Wat de nieuwe maan in Stier voor u betekent“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

De deur uit? Lees dit artikel over de nieuwe Outside+ app die nu beschikbaar is op iOS-apparaten voor leden! >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}”>Download de app.

Op deze nieuwe Maan in Stier op 19 mei 2023 ervaren we de Zon, Maan, Jupiter, Mercurius, Uranus en de Noordelijke Maansknoop in hetzelfde aardeteken. We zijn ook getuige van Saturnus en Neptunus in Vissen en van Mars en Venus in Kreeft, die het element water naar de nieuwe Maan in Stier brengen.

Met veel planeten die bewegen in Stier of aspecten maken van planeten in Vissen en Kreeft, brengt deze nieuwe Maan ons een overvloed aan intuïtie om ons in te voelen, af te stemmen op en ons open te stellen terwijl we onze intenties onderzoeken. Het moedigt ontvangst aan boven actie en introspectie boven externe observatie.

Het is een nieuwe maan om in de stille ochtendstilte te zitten en de kracht van je intuïtieve weten te voelen. Het is een nieuwe maan om te onthouden dat je de antwoorden al hebt als je bereid bent ze te ontvangen.

Wat de nieuwe maan in Stier voor u betekent

Terwijl je door deze nieuwe maan reist, vergeet niet om toe te staan. Laat jezelf gewoon zijn met de vibraties die op je af komen en in je opstijgen. Luister naar het stille gefluister van je innerlijke weten en laat de behoefte los om iets te forceren. Wees in plaats daarvan bij wat is terwijl je in stilte weet wat er gaat gebeuren.

Terwijl je met deze nieuwe maan in Stier werkt, voel je de innerlijke bronnen die voor je beschikbaar zijn. Deze Maan heeft het potentieel om je te helpen vaardigheden aan te boren die je al bezit om harmonie en balans in je leven te creëren. Het is een herinnering dat je alle middelen of hulpmiddelen hebt die je ooit nodig zult hebben om vandaag, morgen en de volgende dag door het leven te navigeren.

Voel de veerkracht van je ziel, de creativiteit van je energie en de kracht van je geest. Je bezit al zoveel hulpmiddelen die je helpen je centrum te vinden en vast te houden terwijl het leven om je heen beweegt. Deze hulpmiddelen kunnen eruit zien als mantra’s, ademwerk, zintuiglijke verbinding, vertrouwen of innerlijk weten. Ze staan ​​altijd en op elk moment voor u klaar. Je hoeft alleen maar te onthouden dat ze bestaan.

Wanneer je volledig begrijpt dat je de innerlijke middelen hebt om door elke situatie te navigeren, vind je het gemakkelijk om je comfortzones te verlaten en kansen te grijpen die je in een leven brengen waar je van houdt. Je bezit al veel vaardigheden om je zenuwstelsel te kalmeren of je emoties te verwerken. Voel ze deze nieuwe maan. Voel ook je zelfvertrouwen, moed en standvastigheid, en begin ze te zien als middelen die je weer tot vrede kunnen brengen wanneer het leven wendingen neemt.

In plaats van je zorgen te maken over wat er zou kunnen gebeuren of te aarzelen uit angst voor het onbekende, vraagt ​​deze nieuwe Maan je om je kracht en opwinding te voelen. Ja, je zult zorgen, angsten en twijfels hebben, maar ondanks die kun je doorgaan. En zelfs als je worstcasescenario uitkomt, bezit je het vermogen om creatief problemen op te lossen en je een weg te banen naar het bestcasescenario.

Terwijl de Maan en de Zon sextiel zijn met Neptunus in Vissen, word je eraan herinnerd om je dromen te ontvangen. Besteed tijd aan nietsdoen, dagdromen en openstaan ​​voor inspiratie. Laat visioenen in je bewustzijn ontstaan. Laat je meeslepen door je dromen en voel ze. Wees nieuwsgierig. Stel je voor dat ze echt zijn.

De boodschap van deze nieuwe Maan is luid en duidelijk: wees niet bang voor het onbekende. Vrees je potentieel niet te vinden. Het is een tijd om je een versie van jezelf voor te stellen die kalm blijft ondanks tegenspoed en weet hoe hij met elke mogelijke uitdaging om moet gaan.

De nieuwe Maan in Stier vormt ook een sextiel aspect met Mars in Kreeft, en herinnert ons eraan open te staan ​​voor nieuwe passies die voortkomen uit onze intuïtie. Misschien is er iets waar we naar verlangen in ons leven, maar bang zijn geweest om na te streven. De nieuwe maan is het moment om je angst te erkennen, ervan te leren en de controle ervan weg te nemen. Het is tijd om het comfortabele en vertrouwde achter je te laten en in plaats daarvan dingen te zoeken die je het gevoel geven dat je leeft.

Misschien voel je een mengeling van angst of opwinding. Zo weet je dat je op de goede weg bent. Voel je innerlijke bronnen die je helpen je angsten opzij te zetten, aarzeling los te laten en onthoud dat je alles met moed kunt aangaan. Vertrouw op uw gereedschap en stel uzelf voor als kalm en klaar.

Terwijl je de prachtige vibraties van deze nieuwe Maan in Stier berijdt, voel je je potentieel om het leven te creëren dat je wenst en verdient. Het is van jou. Maar deze nieuwe Maan gaat niet over doen. Het gaat over verschijnen, verbinden en de antwoorden ontvangen. Het gaat erom het pad van je intuïtie te volgen en te weten dat het je altijd zal leiden naar waar je moet zijn. U hoeft zich geen zorgen te maken over de details of bang te zijn voor het onbekende. Het enige dat u hoeft te onthouden, is dat u overvloed in alle vormen waard bent. En je beschikt al over alle middelen die je nodig hebt om je visies werkelijkheid te laten worden.

Jouw uitnodiging

Zoek gedurende het hele Stierseizoen naar mogelijkheden om uw leven eenvoudiger te maken, te vertragen en stilte te vinden. Stier verbindt ons met de natuur en herinnert ons eraan dat we altijd worden ondersteund door haar kracht. Stap naar buiten en voel de wind in je gezicht, dompel je blote voeten in de warme aarde en luister aandachtig naar het gezang van de vogels om je heen. Zie de zon ondergaan, zie de maan opkomen en liggen onder de sterren.

Val in pure aanwezigheid door verbinding te maken met de natuur. Laat deze verbinding je terugbrengen naar de simpele geneugten van het leven. Sta deze kleine momenten toe om je eraan te herinneren dat je wordt vastgehouden door het grote Universum waarvan je deel uitmaakt.

Stier helpt ons eenvoudig aanwezigheid te vinden. Dit seizoen gaat niet over drama of onrust. Het is een kans om je zenuwstelsel te reguleren. Vraag jezelf dit seizoen voortdurend af wat het eenvoudigste antwoord zou kunnen zijn. Weersta de neiging om dingen te overdenken of te veel tijd te besteden aan het zoeken naar logische oplossingen. Stem in plaats daarvan af op je instinct. Laat de antwoorden die je zoekt verschijnen en vertrouw ze dan. Vertrouw op je intuïtie en vertrouw erop dat sommige dingen in het leven echt gemakkelijk kunnen zijn.

Zoals je eenvoud vindt, vind je ook ruimte. Zonder een overwerkte geest om dingen ingewikkeld te maken, kunnen je gevoelens ademen. Het is een tijd om, vanaf een veilige afstand, stil te staan ​​bij de weg die je hebt afgelegd. Zonder ondergedompeld te worden in je emoties of innerlijk drama, kun je inzichten en een hogere betekenis vinden.

Terwijl je in het huidige moment zit, voel je je innerlijke rust en het vermogen om elke storm te doorstaan. Je bent je eigen rots. Je kunt altijd op jezelf vertrouwen en je kunt altijd vertrouwen op de natuur om je heen. Vanuit deze plek van rust kun je risico’s nemen, je comfortzones verlaten en een nieuwe weg inslaan. Als je eenmaal begrijpt dat je altijd thuis kunt komen bij jezelf en altijd de wijsheid kunt vinden om je ziel te helen, gaat je wereld open. Je kunt je creativiteit vinden in de stilte van je geest.

Laat de ritmes van de natuur je thuisbrengen in je stilte en vrede. Voel je eigenwaarde en weet dat je alles verdient wat je verlangt. Je bent het waard om voor te vertragen, en je bent je volledige aandacht waard. Blijf aanwezig bij jezelf en verbind je met de schoonheid om je heen. Experimenteer met tools die je zenuwstelsel tot rust brengen en frequenties binnenhalen die je geest tot rust brengen.

Je kunt dan je creaties met de wereld delen zonder angst voor afwijzing. Je kunt iets doen waar je bang voor bent. En u kunt een sprong in het diepe wagen om het leven van uw dromen op te bouwen. Je kunt het allemaal omdat je weet dat je het grootste vangnet van allemaal hebt: jezelf.

Lees meer over de nieuwe maan in Stier, inclusief aanvullende astrologische inzichten en dagboekaanwijzingen, in het Taurus Season + New Moon Workbook, waaruit het bovenstaande is overgenomen.

Over onze bijdrager

Jill Wintersteen is de oprichter van Spirit Daughter, een lifestyle-merk dat zich toelegt op het helpen van u om uw beste leven te leiden door de energie van het universum te begrijpen. Ze schrijft ook werkboeken over elke volle maan en andere astrologische gebeurtenissen. Volg haar op Instagram @spiritdaughter.Recent Posts