Wat de Nieuwe Maan in Weegschaal voor jou betekent“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer u >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Buiten+.

De nieuwe maan in Weegschaal op 25 september 2022 is een kans om je relationele ruimte te definiëren. Het is een tijd om naar al je relaties te kijken en te beslissen of ze je dienen of dat ze wat moeten worden aangepast. Voordat we echter naar een van je partnerschappen kijken, is het belangrijk om balans in je eigen energie te cultiveren.

Wat Weegschaal-energie betekent

Elke astrologische energie is een evolutie van de vorige. Het seizoen van de Maagd heeft ons geleerd onze onvolkomenheden te accepteren en de waarde van onze eigenwaarde te begrijpen. Weegschaalseizoen bouwt voort op deze energieën en probeert deze uit te breiden naar onze partnerschappen. Zodra we onze eigen onvolkomenheden kunnen accepteren, zijn we in een positie om de onvolkomenheden van andere mensen te accepteren. Als we onze ware eigenwaarde kennen, kunnen we ook beter standhouden in conflicten en een vreedzame oplossing vinden die onze integriteit bewaart.

Dit seizoen is uiteindelijk een kans om naar de relaties in je leven te kijken en ze op een nieuw niveau te begrijpen. Het is een tijd om je af te vragen welke je dienen en welke je beperken. Relaties kunnen ingewikkeld en rommelig zijn, maar ze kunnen je ook in een energetische vibratie brengen die je alleen niet zou kunnen bereiken. Als je frequenties samenvoegt met een andere persoon, heb je de mogelijkheid om je bewustzijn te verhogen. Je geest opent zich op nieuwe manieren, waardoor je de wereld helderder en vrediger kunt zien.

Niet alle relaties worden echter op dezelfde manier gemaakt. Weegschaal leert ons te kijken naar en onze verwachtingen van de mensen in ons leven bij te stellen. Dit seizoen is het moment om te begrijpen hoe verschillende partnerschappen u dienen en uzelf af te vragen of u te veel of te weinig van hen verwacht. Wanneer we de juiste reeks verwachtingen hebben afgestemd op een relatie, voelt geen van beide partijen zich teleurgesteld of schuldig. Iedereen zit op dezelfde lijn over hoe ze voor elkaar opkomen en wat er in bepaalde situaties van hen kan worden verwacht.

Als je dit seizoen doorloopt, denk dan aan de mensen in je leven. Vraag jezelf af wat redelijk is om van hen te verwachten. Kijk hoe sommige mensen alleen op bepaalde manieren voor u kunnen verschijnen. Misschien wil je meer van ze, maar om talloze redenen kunnen ze je misschien niet geven wat je vraagt. Andere mensen willen misschien voor u verschijnen in een grotere hoedanigheid dan u nodig heeft of wilt. Het is belangrijk om deze relaties ook te herkennen en grenzen te stellen zodat je je uiteindelijk niet schuldig of verplicht voelt om de geschenken te ontvangen die ze aanbieden.

Dan zijn er je meest intieme relaties, die het vermogen hebben om spiegels in je leven te worden. Ze kunnen je sterke en zwakke punten weerspiegelen en je helpen om te groeien naar verschillende versies van jezelf. Deze partnerschappen vereisen een open geest en een bereidheid van uw kant om toe te geven wanneer u het bij het verkeerde eind hebt.

Weegschaal is het samensmelten van tegenstellingen. Deze energie wordt weergegeven door de schalen en betekent een evenwichtspunt dat kan worden bereikt wanneer twee helften heel worden. In wezen herinnert deze energie ons eraan dat twee tegengestelde krachten tegelijkertijd samen kunnen bestaan. Geen van beide is goed of fout. Integendeel, beide zijn noodzakelijke energieën die nodig zijn om uiteindelijk evenwicht te creëren. Wanneer we deze energie toepassen op relaties, zien we hoe de beste partners degenen zijn die ons uitdagen. Zij zijn degenen die ons tegengestelde gezichtspunten brengen en ons vragen om verder te denken dan onze eigen set van percepties, vooroordelen en veronderstellingen. Om in een gezonde relatie van welke aard dan ook te zijn, is een zekere flexibiliteit vereist.

Gezonde relaties hebben het potentieel om ons bewustzijn te verhogen, en deze verheffing wordt bereikt door open, eerlijke en soms zelfs ongemakkelijke communicatie. Het wordt ook bereikt door onze gebreken te zien en bereid te zijn het werk te doen om onszelf te genezen. Door onszelf te helen en te accepteren, kunnen we onze bewuste geest aanpassen aan wat anderen kunnen zien. Weegschaal brengt ons de tools om onze energie te centreren en open te staan ​​voor de mensen om ons heen.

Wat te verwachten tijdens de nieuwe maan in Weegschaal

Deze nieuwe maan heeft de neiging om veel emoties en gedachten naar voren te brengen. Het kan zijn dat op dit moment problemen in uw relaties vanzelf naar boven komen. Als een luchtteken beroert Weegschaal het mentale rijk, en je kunt merken dat je te veel nadenkt of je overweldigd voelt. Het is belangrijk om de tijd te nemen om je energie te aarden en tot rust te komen voordat je nadenkt over je relaties. Pak alle problemen aan, vooral die met drama, nadat je je in je eigen energie hebt gevestigd.

Als je klaar bent om mensen en samenwerkingsverbanden je aandacht te geven, vraag jezelf dan eerst af of ze balans nodig hebben. Geven beide partijen evenveel? Heeft iemand het gevoel dat hij te veel bijdraagt? Kijk ook of er sprake is van codependentie of drama. Heb je deze persoon nodig om jou nodig te hebben? Of is er sprake van manipulatie door een van de partijen? Als een relatie aanvoelt als een achtbaanrit, is deze misschien niet duurzaam.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat je schaduwen en triggers vaak voorkomen in relaties. Onze schaduwen maken deel uit van het onderbewuste. Ze houden onopgeloste en onverwerkte emoties vast. Ze worden vaak gevormd in de kindertijd door interacties met onze verzorgers. We kunnen veel onderdrukte emoties en zelfs herinneringen in onze schaduw houden. Wanneer we een partnerschap hebben, hebben die emoties en herinneringen de neiging om naar boven te komen wanneer we het het minst verwachten en problemen creëren precies zodat we ze kunnen oplossen.

Als je tijdens de nieuwe maan in Weegschaal in vergelijkbare situaties met verschillende mensen komt te staan, beschouw het dan als een aanwijzing dat je onderbewuste schaduwen die relaties creëren, zodat je de kans hebt om de problemen voor eens en voor altijd op te lossen. Onze schaduwen willen genezen en geïntegreerd worden in de bewuste geest. De enige manier om dit te doen is door ze te accepteren, ze te begrijpen en te proberen de onderliggende emoties op te lossen.

Onze triggers zijn misschien wel de grootste aanwijzing dat onze schaduwen aan het werk zijn. Als je merkt dat je erg emotioneel wordt als reactie op de acties van je partner, ontdek je misschien een schaduw als de emotie niet helemaal overeenkomt met de situatie. Het lijkt een overdreven reactie, maar het is echt je schaduw die om aandacht vraagt. Als je merkt dat dit gebeurt in relaties, geef jezelf dan wat aandacht, schrijf een dagboek en ga naar de kern van de emoties.

Hoe navigeer je door de energie van de nieuwe maan

Op de nieuwe maan wordt de sluier tussen het onderbewuste en het bewuste neergelaten, waardoor je schaduwen duidelijker worden. Misschien merk je dat je op dit moment gemakkelijker getriggerd wordt. Je zou ook de intensiteit van deze nieuwe maan in Weegschaal kunnen vinden, waardoor je je gevoelens op anderen projecteert. U kunt intense woede of verdriet voelen. In plaats van met je emoties om te gaan, zou je je partner ervan kunnen beschuldigen zich zo te voelen. Je ziet je emoties in een ander, zelfs als ze niet echt bij de ander voorkomen.

Besteed aandacht aan je triggers. Vraag jezelf af hoe je erop wilt reageren en welke relatie je wilt met je schaduwen. Hoe meer je ze begrijpt en accepteert, hoe minder macht ze over jou en je relaties hebben.

Op de nieuwe maan in Weegschaal is het het beste om intenties te creëren rond je innerlijke harmonie en hoe je deze kunt behouden. U kunt ook visies op relaties en partnerschappen creëren die uw pad ondersteunen en u helpen in balans te blijven. Vraag het Universum om je mensen en projecten te brengen die je ontmoeten waar je nu bent. Hoe zouden deze perfecte matches eruitzien? Bovendien, hoe kunnen ze je helpen groeien naar je grootste potentieel?

Sta open voor het ontvangen van wat je de komende maanden nodig hebt, ook als het onverwachts is. Stel je het leven voor dat je wilt leiden en vraag het universum om de juiste mensen en partners te brengen om het allemaal mogelijk te maken.

Het is ook belangrijk om te kijken naar je relatie met je intenties deze nieuwe maan. Heb je een gezonde samenwerking met hen? Als je niet het gevoel hebt dat je bedoelingen mogelijk zijn, zullen ze nooit plaatsvinden. Misschien wil je ze in je leven, maar als je niet in hen en jezelf gelooft, zullen ze zich niet manifesteren. En als ze gewoon iets zijn dat je op de nieuwe maan doet, zullen ze zich niet manifesteren. Je moet er ruimte voor houden in je leven en de visie dat ze zich voordoen. Het is niet voldoende om ze alleen op te schrijven. Je moet ze elke dag belichamen en vooruitgaan en weten dat ze al plaatsvinden.

Maak je hoofd leeg en stel je je toekomstige leven voor. Dit kan een maand, zes maanden, een jaar of vijf jaar in de toekomst zijn. Laat deze scène zich afspelen als een film, met jou als toeschouwer. In deze scène is alles wat je wilt bellen al van jou. Stel je voor dat je een gevoel van vrede met je leven voelt. Zie een dag zich voor je afspelen. Waar ben je? Met wie ben je? Hoe ziet de ruimte eruit? Hoe voel je je? Wees hier zo gedetailleerd mogelijk. Zie en voel elk detail van deze visie. Maak je geen zorgen over hoe je daar komt of de lijst met taken die nodig zijn om je doelen te bereiken. Concentreer je gewoon op het gevoel dat je je droom al leeft. Weet met elk grammetje van je wezen dat het al waar is – het bestaat al voor jou. Weet ook dat je intuïtie, niet je logica, je naar deze droom zal leiden.

Besteed tijd aan het cultiveren van een gevoel van vrede en rust in jezelf tijdens deze nieuwe maan. Omring jezelf met schoonheid, maak contact met de natuur en vind manieren om je energie te regelen. Gebruik yoga- en meditatieoefeningen om je te helpen je gevoel van vrede te vinden.

Let goed op je ademhaling. Dit is de eerste plaats om je zenuwstelsel, geest en lichaam te kalmeren. Als je je op enig moment uit balans voelt, sluit dan even je ogen en concentreer je op je ademhaling om je innerlijke rust te herstellen. Doe er alles aan om het soepel, evenwichtig en vrij te houden. Hoe meer vrede je in jezelf hebt, hoe dieper je de gaven van deze nieuwe maan zult benutten.

Leer meer over de nieuwe maan in Weegschaal – inclusief dagboekaanwijzingen, inzichten voor je teken en een yogabeoefening – in het Weegschaalseizoen + werkboek nieuwe maan, waaruit het bovenstaande is overgenomen.

Over onze bijdrager

Jill Wintersteen is de oprichter van Spirit Daughter, een lifestyle-merk dat zich inzet om je te helpen je beste leven te leiden door de energie van het universum te begrijpen. Ze schrijft ook werkboeken over elke nieuwe en volle maan en over andere astrologische gebeurtenissen. Volg haar op Instagram @spiritdaughter.

Recent Posts