Wat de nieuwe maan in Vissen voor jou betekentMerk op of en wanneer je je visioenen afremt en vraag jezelf af waarom. Misschien ervaar je angst in een deel van je lichaam wanneer je jezelf toestaat verder te dromen dan wat je denkt dat mogelijk is. Of misschien vindt een deel van jou dat je je dromen niet verdient. Vaak moeten we onszelf vertellen dat we onze visies waard zijn om ze te laten verschijnen.

Terwijl je jezelf uitdaagt om je deze nieuwe maan voor te stellen, word je je scherp bewust van subtiele verschuivingen in je fysieke, mentale en emotionele lichamen naar je dromen. Zoek de weerstand en de barrières voor je dromen op en los ze op met de wateren van Vissen.

Terwijl je met deze nieuwe maan werkt, is het nuttig om op te merken welke gevoelens er bij elke stap opduiken. Begin met het opschrijven van de uitspraak “Ik voel …” en laat je bewustzijn de rest invullen. Schrijf alles op wat je op dit moment voelt, zonder enige beperking. Nadat je je gevoelens op het papier hebt leeggemaakt, haal je een paar keer diep adem en voel je het moment. Vraag jezelf af wat je nu over jezelf begrijpt nadat je je gevoelens hebt onderzocht. Sta open voor elk antwoord dat zich voordoet. Ga door met het opbouwen van bewustzijn rond uw gevoelens en uw begrip gedurende de dag.

Vissen leert ons dat gevoelens informatie bevatten. Door onszelf steeds dieper in ons bewustzijn te laten duiken, ontrafelen we de mysteries van onze energie. Door ons bewust te zijn, kunnen we onze blokkades, visies, inspiratie en het vermogen om welke droom dan ook te verwezenlijken blootleggen.

Als je jezelf eenmaal hebt toegestaan ​​je dromen voor te stellen en voor te stellen, leert deze nieuwe Maan in Vissen je het proces te vertrouwen. Vissen herinnert ons eraan om te ontvangen, te zijn, ons voor te stellen, dan te vertrouwen en ons over te geven. Het is ook belangrijk op te merken dat het pad naar je visioenen er misschien niet zo uitziet als je je had voorgesteld. Het universum heeft interessante methoden om ons naar onze dromen te leiden, en het kan zijn dat je uitdagingen of verwarrende omstandigheden moet doorstaan ​​om daar te komen.

Bij dit proces is vertrouwen betrokken. Het is jouw taak om de visie van je intenties vast te houden, te weten dat ze zich zullen manifesteren en zelfs dankbaar te zijn dat ze al hebben plaatsgevonden. Het is niet altijd jouw taak om de stroom van het pad te sturen om je te brengen waar je wilt of bedoeld bent te zijn. Vissen herinnert je er echter aan dat stromen met het leven je naar plaatsen zal brengen die forceren nooit zou kunnen. Hoewel er ongetwijfeld momenten zullen zijn waarop u een beslissing moet nemen of actie moet ondernemen, is het essentieel om u ervan bewust te worden wanneer u moet meegaan met wat het leven u aanreikt.

En als je moet beslissen, oefen dan met je intuïtie te zijn en je geest tot rust te brengen voordat je de beslissing neemt. Het zal gemakkelijker zijn om je handelwijze te bepalen wanneer je vanuit een plaats van geaard, innerlijk weten komt.

Stromen met het leven kan echter een uitdaging zijn. Het vereist geduld en de bereidheid om plannen los te laten of te verschuiven. Je moet erop vertrouwen dat het leven ermee danst – en erop vertrouwen dat het Universum je altijd de wijsheid geeft die je energie nodig heeft. Vertrouwen op je levensproces wordt een uitdaging als de dingen niet gaan zoals je bewuste geest wil of als het leven je tegen de haren in strijkt. Misschien moet je je soms ook overgeven aan de stroom van je leven.

Weet dat er een deel van jou is dat verbonden is met alles in het Universum. Je bezit alle kennis van oneindigheid. Dus wanneer je je overgeeft aan de stroom van het Universum, geef je je over aan jezelf – het deel van jou dat veel meer weet dan je ooit zou kunnen beseffen en verbonden is met oneindigheid.

Let tijdens deze nieuwe Maan in Vissen op de manieren waarop je probeert controle te krijgen over je leven en de wereld om je heen. Hoe kies je ervoor om je stroom te richten, en hoe zou je je meer kunnen overgeven aan de natuurlijke eb en vloed van het Universum? Hoe kun je de subtiele trekken en verschuivingen vertrouwen terwijl het proces van je leven zich ontvouwt?

Hoe te navigeren op de nieuwe maan in Vissen

Recent Posts