Wat de nieuwe maan in Tweelingen voor u betekent“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

De deur uit? Lees dit artikel over de nieuwe Outside+ app die nu beschikbaar is op iOS-apparaten voor leden! >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}”>Download de app.

De nieuwe maan is het begin van de maancyclus. Het is wanneer de zon en de maan perfect op één lijn liggen aan de hemel, waarbij zowel donker als licht samensmelten om een ​​nieuw begin en een nieuwe energie te creëren. De maancyclus heeft een natuurlijk ritme en stroom, die ons gedurende de acht fasen energie geeft om mee te werken.

De nieuwe maan begint de cyclus elke maand in een ander astrologisch teken. Ze ontmoet de zon, gaat dan verder en baant zich een weg rond de aarde. De eerste helft van de maancyclus is een tijd van opbouw en een uitgaande stroom van energie. De tweede helft, na de volle maan, is wanneer energie naar binnen stroomt en de maan haar licht begint te verliezen. Zodra volledige duisternis het overneemt, begint het licht weer tevoorschijn te komen, waarmee de cyclus van de maan wordt voortgezet.

De intenties op de nieuwe maan fungeren als een leidende frequentie voor de rest van de maancyclus. Ze luiden een nieuwe levensstijl voor onszelf in en geven ons iets om naar terug te verwijzen als we de weg kwijtraken of het leven uitdagend begint te worden. In veel opzichten worden onze intenties onze missieverklaring voor de maancyclus. We kunnen ernaar teruggrijpen als we voor beslissingen komen te staan ​​en voelen welke keuze uiteindelijk het meest resoneert met onze intenties. Deze intenties geven ons ook iets om naar te streven.

Het zijn niet per se doelen, maar eerder een manier waarop we ons willen voelen, een energie die we willen cultiveren en een leven dat we willen leiden. Ze herinneren ons eraan dat het onze intentie is wat onze realiteit aantrekt, en als we op één lijn blijven met onze intenties, brengt het universum ons wat we nodig hebben om ze elke dag te manifesteren.

Elke nieuwe maan biedt ons de mogelijkheid om intenties te creëren rond het astrologische thema van die nieuwe maan, of rond iets anders dat we in ons leven willen oproepen. Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van een gebied om je intenties op te richten, kijk dan naar het huis dat de maan voor je doorkruist. Zoek het huis op dat wordt bestuurd door Tweelingen in je geboortehoroscoop. Je ziet een buitenste wiel met sterrenbeelden en een bijbehorende binnencirkel met het huisnummer. We hebben allemaal een huis dat wordt bestuurd door Tweelingen. Huizen vertegenwoordigen delen van je leven en geven je advies over waar je je op deze nieuwe maanintenties op moet richten.

Astrologisch symbool voor Tweelingen, de tweeling
Het luchtteken Tweelingen, de thuisbasis van de aankomende nieuwe maan, wordt gewoonlijk weergegeven door een tweeling. (Foto: Lukman Abdu Rofi | Getty Images)

Wat de nieuwe maan in Tweelingen voor u betekent

De nieuwe Maan in Tweelingen op 18 juni is een tijd om je leven te overzien en jezelf af te vragen wat je wilt veranderen. De nieuwe Maan vraagt ​​je om je transformatieproces te eren door geaard te blijven in je lichaam en open te staan ​​voor nieuwe inzichten. Deze nieuwe maan heeft een lichtheid en humor. Er is ook een aanmoediging om flexibel te blijven. Als je merkt dat je op het laatste moment wijzigingen of annuleringen hebt, vraag dan hoe je het best-case scenario van de verrassing kunt maken.

De maan in luchttekens wekt altijd ons intellect en mentale rijk op. Je merkt misschien dat je geest deze dag sneller gaat, of je merkt misschien zelfs dat je zorgen groter worden. Voordat je je overgeeft aan een van deze vele gedachten, maak je verbinding met je adem en lichaam om je energie te stabiliseren. Voel hoe je voeten stevig op de grond staan ​​voordat je je intenties opschrijft. Haal diep adem wanneer dat nodig is, en onthoud dat je gedachten je niet definiëren. Erken ze en laat ze passeren.

De snel bewegende energie van deze nieuwe maan heeft echter wel een doel. Het helpt je door de details en stukjes van je leven te gaan om te ontdekken wat werkt en wat wat moet veranderen. Terwijl je met deze nieuwe maan werkt, bekijk je delen van je leven, inclusief je carrière, relaties, innerlijk werk, activiteiten, enz. Vraag jezelf af welke stukjes bijdragen aan het grotere plaatje van wat je wilt dat je leven is en welke stukjes afleiden jij ervan.

Je leven is een samenwerking van energie. Idealiter voedt elk stuk elkaar en verhoogt het zelfs de vibratie van andere gebieden. Ze werken allemaal samen om een ​​grotere visie op je leven te creëren. Terwijl je intenties schrijft, creëer je deze grotere visie en werk je vervolgens naar de stukjes toe. Zie en voel het leven dat je wilt leiden, en vraag jezelf vervolgens af welke gebieden deze visie helpen vormen en welke transformatie nodig hebben.

Veel van de verschuivingen die beschikbaar zijn op deze nieuwe maan draaien om je innerlijke verhalen. Je gaat door je leven met verschillende verhalen die in je hoofd spelen. Deze verhalen gaan over je eigenwaarde, twijfels, beperkingen, capaciteiten, ego-gehechtheid, identiteit, wie je bent en wie je wilt zijn. Deze verhalen kunnen je helpen of belemmeren. Ze kunnen je openen, of ze kunnen je in een hoek drijven. Ze kunnen je het gevoel geven dat je groot en capabel bent of klein en ineffectief.

Als je een deel van je leven vindt dat niet de gewenste energie toevoegt aan je grotere geheel, vraag jezelf dan af wat je innerlijke verhaal is binnen dat deel. Als uw relaties bijvoorbeeld de grotere visie van uw leven niet ondersteunen, vraag dan welke verhalen u uzelf over hen vertelt. Zeg je tegen jezelf dat je mensen moet behagen om bemind te worden of dat je het respect niet waard bent? Misschien zeg je tegen jezelf dat je slecht bent in verplichtingen of dat je vrijheid verkiest boven zekerheid. Geen enkel verhaal is slecht, maar het is belangrijk om op te merken hoe ze onze realiteit en ons perspectief vormen.

Verhalen kunnen de basis vormen van uw manier van denken en uw verwachtingen bepalen op elk gebied van uw leven. Als je verhaal zegt dat je iets over jezelf of anderen moet geloven, dan luister je. Dit gebeurt vaak onbewust.

Het goede nieuws over verhalen is dat wij de auteur zijn en er op elk moment voor kunnen kiezen om ze te herschrijven. We kunnen de manier veranderen waarop we naar ons verleden kijken, onze emoties, zelfs onze interacties met de rest van de wereld. Zoals bij de meeste dingen, is de sleutel om je bewust te worden van je verhalen, vervolgens degenen die je niet dienen los te laten en degenen die het nodig hebben te bewerken.

Wanneer je je verhalen verschuift, verander je je energetische vibratie, inclusief de frequentie die je uitzendt. Je verandert je leven. Wanneer we ons bewust worden van onze verhalen, kunnen we er ook voor kiezen om ze onze ervaring niet te laten sturen. In plaats van naar een verhaal te luisteren, kunnen we alle verhalen loslaten en gewoon in het heden vallen zonder invloed van ons verleden, ons ego of iets dat ons is geleerd. We kunnen openstaan ​​voor de realiteit die zich voor onze ogen ontvouwt in plaats van degene die ons vanuit onze geest wordt verteld. Voel de kracht van deze nieuwe maan die je helpt een nieuw verhaal binnen te stappen en een nieuw verhaal te beginnen – een verhaal dat is afgestemd op hogere vibraties en oneindige mogelijkheden.

Symbool voor het sterrenbeeld Vissen
Het waterteken Vissen zal de nieuwe Maan op 18 juni op subtiele manieren beïnvloeden. (Foto: Lukman Abdu Rofi | Getty Images)

Andere astrologische invloeden op de nieuwe maan in Tweelingen

We hebben een paar aspecten om mee te werken op deze nieuwe maan.

Saturnus stationeert retrograde in Vissen tot november 2023. Saturnus regeert de energie van regels, voorschriften, overheid, verplichtingen, verantwoordelijkheden en karma. Saturnus herinnert ons eraan dat we vrij zijn om te doen wat we willen, maar dat er altijd consequenties zijn.

Retrogrades draaien de energie van een planeet naar binnen. Ze moedigen ons aan om opnieuw te focussen, opnieuw te evalueren en opnieuw te verwerken. Met Saturnus vraagt ​​de retrograde energie ons om naar onze verantwoordelijkheden te kijken en ons opnieuw te committeren aan degenen die we willen blijven voeden. Het is een tijd om te voelen hoe we onze energie besteden en om te beslissen wat onze kostbare tijd echt waard is. Saturnus retrograde in Vissen vraagt ​​ons om te kijken hoe we onszelf beperken door onze verplichtingen of angst voor verplichtingen.

Met de energie van de nieuwe maan is het een goed moment om jezelf af te vragen welke verhalen je jezelf vertelt over verplichtingen en hoe deze verhalen je verantwoordelijkheden kaderen. Plaatst u bijvoorbeeld enige negatieve energie rond uw verantwoordelijkheden waardoor u er een hekel aan krijgt of er niet van geniet? Hoe kun je de manier waarop je je verplichtingen ervaart opnieuw formuleren? Deze transit is een tijd om uw energie rond uw verantwoordelijkheden uit te breiden. Hoe kun je ze anders zien? Hoe kun je enthousiast over ze worden? En hoe kun je ze verschuiven zodat ze het grotere plaatje van je leven ondersteunen?

We hebben ook de nieuwe Maan vierkant Neptunus in Vissen. Vierkanten kunnen wat wrijving of spanning in ons leven veroorzaken. Dit vierkant vraagt ​​ons om te kijken naar de verhalen die we onszelf vertellen over onze dromen. Het vraagt ​​je om je bewust te worden van welke verwachtingen worden gevormd wanneer je je intenties opschrijft en of die verwachtingen de manifestatie van je visies helpen of belemmeren. Dit plein daagt ons ook uit om onze verantwoordelijkheid te nemen om onze visies te verwezenlijken. Het kan zijn dat we intern wat werk moeten verzetten of enkele veranderingen moeten aanbrengen om ons potentieel te benutten. We moeten klaar zijn om ons aan deze veranderingen te committeren in plaats van te wachten tot ze vanzelf gebeuren.

Jouw uitnodiging

Er is altijd een beetje magie en serendipiteit bij het manifesteren van onze dromen, maar deze nieuwe maan vraagt ​​waar je eigenaar van wilt worden in je leven. Bepaal waar je klaar voor bent en vraag jezelf vervolgens af welke mentaliteit je nodig hebt om deze toezeggingen te kaderen als positieve veranderingen die klaar zijn om je naar het volgende bestaansniveau te katapulteren.

Lees meer over de nieuwe maan in Tweelingen, inclusief aanvullende astrologische inzichten en dagboekprompts, in het Gemini Season + New Moon Workbook, waaruit het bovenstaande is overgenomen. U kunt ook meer te weten komen over uw persoonlijke geboortehoroscoop.

Over onze bijdrager

Jill Wintersteen is de oprichter van Spirit Daughter, een lifestyle-merk dat zich toelegt op het helpen van u om uw beste leven te leiden door de energie van het universum te begrijpen. Ze schrijft ook werkboeken over elke volle maan en andere astrologische gebeurtenissen. Volg haar op Instagram @spiritdaughter.

GERELATEERD: Journaling Prompts voor de nieuwe maanRecent Posts