We gaan een turbulente week tegemoet en astrologen willen dat je alert blijft
Het goede nieuws is dat je kunt stoppen met strategiseren en het gewoon echt kunt houden. Je zou zelfs het gordijn voor een van je eigen geheimen kunnen opentrekken, ofwel je succesformule delen of een van je moeilijker gewonnen lessen onthullen. Maar als je hebt geprobeerd een fout te ‘compenseren’ die je ’s nachts wakker heeft gehouden, pas dan op! Tegen je wil kunnen deze manestralen het nieuws breken zoals de planetaire paparazzi.

Een verstandige zet? Loop het verhaal voor door zelf de bonen te morsen. Zelfs als de bekentenis op het moment ondraaglijk aanvoelt, weet je wat ze zeggen – de waarheid zal je vrijmaken. Natuurlijk bestaat er zoiets als TMH (Too Much Honesty). Je zou mensen een paar van de smerige details kunnen besparen en in bredere penseelstreken kunnen schilderen. Dit geeft mensen de kans om elke eerste schok of ontsteltenis te verwerken zonder zich elke pijnlijke play-by-play voor te stellen.

Aangezien Boogschutter het teken is van een bredere horizon, kan deze kwartmaan je ertoe aanzetten om je aan te melden voor die levensveranderende reiservaring (vooral voor aanstaande vrijdag 9 september, wanneer Mercurius retrograde gaat!) of om je in te schrijven voor een geavanceerde training. Aangezien dit een gematigde kwartier is, hoeft je reis geen 30 uur durende vlucht of een universitaire opleiding te omvatten. Denk aan: vierdaagse weekenden en zes wekelijkse workshops, IRL of misschien via baanbrekende webinars.

Lees hier de wekelijkse horoscoop van uw teken.

Recent Posts