Wat westerse schoonheidsmensen misschien verkeerd doen over Koreaanse schoonheid?
Als je tijd hebt voor een huidverzorgingsritueel in 15 stappen en je geniet van het proces, dan vinden we dat een heerlijke manier om voor jezelf te zorgen. Dubbelcijferige stappen zijn echter geen vereiste binnen Korean Beauty.

“Als je het alleen hebt over een routine van 15 stappen, dan is dat een heel dimensionale kijk op Korean Beauty. Koreaanse vrouwen gaan niet zitten om hun huidverzorgingsroutine te doen, het aantal stappen te tellen en dan te denken: ‘Ik heb vandaag mijn doel bereikt omdat ik op 10 of 15 stappen ben gekomen’”, zegt Chang. “In plaats daarvan is er een vloeibaarheid en dialoog met je huid.”

Lee is het daarmee eens en merkt op dat “als je naar veel van de Koreaanse huidverzorgingscollecties voor vrouwen kijkt, je een heleboel producten ziet, maar dat is niet omdat ze elke ochtend of avond 15, 20 stappen gebruiken.” Door veel producten beschikbaar te hebben, kunt u specifieke producten kiezen en kiezen op basis van de behoefte van de dag. “Ze hebben een dieper begrip en een diepere relatie met hun huid, dus ze geven het wat het nodig heeft op basis van wat het vraagt”, zegt Lee.

“Je hiervan bewust zijn en die dialoog met je huid hebben, is zo belangrijk. En we geloven er sterk in omdat het je een beetje in staat stelt om op je wastafel, badkamer of waar je ook je huidverzorging doet, te zitten en keuzes te maken die bij je passen”, zegt Chang.

“Zie je huidverzorgingsgarderobe als een kledinggarderobe. Je trekt niet alles tegelijk aan. Je draagt ​​bijvoorbeeld niet al je 50 truien bij elkaar. Maar dan kun je kiezen wat je die dag nodig hebt”, zegt Chang.

Maar om dit te doen, moet je de nuances van je huid en de ingrediënten die je erop aanbrengt echt begrijpen. “Het belangrijkste dat u kunt doen, is uw huid begrijpen en uzelf informeren over de belangrijkste ingrediënten die u gebruikt”, zegt Lee. “Dan moet je je huid ook voldoende tijd geven om te acclimatiseren aan de producten die je op de huid introduceert.”

Wilt u meer huidverzorgingstips en meer informatie over de huidverzorgingsingrediënten die voor u kunnen werken? Stem hieronder af.

Recent Posts