Wat je maanteken in astrologie over jou zegt“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer u >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Buiten+.

Heb je ooit je horoscoop gelezen en de juistheid ervan in twijfel getrokken? Je bent niet fout. Hoe kon hetzelfde zonneteken nauwkeurig de innerlijke werking van 1/12 van de mensen op de planeet verklaren? Een uitgebreider begrip van de astrologische invloeden op je persoonlijkheid is te vinden in de andere tekens die ook iets te zeggen hebben over wie je bent. Dit omvat zowel je stijgende teken als je maanteken.

Wat is precies een maanteken?

Je maanteken – de plaatsing van de maan in de dierenriem op het exacte tijdstip van je geboorte – beschrijft meestal je emotionele leven, gevoelens, verlangens en alle dingen die zich onder het oppervlak afspelen en die misschien niet duidelijk zijn, zelfs niet voor jou. Je maanteken is misschien wel je duidelijkste indicator voor de werking van je innerlijke wereld. Als je bedenkt dat de maan de nacht verlicht en je in de duisternis leidt, lijkt dit heel passend.

Al het onbewuste dat zich onder het oppervlak afspeelt, is je maanteken. Het stuurt de meer emotionele en vloeiende delen van je leven, net zoals de getijden, die ook worden gecontroleerd door de maan. Het beheerst de diepste delen van je wezen en alles waardoor je je emotioneel veilig voelt. Als je dieper wilt kijken naar je gevoelens, intuïtie, empathie en hoe je jezelf uitdrukt, zal je maanteken je de weg wijzen.

Typ “Wat is mijn maanteken?” voor meer informatie. in uw browser. Talloze websites bieden rekenmachines die vragen naar de datum, tijd en locatie van je geboorte. Dit creëert op zijn beurt een kaart van de lucht – en de plaatsing van de maan en andere planetaire lichamen – precies op het moment dat je werd geboren. Dit staat bekend als je geboortehoroscoop en biedt een diepgaand inzicht in de talloze astrologische invloeden op wie je bent.

Wat betekent mijn maanteken?

De eigenschappen van elk sterrenbeeld blijven hetzelfde, of het nu je zon-, rijzende of maanteken is. Maar waar en hoe ze zich in uw leven openbaren, hangt af van hun plaatsing in uw geboortekaart. Als u de onderstaande beschrijvingen leest, zullen velen u bekend in de oren klinken, maar let op de specifieke nuances van hoe ze in uw dagelijkse interacties verschijnen.

Ram

Enthousiast | Avontuurlijk | Stomp
Als je maanteken Ram is, het eerste teken van de dierenriem, heb je waarschijnlijk een enthousiaste kant en een kinderlijke bereidheid om iets nieuws te proberen. Een Ram-maan kan ook verschijnen als een innerlijk kind dat temperamentvol is en wil wat ze NU willen. Naast een jeugdige geest, hebben degenen die met een Ram-maan zijn geboren de neiging om de kenmerken van impulsiviteit en soms heethoofdigheid te delen.

Stier

Warmhartig | Routinegericht | Koppig

Een Stier Maan logenstraft een gewoontedier. In de kern is alles wat u wenst een huis vol zijden lakens, voortreffelijk bereid voedsel en een heerlijke duik in het bad met een warme, donzige badjas die wacht. Stabiliteit is ook iets van Stier-maan, wat misschien in strijd lijkt met je zonneteken, maar in de kern wil je dat een select aantal je uitverkoren familie wordt, hoe langzaam je daar ook komt.

Tweeling

Intelligent | Geestig | Sluw
Echt cerebraal, een Tweelingenmaan verwerkt gevoelens door middel van woorden. Dit kan betekenen dat je een paar minuten nodig hebt om je geestige reactie bij elkaar te krijgen, omdat je slim wilt klinken zonder al te veel van je gevoelens te onthullen. Je neemt de tijd om beslissingen te nemen omdat je alle mogelijke uitkomsten afweegt – logisch en emotioneel – en omdat Gemini van het ene idee naar het andere springt. En de volgende. En de volgende.

Kanker

Empathisch | Verzorgen | Emotioneel
De Maan is thuis in Kreeft. Als je dit verzorgende teken in de rol van je maanteken hebt, betekent dit dat je een bovennatuurlijk verlangen hebt om voor alles en iedereen op je pad te zorgen. En laten we eerlijk zijn, de wereld heeft daar meer van nodig. Maar iemand met zo’n verzorgd interieur moet er ook aan denken om goed voor zichzelf te zorgen. Een warm bad en een beetje tijd alleen hebben nooit iemand kwaad gedaan.

Leeuw

Uitgestrekt | Trouw | conflicterend
Trots en zelfverzekerd, een Leo Moon-teken kan moeilijk te negeren zijn. Je bent super meelevend en expressief van binnen, maar hoe gaat het met je aan de buitenkant? Je zou iemand kunnen zijn die anderen weerspiegelt in hun acties, emoties en zelfs gebaren. Omdat Leeuw wordt geregeerd door de vurige zon, kan een maan in Leeuw een beetje duwen en trekken tussen hun innerlijke en uiterlijke leven verwachten. Zorg ervoor dat u uw eigen energie beschermt.

Maagd

Praktisch | Betrouwbaar | Perfectionist

Van nature nieuwsgierig, een Maagd Maan zit vol wijsheid. Maagden zijn analytisch van aard. Ze zijn ook zeer eigenwijs en superethisch. Maagd Manen hebben meestal veel rust nodig, omdat je je meer dan een beetje zorgen maakt. Je hebt echter ook de neiging om je eigenschappen naar buiten te richten, omdat je behoorlijk toegewijd bent aan service en je graag behulpzaam bent, dus je hebt allerlei soorten advies te bieden, of je nu gevraagd wordt of niet.

Weegschaal

Diplomatiek | Besluiteloos | Idealistisch

Natuurlijke bemiddelaars, Weegschaal Manen zijn het gelukkigst om de vrede te bewaren. Een die-hard romanticus, liefde is alles wat je nodig hebt. Je zou zelfs zo ver kunnen gaan om een ​​romance te beginnen terwijl je nog bij een andere betrokken bent. Je houdt ervan om meegesleept te worden en bent meer dan bedreven in het bewaren van de vrede, dus je zult er goed aan doen om tussen relaties te bewegen totdat je die ene vindt.

Schorpioen

Krachtig | Magnetisch | Koppig
Schorpioen staat bekend om zijn intensiteit met een hoog octaangehalte. Met dit waterteken als je maan heb je de neiging om vluchtige emoties te hebben en kun je kwetsbaar zijn voor het absorberen van de emoties en stemmingen van anderen. Grenzen moeten worden gerespecteerd in je relaties en negatieve vibes moeten worden vermeden. Je wateren hebben diepe gronden, Schorpioen. Je deelt je begraven waarheden met slechts een paar uitverkoren zielen, dus je hebt de neiging om diepe persoonlijke connecties te verlangen. Je straalt betrouwbaarheid uit omdat anderen zien hoe belangrijk je geheimen voor je zijn.

Boogschutter

Optimistisch | Eenvoudig | Oppervlakkig
Een vuurteken, Boogschutter wordt gekenmerkt door brutale nieuwsgierigheid en oordeel. Verzakken als je maanteken betekent dat je niet veel andere keus hebt dan eerlijk te zijn en een aantal interessante gesprekken op te roepen. Reizen, intellectuele expansie en filosofie zijn belangrijke onderwerpen voor jou. Zorg ervoor dat je blijft luisteren nadat je het ijs hebt gebroken.

Steenbok

Gereserveerd | Gedisciplineerd | Fatalistisch
Steenbokken staan ​​bekend om hun harde werk en zakelijk inzicht, maar onder invloed van de maan betekent dat ook dat je je emoties behoorlijk serieus kunt nemen. Succes op de lange termijn is alles voor u, in elke samenwerking, of het nu gaat om zaken, romantiek of vriendschap. Je bent niet supergevoelig maar je neemt je gevoelens, als je ze voelt, wel als een belangrijk signaal.

Waterman

Inventief | Onafhankelijk | Onvoorspelbaar

Het meest humanitaire teken, Waterman wil het juiste doen, zelfs als dat betekent dat je het grotere goed boven je eigen behoeften plaatst. Dit kan betekenen dat je meer vanuit waarden reageert in plaats van vanuit emoties. Als maanteken kan je vermogen om los te komen ook betekenen dat je meer cerebraal dan emotioneel kunt zijn – je begrijpt niet waarom piepgeluiden hun schizz moeten verliezen om een ​​punt te bewijzen.

Vissen

Idealistisch | Intuïtief | Onduidelijk
Ben je in je eigen wereld altijd als een beetje uit de lucht gegrepen en dromerig? Een Vissenmaan is eigenlijk best gevoelig en empathisch. En magnetisch. Als maanteken ben je zelden veroordelend. Je zult adviseren als iemand om je intuïtie vraagt ​​en je zult bekend staan ​​om je buitenaardse creativiteit en vrijgevigheid. Diep spiritueel, worden Vissenmanen vaak beschreven als oude zielen en hebben ze veel antwoorden op vragen die nog niet eens zijn gesteld.

Over onze bijdrager

Jenny Latreille woont in Noord-Ontario, waar de maan vaak veel dichterbij lijkt dan hij is. Gepreoccupeerd met eten, cultuur, de sterren en kunst, brengt ze veel tijd door in de natuur en in haar keuken, waar ze zoekt naar manieren om alles te combineren – en soms werkt het. Ze woont in een stedelijke jungle met een roedel katten die bekend staat als ‘The Adorables’.

Recent Posts