Wat Mercurius Retrograde u probeert te leren over uw relaties“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

De deur uit? Lees dit artikel over de nieuwe Outside+ app die nu beschikbaar is op iOS-apparaten voor leden! >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}”>Download de app.

De kans is groot dat je al weet dat we in Mercurius retrograde zijn – en niet noodzakelijkerwijs omdat je planetaire transits volgt. Iedereen heeft alles wat er fout gaat de schuld gegeven van de achterwaartse draaiing van Mercurius die momenteel plaatsvindt.

Toegegeven, Mercurius retrograde heeft de neiging je te verrassen met het onverwachte en het ongewenste, meestal in situaties die verband houden met je verleden. (Kijkend naar jou, exen.)

Dat is eigenlijk het punt. De terugspoelende beweging van retrograde vraagt ​​- sommigen zouden zeggen duwen – om te kijken waar je bent geweest en welke perspectieven of eerdere versies van jezelf opnieuw moeten worden bekeken en opnieuw geëvalueerd voordat je ze achter je kunt laten. Beschouw retrograde als een tijd om alle ‘her-‘-woorden in relatie tot je leven te onderzoeken. Beoordeling. Opnieuw beoordelen. Opnieuw evalueren. Opnieuw scherpstellen.

Tijdens de huidige retrograde kun je relaties aan die lijst toevoegen. Het heersende astrologische teken op dit moment is Stier, wat betekent dat alles in onze ervaring wordt beïnvloed en ervaren door de lens van de heersende planeet, Venus. Vereerd als een godin door de Ouden, benadrukt Venus schoonheid, liefde en cultuur.

Terwijl Mercurius bekend staat om onheil en miscommunicatie, legt Venus de nadruk op veiligheid en gemak. Deze retrograde dwingt je de confrontatie aan te gaan met de plaatsen waar je wegrent om je emotionele behoeften aan te pakken in je oude relatiedynamiek.

Ja, Mercurius retrograde kan verwarring brengen in situaties en gedachten. Maar dat hoeft niet noodzakelijkerwijs gelijk te staan ​​aan iets negatiefs of vreselijks. Misschien merk je dat het uiteindelijk helderheid in je gevoelens teweegbrengt.

En dat is de diepere les van Mercurius retrograde. Het gaat erom dat je jezelf niet langer gegijzeld houdt door je vroegere situaties, verhalen en verwachtingen.

Hoe Mercurius Retrograde uw relaties beïnvloedt

Elke astrologische transit beïnvloedt elk mens enigszins anders, afhankelijk van de planetaire plaatsingen in uw geboortehoroscoop. In welk huis Stier ook op uw horoscoop staat, het zal het levensgebied zijn dat het meest waarschijnlijk wordt beïnvloed tijdens deze Mercurius retrograde.

Lees voordat u iets drastisch doet in uw relaties

Neem even de tijd en overweeg of uw huidige situatie een terugkerend thema is in uw relaties. Als dat bekend klinkt, is het misschien tijd om na te denken of de andere constante in deze situaties, nou ja, jij bent.

Dat is geen beschuldiging of toewijzing van schuld. Het is een erkenning van mens zijn. Samen met die ervaring komen onvermijdelijk foutieve percepties en patronen die de lens worden waardoor je de wereld ervaart. Retrograde kan situaties veroorzaken die het verhaal dat je jezelf misschien hebt verteld, uitdagen en misschien niet overeenkomen met de objectieve realiteit van een situatie.

Relatie Met Zelf

Er is geen idyllischer moment om je relatie met eigenliefde en schoonheid te heroverwegen dan wanneer Venus toezicht houdt. Laat dit een tijd zijn van herevaluatie en openbaring.

Stel jezelf keer op keer de vraag: hoe wil je jezelf zien? U kunt een impuls ervaren om vrijwilligerswerk te doen, uw dagelijkse routines door elkaar halen, eerlijk zijn tegen iemand om wie u geeft, of uzelf toestaan ​​om oprecht te geloven in uw capaciteiten als mens.

Overweldigd door het verlangen om je uiterlijke schoonheid aan te passen? Daar is niets mis mee. Je kunt plotseling je werkruimte opruimen, je auto wassen, je haar verven in die kleur waar je al jaren naar verlangt, of uitgeven aan die hakken. Herinner jezelf eraan dat het niet de fysieke verandering is die ertoe doet. Het is hoe die verandering de manier beïnvloedt waarop je jezelf en het leven laat zien dat essentieel is.

Je primaire liefdesrelatie is altijd met jezelf. Alleen van daaruit kun je de beslissingen nemen en de acties ondernemen om een ​​liefdevolle relatie met iemand anders in je leven tot stand te brengen, als dat al iets is dat je wilt. Wees ondertussen je eigen soulmate. Maak ruimte om te zitten en te lezen, plan de massage, woon die yoga-retraite bij, meld je aan voor die mannengroep of ga gewoon ’s avonds buiten zitten en geniet van de kosmos.

Casual relaties

Verwacht het onverwachte in termen van interacties met vrienden, familie, collega’s en, ja, flirts die je in tijden niet hebt gezien of waaraan je niet hebt gedacht. Deze ontmoetingen zijn niet bedoeld om je te ergeren. Ze zouden je moeten overhalen tot een objectiever bewustzijn, of dat nu een situatie uit het verleden is of een eerdere versie van jezelf.

Als je ervoor kiest om je weer in een situatie te mengen, probeer dan te allen tijde een zekere mate van zelfbewustzijn te behouden. Heb je nog steeds dezelfde teleurstelling of frustratie als bij deze persoon? Kun je de mogelijkheid onderscheiden van een andere versie van wat er is gebeurd dan het verhaal dat je jezelf hebt verteld? Ben je op een minder emotioneel geladen plek waar je kunt praten over wat er is gebeurd?

Aanzienlijke partnerrelaties

Mercurius retrograde beïnvloed door Venus zal op zijn minst een cameo maken in je meest intieme relaties. De kans is groot dat je in emotionele vermijding terechtkomt. (We zeiden dat Mercurius retrograde verkeerd werd begrepen. We hebben nooit gezegd dat het gemakkelijk was.)

Als je hebt toegestaan ​​dat onderliggende zorgen onuitgesproken of onopgelost blijven, kun je niet verwachten dat ze de komende weken onopgemerkt blijven. Altijd de bedrieger, Mercury roept situaties op waarin een miscommunicatie of gebrek aan communicatie vervelender wordt dan normaal. Het zal waarschijnlijk ondraaglijk onderdrukkend worden. Heel eenvoudig, het zal niet langer een optie zijn om het onopgemerkt te blijven laten en op kleine, snarky manieren zijwaarts naar buiten te komen.

Mercurius creëert deze situaties precies zodat u de onderliggende moeilijkheid onder ogen kunt zien en daadwerkelijk het onderliggende probleem kunt aanpakken dat u negeert of vermijdt. Het is ook de moeite waard om jezelf af te vragen of je nog steeds dezelfde teleurstelling uit een vorige relatie koestert en die op je huidige partner legt?

Wat het probleem ook is, het is tijd om het onder ogen te zien. Of, op een andere manier uitgelegd, het is een kans om je liefde voor jezelf te verzoenen in de mate dat het niet langer een optie is om niet te vragen wat je echt wilt in termen van een emotioneel ondersteunende relatie. Dat is de invloed van Venus.

Situatieschepen

Als je op een of ander schip zit en hebt nagedacht of je wilt blijven of uit elkaar wilt gaan, kunnen de misstappen van Mercurius je helpen om te verzoenen waar je werkelijk aan toe bent met de dingen.

Misschien waardeer je de fysieke connectie, maar voelt je persoon zich vaak emotioneel afstandelijk. Of u weet niet zeker hoe u moet omgaan met het feit dat uw partner door zijn werk wordt opgeslokt. Als je dingen hebt laten glijden, kunnen er door Mercurius veroorzaakte misstappen zijn waardoor je je situatie anders gaat bekijken.

In wezen wil je onderzoeken of je zorgen een uitdagend maar reëel onderdeel zijn van een relatie of dat het een emotioneel onstabiele dynamiek is die je schade berokkent.

Als je je aandacht weer op jezelf richt (zie ‘Zelf’ hierboven), zul je in staat zijn om je situatie met meer duidelijkheid te benaderen. Hoe meer je tot jezelf komt, hoe duidelijker je je huidige dynamiek kunt ervaren. Als je constant twijfelt of je je persoon kunt vertrouwen, heb je misschien een verhoogd gevoel dat je een oplossing nodig hebt. begrijp of je wantrouwen ongegrond is of verzoen het feit dat je niet langer kunt tolereren dat je een relatie hebt waarin je constant wantrouwen ervaart.

Het is niet nodig om een ​​resolutie te forceren. Blijf nieuwsgierig en sta jezelf toe steeds bewuster te worden. Maar vertrouw niet volledig op Mercury om voor de rest te zorgen. Sommige aanpassingen van uw kant kunnen op zijn plaats zijn.

Als u zich in een emotioneel of fysiek gewelddadige relatie bevindt, kunt u op elk uur van de dag of nacht toegang krijgen tot hulp via de National Domestic Violence Hotline. Bel 800-799-SAFE(7233), sms “START” naar 88788 of maak verbinding met een livechat op hun website.

GERELATEERD: De 6 beste astrologie-apps, volgens onze redacteuren

Over onze bijdrager

Supernova is een stedelijke mysticus en reikimeester. Je kunt haar omzwervingen volgen op Instagram @super_nova01010 en TikTok @supernova01010.Recent Posts