Wat de volle maan in Tweelingen voor jou betekent“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer je >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Outside+.

De volle Maan in Tweelingen is de laatste volle Maan van 2022 en gelukkig ook de minst emotionele. Het is een kans om je geest en jezelf open te stellen voor nieuwe vibraties die beloven het komende jaar verandering in te luiden. Het is ook een moment om terug te blikken op het afgelopen jaar.

Wat de volle maan in Tweelingen voor jou betekent

Gemini wordt geregeerd door Mercurius en lucht en is het teken van de altijd nieuwsgierige tweeling. Deze energie vertegenwoordigt de dualiteit van het universum dat in ieder van ons aanwezig is. Als je ooit twee emoties tegelijk hebt gevoeld of je in twee richtingen hebt gevoeld, belichaamde je de energie van Tweelingen. Het is het resultaat van bitterzoete herinneringen, aarzelende meningen en besluiteloosheid.

Tweelingen herinnert ons eraan dat we complexe wezens zijn en dat niet alles in deze wereld zwart of wit is. Er zijn grijstinten waar niets duidelijk is. In deze energie van onzekerheid kunnen we echter magie en eindeloze mogelijkheden vinden.

Tweelingen is een van de meest sociale tekens van de dierenriem. Het inspireert ons om vrijelijk energie uit te wisselen met anderen. Deze volle Maan in Tweelingen is feestelijk en stelt ons in staat om alle emotionele onrust van 2022 van ons af te schudden en de weg vrij te maken voor nieuwe, levendige energieën om het nieuwe jaar in te gaan.

Wat te overwegen tijdens deze volle maan in Tweelingen

Terwijl je met deze volle maan werkt, voel je waar je energie verdeeld is geraakt. Waar zegt je geest het ene, maar zegt je hart iets anders? Waar voel je je besluiteloos of onzeker in je beslissingen?

Deze volle maan is een tijd om te communiceren met zowel jezelf als anderen. Begin met te kijken hoe je twee verschillende standpunten die je misschien over hetzelfde hebt, met elkaar kunt verzoenen. Word je bewust van tegenstrijdige gedachten of emoties in jezelf. Als we onduidelijk zijn over wat we willen of hoe we ons willen voelen, kan het een uitdaging zijn om onze visies te manifesteren. Als je het gevoel hebt dat je heen en weer wordt geslingerd tussen energieën, kan deze volle maan je helpen een pad te kiezen en dit vol vertrouwen het nieuwe jaar in te gaan.

Dit is ook een tijd om te kijken hoe je te rigide bent geworden in je mening. De energie van Tweelingen kan ons verdelen. Een van de lage kanten van deze vibratie is extreme verdeeldheid, waarbij twee partijen onmogelijk rekening kunnen houden met elkaars perspectief. We zien deze energie opduiken in de politiek, maar het kan ook opduiken tijdens een familiediner.

Erken op deze volle maan waar je overdreven gehecht bent geraakt aan je meningen, emoties of perspectieven. Hoe kun je je afstemmen op de veranderlijke aard van Tweelingen om flexibeler te worden in je energie? U hoeft niet onmiddellijk toe te geven aan de gedachten of ideeën van iemand anders, maar het kan een zeer verenigende ervaring zijn om op zijn minst te overwegen waar zij de informatie kunnen hebben die u mist.

Onthoud dat Tweelingen de energie van dualiteit is, waarbij beide partijen op zoek zijn naar een stukje van zichzelf in een ander. Net zoals in het yin en yang-beeld, heeft de yin altijd een druppel yang, en vice versa herinnert Gemini ons eraan dat elke kant het potentieel heeft om een ​​andere tegengestelde kracht te bevatten. Voel hoe dit idee je kan helpen je bewustzijn te openen voor tegenstrijdige perspectieven. De volle maan van Tweelingen herinnert ons eraan dat de wereld vol informatie en kennis is die we nog moeten ervaren.

Wanneer we ons openstellen voor nieuwe energieën, kunnen we ons in het begin verward voelen, en dat is oké. Het is beter verward te zijn dan te gehecht te zijn aan onze standpunten. We willen uiteindelijk nieuwe kennis in onze energie integreren, zodat we de nodige veranderingen kunnen aanbrengen om onze visies te manifesteren.

De energie van Tweelingen probeert eerst onze gehechtheid aan perspectieven te doorbreken en ons vervolgens te helpen nieuwe informatie te integreren om uitgebreide gezichtspunten te vormen. Zodra we overdreven gehecht raken aan die gezichtspunten, begint de cyclus opnieuw. Door deze cycli van nieuwe informatie hebben we kansen om verandering in onze emoties, energie en levens te creëren.

Voel tijdens deze laatste volle maan van het jaar waar je klaar bent om verandering te creëren. Wat vraagt ​​er om verschoven te worden in je leven of energie? Wat is klaar om los te komen van oude denkpatronen? Tweelingen hebben het vermogen om ons leven razendsnel te veranderen. Deze energie brengt snel nieuwe informatie in ons leven.

Zorg ervoor dat je je energie aardt op deze volle Maan zodat je je stabiel voelt in je trilling om informatie te ontvangen. Sta je bewustzijn toe om te verruimen terwijl je interactie hebt met de wereld om je heen en energie uitwisselt met verschillende mensen. Laat je in de war brengen en vraag je af welke lessen je nog moet leren. Je hebt misschien nooit alle sleutels tot het universum in handen, maar gelukkig zijn er mensen die bereid zijn hun kennis te delen en je te helpen uitbreiden. Wees dankbaar en sta open voor elke energie waarmee je in contact komt met deze volle Maan en laat het je helpen te evolueren.

De volle maan in Tweelingen en de zon in Boogschutter

Op deze volle maan werken we met de energieën van zowel Tweelingen als Boogschutter. Omdat de maan en de zon tegenover elkaar staan, kunnen we de volledige verlichting van beide tekens in onze energetische lichamen zien. We kunnen voelen waar we op één lijn liggen met de lage kant van Tweelingen en waar we de lagere vibraties van Boogschutter belichamen. We kunnen deze dan loslaten of verschuiven en afstemmen op de hogere vibraties van beide tekens, ze samenvoegen om de hoogste kwaliteiten van beide tekens aan te nemen.

Zowel Tweelingen als Boogschutter houden zich bezig met de mysteries van het leven en hoe we ze begrijpen. Tweeling ziet de details, terwijl Boogschutter het grotere geheel in overweging neemt. Samen hebben ze een weids uitzicht met kennis van de fijne kneepjes van het geheel.

Tweelingen bezet het Derde Huis van communicatie, terwijl Boogschutter het Negende Huis van waarheid en kennis bezet. Samen vormen ze de as van de geest. Wanneer je met deze energieën werkt, kun je de basis begrijpen van hoe je geest werkt, hoe je nieuwe informatie benadert en hoe je deze verwerkt. Omarm je nieuwe ideeën met gemak, of bedreigen ze je realiteitszin en geven ze je een defensief gevoel? Houd je vast aan verhalen om je te troosten of verander je gemakkelijk de verhalen die je jezelf vertelt en verwelkom je het onbekende? Denk je verder in lineaire termen, of begrijp je de onderlinge samenhang van alles?

Dit zijn de vragen van de Tweeling/Boogschutter-as en deze volle Maan. Terwijl je met deze energie-as werkt, geniet je van het proces van begrijpen hoe je denkt en hoe je omgaat met informatie. Vergeet niet om het niet persoonlijk op te vatten. Wees in plaats daarvan een waarnemer van je geest en energie. Het is allemaal informatie, en deze volle maan herinnert ons eraan dat informatie krachtig is. Van alle tegengestelde tekens lijken Boogschutter en Tweelingen het meest op elkaar. Ze zijn allebei op zoek naar de waarheid, ze volgen allebei hun nieuwsgierigheid en ze zullen allebei voor niets terugdeinzen om kennis op te doen.

Ook leren ze ons allebei om ons oordeel op te schorten en in elke situatie een open geest te houden. Tweelingen moedigt ons aan om ons op de details te concentreren en onderscheid te maken tussen energieën, mensen en plaatsen. Gemini helpt ons alle informatie te begrijpen die we nodig hebben om het grotere plaatje van de wereld te begrijpen. Het helpt ons de rationaliteit van de linkerhersenhelft te analyseren en te gebruiken om beslissingen te nemen, conclusies te trekken en te beslissen vanuit welk gezichtspunt we de wereld bekijken. De energie van Tweelingen helpt onze gedachten snel te bewegen terwijl we ons intellect gebruiken om door rede en logica door de wereld te navigeren. Het helpt ons vragen te stellen en aandacht te schenken aan de belangrijke details van het leven. Het helpt ons ook nieuwsgierig en geïnspireerd te blijven om meer te weten te komen over onze wereld en alle informatie die deze bevat.

Zon in Boogschutter leeft daarentegen in het grote geheel. Deze energie helpt ons alles te zien als één grote reeks onderling verbonden stippen. Boogschutter is uitgelijnd met de rechterkant van de hersenen, die liever vertrouwt op gevoel en intuïtie dan op logica. Boogschutter helpt ons de diepere betekenis van het leven te voelen, ons te concentreren op de horizon en soms de details te missen. Wanneer we ons afstemmen op deze energie, zien we de wereld als een constante draad van verweven en verstrengelde energieën die klaar zijn om ontdekt te worden.

Zowel Boogschutter als Tweelingen hebben elkaar nodig. Om op één lijn te komen met deze beide energieën, moeten we onze logische kanten omarmen, die op zoek zijn naar details om onderscheid te maken tussen uitersten. We moeten ons ook afstemmen op onze intuïtieve aard, die de onderlinge verbondenheid van alles omarmt.

Deze volle maan in Tweelingen is een tijd voor ons om de details van het leven te waarderen terwijl we aan het grotere geheel werken. Het is een tijd om te begrijpen hoe je het leven zowel op micro- als op macroniveau kunt beheren. Dromen en visioenen vereisen zowel logica als intuïtieve begeleiding. Ze hebben takenlijsten en stappen nodig, samen met dagdromen en serendipiteit. Om onze dromen te manifesteren, moeten we hun fijne kneepjes begrijpen. Om richting en betekenis te geven aan die fijne kneepjes, moeten we het grotere geheel begrijpen. Deze volle maan geeft ons de mogelijkheid om zowel de kleine dingen als de betekenis ervan te vinden.

Afstemming met hun hogere vibraties vereist een open geest, een bereidheid om verder te gaan dan onze huidige waarnemingen, en dankbaarheid voor alle stippen die verbinding maken om ons leven te vormen. Een deel van het samensmelten en werken met de energieën van Boogschutter en Tweelingen is het loslaten van hun lage kanten. Voor Gemini lijkt dit op deling. Het doet zich voor wanneer we ons afsluiten voor de perspectieven van andere mensen of vragen stellen om te bewijzen dat iemand ongelijk heeft. De lage kant van Tweelingen verschijnt wanneer we de waarheid van een ander overschaduwen en erover praten om onze eigen kennis te tonen. We vergeten te luisteren en we vergeten te leren. Deze schaduwkant kan opduiken wanneer we ons ongemakkelijk, bedreigd of bang voelen om de verhalen die we onszelf vertellen te verliezen.

Boogschutter heeft een vergelijkbare lage kant die naar voren komt als zelfingenomenheid en arrogantie. In plaats van te onthouden dat iedereen iets te leren heeft, gaan we ervan uit dat we de antwoorden hebben. We sluiten ons af voor mensen en doen alsof we het beter weten door onze ervaringen.

Als je merkt dat je je aanpast aan deze lage kanten, voer dan een gesprek met iemand en stel jezelf open voor hun perspectief. Besteed meer tijd aan luisteren dan aan praten. Als je voelt dat je defensief wordt, haal dan diep adem en leun meer naar binnen. Vraag jezelf af waar je je tegen verzet. Aan welk verhaal ben je gehecht dat verstrooid kan raken? Welk perspectief wordt uitgedaagd en moet het worden uitgedaagd?

Jouw uitnodiging

Laat deze volle maan elke behoefte los om correct te zijn. Accepteer dat je energie voortdurend evolueert en groeit. Niemand heeft alle antwoorden, en dat maakt deel uit van de schoonheid van mens zijn. Sluit je aan bij de hoge kanten van Tweelingen en Boogschutter om een ​​nieuw verhaal te weven – een verhaal dat veranderingen in perceptie mogelijk maakt en nieuwe informatie omarmt. Zie ons allemaal als onderling verbonden energieën. De hoogste samensmelting van deze energieën leert ons dat er geen jij of ik is. Er is alleen wij.

Wanneer we beide hoge kanten omarmen, krijgen we richting met een grotere visie. We begrijpen de details van wat nodig is om onze intenties te creëren en begrijpen de cruciale rol van andere mensen om ons te helpen. We nemen beslissingen met vertrouwen omdat we weten waar we naartoe gaan en welke informatie we nodig hebben om daar te komen. Zelfs als we niet alle antwoorden voor de reis hebben, vertrouwen we erop dat als we onze geest openstellen voor de mensen om ons heen, de boodschappen die we nodig hebben ons precies op het juiste moment zullen bereiken. We zien de serendipiteit van de wereld en eren onze plaats in de puzzel van het leven, wetende dat we verbonden zijn met alles wat we nodig hebben om onze dromen te creëren.

Lees meer over de volle maan in Tweelingen, inclusief aanvullende astrologische inzichten en dagboekprompts, in het Gemini Full Moon Workbook, waaruit het bovenstaande is overgenomen.

Over onze bijdrager

Jill Wintersteen is de oprichter van Spirit Daughter, een lifestyle-merk dat zich toelegt op het helpen van u om uw beste leven te leiden door de energie van het universum te begrijpen. Ze schrijft ook werkboeken over elke volle maan en andere astrologische gebeurtenissen. Volg haar op Instagram @spiritdaughter.

Recent Posts