Wat de nieuwe maan in Waterman voor u betekent“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer je >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Outside+.

Elke maand baant de maan haar weg rond de aarde, waarbij ze de verlichting van de zon op haar verschuift terwijl ze door onze lucht danst. We voelen haar ritme van wassen en afnemen totdat ze terugkeert naar de nieuwe maanfase en het begin van een nieuwe maancyclus.

Deze terugkeer naar de duisternis markeert ook haar maandelijkse ontmoeting met de zon. Tijdens een nieuwe maan staan ​​de zon en de maan samen aan de hemel. Deze conjunctie is een van de krachtigste aspecten in de astrologie. De combinatie van deze energieën en de gecombineerde zwaartekracht die ze vertonen, maken de nieuwe maan tot een krachtige tijd om de energie van de kosmos te benutten om ons leven te creëren en vorm te geven.

Tijdens een nieuwe maan creëert het gecombineerde effect van zowel de zon als de maan een subtiele frequentie die in ons bewustzijn wordt gevoeld. Bewustzijn is eenvoudigweg het bewustzijn van externe prikkels. Een theorie is dat bewustzijn plaatsvindt op het punt waar verschillende energieën elkaar kruisen. Het reikt ver voorbij het fysieke lichaam en geeft ons de mogelijkheid om dingen waar te nemen die we niet kunnen zien. Het stelt ons ook in staat om beïnvloed te worden door subtiele energieën, zoals de maan. Wanneer we met de energie van de maan werken, bouwen we bewustzijn op rond deze verschuivingen in bewustzijn en sturen we ze naar eigen goeddunken.

Bewustzijn bestaat uit verschillende niveaus. Sommigen lopen voorop in bewustzijn en zijn gemakkelijk om mee te werken, terwijl anderen diep onder de oppervlakte van de psyche in het onderbewustzijn begraven liggen. Het onderbewustzijn bevat geconditioneerde patronen uit de kindertijd, verborgen angsten, verborgen dromen en meestal het ware, authentieke zelf. Het is een groot aantal energieën die ons sturen zonder ons bewustzijn. Tijdens een nieuwe maan helpen de extra frequenties die worden geboden door de combinatie van zon en maan om onderbewuste energieën naar de oppervlakte van de geest te brengen.

Met onze diepste energieën beschikbaar om mee te werken, wordt de nieuwe maan een tijd om erachter te komen wie we werkelijk zijn, welke patronen onze basismodi vormen en welke verlangens er onder de logische geest begraven liggen. Het is ook een tijd om toegang te krijgen tot intuïtie en hoger weten. Deze energieën liggen op de loer in het onderbewustzijn, klaar om ons pad te bepalen als we ons openstellen om ernaar te luisteren.

De gecombineerde energieën van de zon en de maan worden beïnvloed of gearomatiseerd door het sterrenbeeld waarin ze zich bevinden. Een nieuwe maan staat altijd in hetzelfde teken als het huidige zonneteken, waardoor de kwaliteiten van deze dierenriem meer overheersen in ons leven, onze geest en onze energie. Elke maand kunnen we het werk dat we doen in de aanloop naar en op de nieuwe maan thema’s geven met de aspecten van het sterrenbeeld. Deze energieën wervelen overal om ons heen. Waarom zou je ze niet gebruiken om je beste leven te creëren?

Wat de nieuwe maan in Waterman voor jou betekent

De nieuwe Maan in Waterman op 21 januari 2023 is een tijd om intenties te zetten die je helpen je frequentie in te stellen om het leven aan te trekken dat je wilt leven. Dit is een zeer energetische nieuwe maan, wat betekent dat het een tijd is om te werken aan je innerlijke energetische lichaam en de vibratie die je uitstraalt naar de wereld. Wat je ook uitstraalt, het trekt weer energie aan. Deze energie kan naar je toe komen in de vorm van mensen, projecten, middelen of andere toevallige ontmoetingen die je helpen je visioenen te manifesteren.

Het begint echter allemaal bij jou en de energie die je dagelijks trilt. Deze nieuwe maan kan je helpen je frequentie te verfijnen om ervoor te zorgen dat deze je authentieke waarheid weerspiegelt en het leven dat je wilt leven.

Net zoals je elke dag je gezicht wast en je tanden poetst, kun je ook je frequentie instellen. Maar eerst moet je weten welke frequentie het beste weergeeft wie je werkelijk bent. Het vinden van deze waarheid is waar het werk gebeurt deze nieuwe Maan in Waterman.

Neem even de tijd en voel wie je bent voorbij alle patronen die de samenleving je heeft opgelegd. Kijk verder dan de verwachtingen die uw zorgverleners u hebben gegeven. Ga verder dan de veronderstellingen die mensen maken wanneer ze je voor het eerst zien. Haal de voorwaarden weg waaraan je moest voldoen om je geliefd, geaccepteerd, succesvol en heel te voelen. Breek door je oude programmering heen en zie het als precies dat – een programma dat je geleerd hebt om in je bewuste geest te draaien.

Terwijl je door deze lagen reist, voel je je pure staat – degene waarmee je op deze wereld kwam voordat je in iets anders werd gekneed. Wat is die energie? Is het liefde? Vreugde? Hoop? Voelt het overvloedig en waardig? Neem deze nieuwe maan in Waterman wat tijd om bij jezelf te zitten en je kernessentie te eren. Voel de vibratie die jouw thuis is.

Als je eenmaal je kernfrequentie begrijpt, kijk dan naar je geconditioneerde patronen, beperkende overtuigingen en negatieve opvattingen die deze verstoren. In eenvoudige woorden, wat verlaagt je vibratie? Wat haalt je uit je pure essentie en dempt je frequentie? Kijk tijdens deze nieuwe maan naar je automatische reacties en patronen. Onderzoek je innerlijke verhaal en word je bewust van wanneer en hoe je klaagt, de schuld geeft of je focust op het negatieve. Hoewel het leven niet altijd positief en leuk is, is het belangrijk om op te merken wanneer je in een neerwaartse spiraal terechtkomt en je te veel op het negatieve concentreert.

Als er negatieve gevoelens opkomen, geef ze dan de ruimte om gehoord en gezien te worden, terwijl je tegelijkertijd je aandacht weer richt op je kernfrequentie. Je hebt elke dag de keuze om in de gewenste frequentie te blijven of een andere het over te laten nemen. Ja, er kunnen opdringerige gedachten, zorgen en situaties zijn die je trilling verlagen, maar je hebt altijd de keuze om terug te keren naar jezelf.

Terugkeren naar je thuisfrequentie kan wat werk vergen. Negatieve gevoelens of gedachten kunnen we niet zomaar vermijden. Wanneer we dit doen, hebben ze de neiging luider te worden.

We moeten ze erkennen en tegelijkertijd erkennen dat we niet onze gedachten of gevoelens zijn. Als u zich verdrietig of angstig voelt, maakt dit u nog geen verdrietig of angstig persoon. Je bent eerder een persoon die verdriet of angst ervaart. Deze emoties definiëren jou niet en vormen niet jouw kernfrequentie. Ze gaan gewoon door je heen en je hoeft er niet aan gehecht te raken. Ze vertegenwoordigen niet wie je in de kern bent, en in veel opzichten liegen je gedachten tegen je of brengen ze in ieder geval niet je waarheid over.

Let tijdens deze nieuwe maan op de gedachten en emoties die vaak in je bewustzijn opduiken. Waar komen ze vandaan? Waar proberen ze je van te overtuigen? Is het waar? Als je bijvoorbeeld een gedachte hebt die zegt dat je niet goed genoeg bent voor een gekozen carrière, kwam die gedachte dan uit je kern? De kans is groot dat dit niet het geval was. Het is hoogstwaarschijnlijk door iemand anders aan je gegeven en werd een patroon in je psyche.

Terwijl je met deze nieuwe maan in Waterman werkt, stel je intenties in die je helpen te herkennen wanneer je gedachten of emoties je hebt laten bepalen. Merk op wanneer je ze toestaat je vibratie te veranderen en je weg te halen van de frequentie van je ziel. Hoe meer je begrijpt welke gedachten en emoties je vibratie verlagen, hoe beter je zult worden in het simpelweg erkennen en loslaten ervan. Zie ze als door je wezen drijven en raak niet aan een van hen gehecht. Laat ze je vibratie niet veranderen en de frequentie die je de wereld in stuurt niet beïnvloeden.

In plaats van toe te staan ​​dat gedachten, emoties of invloeden van buitenaf je frequentie beïnvloeden, moet je er eigenaar van worden. Neem het elke dag onder controle door middel van oefeningen en oefeningen die u helpen het aan te passen. Als je bijvoorbeeld wilt vibreren in de frequentie van liefde, wat helpt je dan om liefde te voelen? Een liefdesbrief aan jezelf schrijven? Je hart openen door voor anderen te zorgen? Of, als je wilt bestaan ​​in de vibratie van overvloed, waardoor voel je je dan overvloedig? Focussen op wat je al hebt? Dankbaar zijn?

Gebruik de energie van de nieuwe maan om je te helpen oefeningen te creëren die je elke dag kunt doen om je te helpen je frequentie in te stellen, net zoals je beslist welk shirt je gaat dragen. Je kunt je vibratie onder controle krijgen. Als je dat doet, neem je de controle over je leven. Wanneer je de vibratie van dankbaarheid uitzendt, keert overvloed terug. Wanneer je vreugde uitstraalt, overspoelt meer vreugde je wereld en ervaringen om je te helpen vreugdevol te blijven. Gelijke trekt gelijke aan in de wereld van energie. Onthoud dat terwijl je je intenties op deze nieuwe maan plant.

Andere astrologische invloeden op de nieuwe Maan in Waterman

De nieuwe Maan in Waterman staat in de buurt van Pluto in Steenbok en brengt deze energie in ons bewustzijn. Pluto brengt pijn en trauma uit het verleden naar boven. Op deze nieuwe maan laat het zien hoe onopgeloste problemen uit ons verleden onze huidige frequentie kunnen beïnvloeden. Wanneer we toestaan ​​dat ons verleden ons vormt, beperkt dit onze expansie en ons vermogen om in het heden te leven. Leven in het heden is essentieel om onze frequentie te bezitten.

Besteed wat tijd aan het nadenken over pijn uit het verleden en hoe dit uw vibratie vandaag kan beïnvloeden. Welk genezingswerk moet je doen om dit uit je energie te zuiveren? Hoe kun je ervan leren en het oplossen zodat het je niet meer raakt? Je kunt je verleden niet veranderen, maar je kunt wel voorkomen dat het bepaalt hoe je je vandaag voelt.

Jupiter is ook betrokken bij de energie van deze nieuwe Maan. De Maan en de Zon vormen een sextiel met deze planeet, wat zijn energie toevoegt aan de dag. Jupiter is de planeet van expansie. Het herinnert ons eraan dat we potentieel hebben, en met de juiste toewijding kunnen we dat potentieel benutten. Jupiter vraagt ​​je om het grotere plaatje van je leven en energie te zien met deze nieuwe maan. Het wil dat je de mogelijkheden voor je ziet en weet dat je alles kunt bereiken. Jupiter herinnert ons eraan dat geluk een inside job is. Onze buitenwereld wordt gecreëerd door onze binnenwereld. Als we ons expansief voelen, breidt ons leven zich uit. Als we in angst leven en onze energie samentrekken, trekt onze wereld samen.

Terwijl je met de energie van Jupiter werkt op deze nieuwe maan, sta je toe dat het je naar je energetische potentieel leidt. Je kunt een frequentie belichamen die alles aantrekt wat je nodig hebt om je hoogste visies te bereiken. Je hoeft er alleen maar elke dag op af te stemmen en alles los te laten dat die frequentie verlaagt.

Jouw uitnodiging

Laat Waterman je de weg wijzen. Begin jezelf als energie te zien. Je neemt toevallig vorm aan als een fysiek wezen met gedachten en emoties, maar ze zijn niet je ultieme waarheid. Jouw waarheid is energie. En die energie is tot alles in staat.

Lees meer over de volle maan, inclusief aanvullende astrologische inzichten en dagboekprompts, in het Watermanseizoen + Nieuwe Maan-werkboek, waaruit het bovenstaande is overgenomen.

Over onze bijdrager

Jill Wintersteen is de oprichter van Spirit Daughter, een lifestyle-merk dat zich toelegt op het helpen van u om uw beste leven te leiden door de energie van het universum te begrijpen. Ze schrijft ook werkboeken over elke volle maan en andere astrologische gebeurtenissen. Volg haar op Instagram @spiritdaughter.

Recent Posts