Wat de Volle Maan en Maansverduistering in Stier voor jou betekenen“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer u >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Buiten+.

Deze november brengt ons de kracht en schoonheid van een totale maansverduistering. Maansverduisteringen zijn supergeladen volle manen die optreden in combinatie met een zonsverduistering. Deze zonsverduistering, die plaatsvindt op 8 november 2022, is verbonden met de magie van de recente zonsverduistering van Schorpioen die plaatsvond op 25 oktober 2022. Het maakt deel uit van een reeks van zeven verduisteringen die vanaf november plaatsvinden op de as van Stier en Schorpioen 2021 tot oktober 2023.

Je hebt misschien het gevoel dat dingen die je hebt ontdekt tijdens het vorige eclipsseizoen dat in mei van dit jaar plaatsvond, weer naar boven komen voor afsluiting, voltooiing en integratie.

Wat verduisteringen betekenen in de astrologie

Verduisteringen betekenen belangrijke perioden van verandering en transformatie. Deze verschuivingen vinden echter niet allemaal tegelijk plaats. Ze kunnen beginnen of doorgaan met een zonsverduistering, maar hun werk gaat door gedurende de periode dat verduisteringen plaatsvinden in dezelfde reeks tekens. Dit betekent dat wat er tijdens en rond deze eclips gebeurt, in de lente zal doorgaan, wanneer we weer een eclipsseizoen hebben op de Stier- en Schorpioen-as.

Terwijl een zonsverduistering het portaal opent voor een nieuw begin en verandering, onthult een maansverduistering energieën die ons helpen een reis te voltooien of onze koers op de een of andere manier te veranderen. Maansverduisteringen zijn ook veel emotioneler geladen in vergelijking met een zonsverduistering, omdat ze vrouwelijker van aard zijn en het emotionele lichaam in grotere mate beïnvloeden. Een totale maansverduistering, zoals die we in november hebben, heeft nog meer invloed op ons, omdat het een volledige conjunctie tussen de maan, de zon en de maanknopen vertegenwoordigt.

Een maansverduistering is een kans om een ​​significante verandering in je leven teweeg te brengen. Deze verandering kan abrupt plaatsvinden, omdat maansverduisteringen de neiging hebben om informatie uit het niets naar je toe te brengen. Het kan zijn dat u zich verrast of zelfs overrompeld voelt door sommige dingen die u over anderen en uzelf leert tijdens een maansverduistering. Niet al deze informatie is negatief. Een deel ervan is positief en kan je zelfs inspiratie brengen, samen met aanmoediging om je leven te veranderen. Natuurlijk zal een deel van de informatie die je ervaart in eerste instantie negatief en schokkend aanvoelen. Na enige tijd zal het positieve en noodzakelijke veranderingen in je leven brengen.

Je moet bereid zijn de tijd te nemen om alle informatie die op je pad komt te verwerken en er ruimte voor te houden. Maansverduisteringen, zoals volle manen, zijn onthullend. Ze onthullen de waarheid op een vaak dramatische manier en laten je dingen leren die je levensloop veranderen. Het is belangrijk om te accepteren wat er tijdens een maansverduistering wordt onthuld. Tegen deze kennis kun je niet vechten. Je kunt het alleen maar in je opnemen en jezelf afvragen wat de hoogste manifestatie is die je met deze energie kunt creëren.

Zelfs als je ongewenst nieuws of onverwachte gebeurtenissen te horen krijgt, weet dan dat dit de manier van het Universum is om je een omweg in het leven te geven die uiteindelijk de beste manier van handelen voor je evolutie zal zijn. Stel jezelf open voor de informatie die beschikbaar is over een zonsverduistering en vertrouw erop dat dit in je leven komt op het exacte moment dat je het nodig hebt.

Het is ook belangrijk om te begrijpen dat een maansverduistering plaatsvindt om je vooruit te helpen. Het is een energetische duw vanuit de kosmos om je uit stilstaande energieën en oude patronen te halen. Soms kan deze voorwaartse beweging je zenuwstelsel verstoren, en in het begin kun je er zelfs weerstand tegen bieden. Er is geen beweging achteruit op de maansverduistering, er is alleen een pad vooruit. Als je probeert vast te houden aan energieën die je evolutie niet langer dienen, zul je alleen maar worden geconfronteerd met frustratie en verkeerde afstemming.

Als de maansverduistering iets in je leven onthult dat moet worden vrijgegeven, kun je het beste de minst dramatische manier vinden om verder te gaan. De maansverduistering en de maand die erop volgt, zijn een kans om je los te maken van energieën, emoties en zelfs mensen die je evolutie niet dienen. Deze veranderingen kunnen eng en ongemakkelijk aanvoelen, maar als je eenmaal de brug bent overgestoken naar een andere manier van zijn, zul je het gevoel hebben dat je door een muur bent gebroken die tussen jou en je hoogste visioenen is gebouwd. Verduisteringen zijn het moment om de barrières te doorbreken, in welke vorm dan ook, die je ervan weerhouden je potentieel te bereiken.

De emotionele aard van een maansverduistering kan vaak een emotionele instorting veroorzaken als je door deze energieën heen breekt. Houd ruimte voor jezelf en geef jezelf de tijd om de informatie die tijdens de zonsverduistering is onthuld te verwerken. Overhaast op dit moment geen beslissingen, maar laat de energie liever tot rust komen en maak dan alle bewegingen die nodig zijn om je vooruit te stuwen. Geniet van deze zonsverduistering en weet dat het een speciale tijd in het jaar en in je leven is om de veranderingen aan te brengen die nodig zijn om je energie en potentieel te bereiken. Stel jezelf open voor de informatie en energie die voor jou beschikbaar is en weet dat het Universum er altijd is om jou en je reis te ondersteunen. Vertrouw op je pad en vertrouw op het pad van deze zonsverduistering.

Maansverduistering en volle maan in Stier

Totale maansverduisteringen kunnen energetisch en emotioneel intens aanvoelen. We nemen altijd nota van deze speciale manen en kunnen ervoor kiezen om met energie te worstelen of het aan te wenden om ons leven te veranderen. Gelukkig voelt een maansverduistering in Stier vrediger aan voor het zenuwstelsel dan sommige andere energieën. Het is een rustige onderbreking in de zee van emoties die het Schorpioenseizoen met zich meebrengt.

Deze zonsverduistering heeft een grote kracht, maar zal minder schokkend aanvoelen dan de maansverduistering die afgelopen mei plaatsvond. Stier helpt deze immense energie te aarden en biedt de perfecte basis om de onthullingen die deze zonsverduistering met zich mee zal brengen te integreren en te verwerken. Stier is het teken van stilte. Het herinnert ons eraan om contact te maken met Moeder Aarde en ons vastgehouden, ondersteund en overvloedig te voelen. Het helpt onze innerlijke vrede te herstellen wanneer de wereld ons een curvebal heeft toegeworpen, en het helpt ons onze innerlijke veerkracht te voelen in het aangezicht van elke storm.

Stier is de energie om naar te kijken als het leven overweldigend, overprikkeld of gewoon te veel voelt. Het helpt je verbinding te maken met subtiele energieën van de natuur, zoals de zon op je gezicht, de bries op je wang en de grond onder je voeten om je centrum te voelen. Als de eclips-energie culmineert in Stier, voel je het je verzachten. Voel hoe het je vasthoudt en word een container voor de immense emoties die worden opgewekt door Schorpioen en het eclipsseizoen.

Jouw uitnodiging

Onthoud dat deze zonsverduistering de energieën voltooit die in gang zijn gezet tijdens de zonsverduistering in Stier afgelopen april. Laat het een zachte landingsplaats zijn voor je emotionele reis die de afgelopen zes maanden heeft plaatsgevonden. Misschien heb je een grote omwenteling in je leven meegemaakt, of misschien voel je dat er veranderingen opkomen. De zonsverduistering is een tijd om jezelf te centreren en je innerlijke stilte en kracht te voelen.

Deze maansverduistering is ook een genezingstijd. We hebben dit hele jaar de maanknopen op de as van Stier en Schorpioen gehad. In deze posities bieden ze ons de mogelijkheid om onze wonden, trauma en de daaruit voortvloeiende pijn duidelijk en eerlijk te zien. De South Node in Schorpioen werpt licht op hoe we onszelf misschien zelfs herhaaldelijk hertraumatiseren met dezelfde situaties. Het verlicht ook de onderbuik van de samenleving en brengt dingen aan het licht die we liever in het ongewisse laten. Er zijn echter geen dingen verborgen met de South Node in Schorpioen. Het komt allemaal aan het licht voor ons, als collectief, om te helen.

Met de Noordelijke Maansknoop in Stier wordt ons een pad voorwaarts getoond, weg van het door Schorpioen onthulde trauma. Deze zonsverduistering is een kans om weg te gaan van pijn en ontreddering. Het is een kans om je te concentreren op de eenvoud van het leven en het te gebruiken om te genezen.

Stier leert ons ons leven eenvoudiger te maken. In plaats van drama en complexe emoties ons bewustzijn te laten beheersen, dwingt Stier ons om het leven stap voor stap te nemen. Het is een vriendelijke herinnering om de eenvoudige antwoorden op de meest complexe onderwerpen van het leven te vinden. In plaats van te veel na te denken of te veel te analyseren, moedigt Stier ons aan om ons instinct te volgen en het niet in twijfel te trekken. Als we ongelukkig zijn in een relatie, is het tijd om te vertrekken. Als we willen reizen, is het tijd om het te boeken. Als we ons overweldigd voelen, is het tijd om te vertragen. Geen discussie erover – alleen duidelijke antwoorden zonder drama.

Voel hoe deze eenvoud deze zonsverduistering overneemt en laat het je wat rust brengen in elke chaos in je leven. Er zijn natuurlijk enkele levensbeslissingen die meer aandacht en aandacht vereisen. Stier moedigt ons aan om zelfs met deze de eenvoudigste aanpak te volgen. Als je een grote beslissing in je hoofd hebt deze zonsverduistering, ga dan ergens heen om je hoofd en je hart leeg te maken. Ga onder een boom zitten, staar naar de oceaan of maak een wandeling. Als je in een stedelijk gebied woont, ga dan weg van de prikkels van kunstlicht en geluid. Ga onder de sterren zitten terwijl het licht van de maan je stilte brengt. Vind in deze stilte de antwoorden die je zoekt. Vertrouw er dan op dat de eenvoudigste oplossing de juiste is.

Zoals alle eclipsen, zal het wat intense energie en emoties met zich meebrengen. Zoek vrede en energetische kalmte. Daag jezelf uit om contact te maken met je energie, je lichaam te aarden en weg te blijven van elk drama. Laat je hart genezen, en als een pad je aanspreekt, volg het dan. Niet alle transformatie hoeft dramatisch te zijn en vol gecompliceerde emoties. Deze zonsverduistering is je kans om oude patronen te transformeren en te verschuiven naar nieuwe die je in staat stellen te helen. Het is je kans om gewoon los te laten. Niet omdat er een belangrijke gebeurtenis heeft plaatsgevonden, iemand je dwingt of je het gevoel hebt dat je geen keus hebt. Het is een kans om energieën los te laten die je niet langer dienen zonder strijd of inspanning. Laat de manier waarop een bloemblaadje van een bloem valt los, want het is tijd. Voel de eenvoud van deze zonsverduistering en laat het je leven verschuiven van chaos naar harmonie terwijl je thuiskomt bij jezelf.

Lees meer over de volle maan en maansverduistering, inclusief aanvullende astrologische inzichten en dagboekaanwijzingen, in het Taurus Lunar Eclipse Workbook, waaruit het bovenstaande is overgenomen.

Over onze bijdrager

Jill Wintersteen is de oprichter van Spirit Daughter, een lifestyle-merk dat zich inzet om je te helpen je beste leven te leiden door de energie van het universum te begrijpen. Ze schrijft ook werkboeken over elke volle maan en andere astrologische gebeurtenissen. Volg haar op Instagram @spiritdaughter.

Recent Posts