige wrijving veroorzaken. Gun jezelf de ruimte die je nodig hebt. Laat het je helpen observeren. Erken dat je volledig geïntegreerd bent met deze astrologische energie en ook aan de buitenkant observeert en meer leert over jezelf met elke emotie, gedachte, reactie en moment van je reis.

Leer meer over de invloed van astrologie op je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en opkomende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en gemeenschap die Soul onderzoekt door de lens van astrologie, tarot en energetische genezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielengids en vele andere labels die de magie, passie en verlangen die ze heeft om te dienen nooit volledig kunnen bevatten. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor je te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jou in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en kracht.Recent Posts